İlk mesaj
İş Kurma Ve Girişimcilik
Ufak Bir Yer Açmanın Maliyeti Tahmini Nedir Acaba
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
9 yorumV
Yeni Üye63 yazı
P
Yeni Üye43 yazı
20/10/2011 : 01:09:30#2
Web sitesi
Alıntı
kırtasiye nin maliyeti ile kozmetik ve Deterjan Ürünlerinin arasında fark var
yardımcı olabildiysem ne mutlu.
ÇAylak
V
Yeni Üye63 yazı
pasham yorumun için teşekürler dedigim gibi hediyelik eşya kritasiye malz oyuncak kozmetik temizlik malz plastik malz vsss. aynı konsept içinde .
B
Yeni Üye47 yazı
yaklaşık 10 yıldır japon pazarı dediğimiz ucuz ürünlerin bir arada satıldığı işlerle uğraşıyorum
şuanda 1200m2 merkez düzce
400 m2 şube sakarya
550 m2 şube ist kartal
200 m2 şube sakarya2
olmak üzere 4 mağazamız mevcut bu iş öncelikle düzgün bir iş yeri hareketli bir cadde ister iş kurulum maliyeti m2x800tl dir (yaklaşık bunu 1,000 tl ye kadar yükseltebiliriz)
yani 300m2 mağazax 800 240,000 tl gibi bir rakamı gözden çıkartmalısınız
X
Yeni Üye83 yazı
bayramdin ne yaptın kardeş sen ya ... 240bine ne yatırımlar yapılır yazık
dükkan tuttun (boya depozito vs):5000
raf koydun kendin de latalar alıp kendin takabilirsin:3000
güvenlik kamerası vs:5000
bujiteri alırsın toptancısından takısı ev süsü vs: 10000
kozmetik toptan alırsın:5000
kırtasiye:5000
ev mutfak gereçleri:10000
oyuncaklar:5000
yaklaşık 50bin tabi paran arttıkça çeşidinde artar
bu oldukça karlı bir iş %100 kar bırakacak bir iş sağlam bir sermayesi olanı ihya eder tabi yeri de önemli lakin ilk başta 50binden fazlası riske girilmeyecek bir iş benim kanımca
dükkan tuttun (boya depozito vs):5000
raf koydun kendin de latalar alıp kendin takabilirsin:3000
güvenlik kamerası vs:5000
bujiteri alırsın toptancısından takısı ev süsü vs: 10000
kozmetik toptan alırsın:5000
kırtasiye:5000
ev mutfak gereçleri:10000
oyuncaklar:5000
yaklaşık 50bin tabi paran arttıkça çeşidinde artar
bu oldukça karlı bir iş %100 kar bırakacak bir iş sağlam bir sermayesi olanı ihya eder tabi yeri de önemli lakin ilk başta 50binden fazlası riske girilmeyecek bir iş benim kanımca
parası olanın projesi yok, projesi olanın parası yok
M
Üye485 yazı
Bayram Arkadaşa Katılıyorum. Şuan iç Giyim İşinde bile dükkan kirası raf masrafı ıvır zıvır hariç m2 500 Tl den başlıyor mal maliyeti. 300 M2 bir yeri doldurmakt 200 küsür bine mâl olması gayet normal.
Mali Müşavir
X
Yeni Üye83 yazı
arkadaş sorusunda 50m2 diye belirtmiş dikkat ederseniz teşekkürler
parası olanın projesi yok, projesi olanın parası yok
0
Yeni Üye2 yazı
içine konulacak mal maliyeti farklılık gösterir... gidip bu işi yapan 2-3 dükana bak.. raf raf maliyet çıkartırsın..
dükkanın çok küçükmüş bu arada bu iş için... çok malzeme koyamazsın... bu işi yapan dükkanlar genelde büyük oluyor...
sen liste hazırla en çok talep edilebilecek ürünler diye...
dükkanın çok küçükmüş bu arada bu iş için... çok malzeme koyamazsın... bu işi yapan dükkanlar genelde büyük oluyor...
sen liste hazırla en çok talep edilebilecek ürünler diye...
YAŞAMAK İÇİN YEMEK... YEMEK İÇİN DE YAŞAMAK GEREK...
B
Yeni Üye47 yazı
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - xproje bayramdin ne yaptın kardeş sen ya ... 240bine ne yatırımlar yapılır yazık dükkan tuttun (boya depozito vs):5000 raf koydun kendin de latalar alıp kendin takabilirsin:3000 güvenlik kamerası vs:5000 bujiteri alırsın toptancısından takısı ev süsü vs: 10000 kozmetik toptan alırsın:5000 kırtasiye:5000 ev mutfak gereçleri:10000 oyuncaklar:5000 yaklaşık 50bin tabi paran arttıkça çeşidinde artar bu oldukça karlı bir iş %100 kar bırakacak bir iş sağlam bir sermayesi olanı ihya eder tabi yeri de önemli lakin ilk başta 50binden fazlası riske girilmeyecek bir iş benim kanımca |
ben 300m2 bir mağazayı örnek olarak verdim ama siz benim hatalı oldugumu yazarken aynı anda beni haklı çıkartmışsınız TEŞEKKÜR EDERİM :)
arkadaşın dükkanı 50m2 imiş sizin çıkarttığınız hesap 50,000 yani benim tezim doğru m2x800tl ve 1000 tl arası
m2 büyüdükçe maliyet çoğalır
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz