Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Cam Boncuk

BaşlatanayhanttTarih26/03/2009 12:58:15Yorum7

İlk mesaj
Yeni Üye3 yazı
cek cumhuriyetinde cam boncuk uretiyorum.eger ciddi ilgilenirseniz konusalim..ayhan
ayh

Yerleşim Çek Cumhuriyeti / PragMeslek İthalat / İhracat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
7 yorum
Yeni Üye19 yazı
cam boncuktan kastin nedir taki aksesuarmi yoksa sadece boncukta takicilarami satiyorsun resim filan yokmu

Yerleşim ALMANYA / HannoverMeslek Tekstil
Yeni Üye3 yazı
tam bu siteyi iyi bilmiyorum sanirim cevap yazmaya calistim ama burdan tekrar yazayim..delikli olarak 3-25 mm press ve kesme cam boncuk uretiyorum..sizin ilgilendiginiz bir ornek varsa onuda uretebilirim..cam kirikalrini turkiye de kullnanarak mozaik mumluk v e lamba yapimi icin de uretmistim...saygilarimla ayhan
ayh

Yerleşim Çek Cumhuriyeti / PragMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye13 yazı
resim ve fiyat lütfen alistas35 [at] gmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Hukukçu
Yeni Üye37 yazı
Türkiyede boncuğun kilosu yaklaşık 13-15 TL civarında satın alınabiliyor boncukçulardan, siz bu fiyatların çok daha altında satmalısınız ki müşteri tutabilesiniz. Biraz bilgi verin ki biz de yardımcı olabilelim.En azından Çin malına bir alternatif olabilesiniz. Resim, renk, kalite, fiyatın yanı sıra memnuniyetsizlik durumunda tavrınız ne olacak bunlar önemli konular. Mantıklı cevaplar bekliyoruz açıkçası.
H.H

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
Yeni Üye52 yazı
hocam bu tip işler için genelde çin vs de işçilik ucuz oluyor, ucuza üretebiliyor musunuz?

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Asker