Tabutlar; akçaağaç, meşe, ceviz, çam, limba, ayos gibi egzotik ağaçların yanı sıra alüminyum ve çelik kullanılarak da üretilmektedir.
Her ülkenin kendine özgü tabut modelleri baz alınarak sipariş üzerine üretim yapılmakta; özel talepler halinde uçak, futbol sahası ve gemi şeklinde tabut üretimi de gerçekleştirilmektedir.
İç döşemesi yapılmaksızın üretilen tabutlar müşterinin isteği doğrultusunda belirlenen kumaş türleri ve diğer döşeme malzemeleri ile kaplanmaktadır.
Üretimde yüksek kaliteli malzemeler kullanılmakta, boya-vernik gibi kimyasal malzemeler çevre dostu olan doğaya zarar vermeyen ürünler arasından seçilmektedir.
Taşıma kolları, menteşe ve diğer metal ürünler ise, yüksek oksidasyon değerlerine sahip olmayan hafif metal diye adlandırılan malzemelerden üretilmektedir.
Sipariş adetine ve müşteri talebine göre ürünlerimiz, demonte veya montajı yapılmış olarak teslim edilmektedir.
TABUT İHRACATI KONUSUNDA YURTDISI TEDARIKCILERINI NASIL BULABILIRIM FIKIR VEREBILiRMISINIZ.Uretmekte hıc sıkıntım yok.
Dıstıcaret deparmanı Su an Türkiyedekı kılıselerle gorusmelere basladı.
Değerli bilgilerinizi ve fıkırlerınızı bekliyorum
izgroupturkey@hotmail.com