Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Lojistik İşi Hakkında Bilgi!

BaşlatanbyonurazTarih16/10/2011 20:08:34Yorum2

İlk mesaj
Yeni Üye3 yazı
Lojistik işi hakkında bilgi almak istiyorum.Öncelikle uluslararası taşımacılık yapmayı düşünüyorum.2 veya 3 tır almayı düşünüyorum.Bu işin getirisi nasıldır,örneğin bir tırdan aylık ne kadar net kazancım olur.Yardımcı olursanız sevinirim.Teşekkürler...

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Ticaret
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
2 yorum
Yeni Üye77 yazı
Lojistik dediğinizde bugun uzun yola gidecek sağlam tır enaz 150 bin tl (dorse dahil) * 3 = 450 bin yapar ,450 bini gidin başka işte değerlendirin daha iyi ,zamanında ailemizin 40 tırı vardı krizde herşeyimiz gitti,kimi şöför adanada aracın bi parçasını çalıp bırakıp gitti,kimi mazot çaldı,kimi taşıdığı yükü çaldı ne yaparsanız yapın taşımacılık işi çok zor,yükü alıp bırakmakla bitmiyor, güvendiğiniz bir şöför olmadıkca bu işler gitmiyor ve bu işte en büyük rol şöförde bitiyor.Biz krizden önce erikli suyu bursadan istanbula 800+kdv ye taşırken bugun 550-600 + kdv veriyorlar gerisini siz hesaplayın..
Size bir tavsiyem taşeron firmalara aracını kiralık verin örneğin biz or-gi havalimanı inşaatı için deniz dolgu işine çift çeker bir araç koyacağız mercedes axor 200 bin tl civarında sadece size şöförü ait gerisini firma karşılıyor ayda 8,5 +kdv hatta uzun bir sürede çift vardiya çalışacak araç,tabi bu iş içinde şöför çok önemli düşününki 1 lastik 1000 tl ve kimi şöför ayda 3 lastik parçalar kimi şöför 2 yılda yine parçalamaz malınıza sizin gibi bakacak insanlarla iş yapmanız çok önemli..

Bursa için lojistik taşımaclık konusunda her türlü yardımda bulunabilirim size,hatta elimde 2012 model sıfır 2 adet tenteli dorse bulunmakta.Çok uygun fiyatlardan verebilirim.

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Yleti?im
Yeni Üye62 yazı
O parayla Bursa 17 No lu taşıyıcı kooperatifinden (Bursa Çimento) 1 adet hattıyla tır alabilirsiniz. Çok güzel paralar yazılıyor ayrıca yakıtıda fabrika karşılıyor. Aylık 10-15bin arası kazanabilirsiniz. Başınız ağrımaz hem. Paranın büyük bölümü ile hat satın aldığınız için paranızın değer kaybetmeside çok düşük ihtimal. Tüm paranızla tır alsanız 3 tır bakımı 3 tır şöförü maliyetiniz olup 3-5 sene sonra tırınız çok değer kaybeder. Benim düşüncem böyle. Bol kazançlar.

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Mühendis