Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

100 Bin Liram Var Yapacak İş Bulamıyorum!!!

Başlatantolga1071Tarih13/10/2011 18:48:50Yorum4

İlk mesaj
Yeni Üye17 yazı
işten çıktım ki gemileri yakıyım da bir iş kuruyum diye 1 hafta istanbulun altını üstüne getirdim bişey bulamadım.ne yapıyım ne ediyim derken kendimi eski işyerimde buldum.ben ne başarısız biriyim dedim kendime maaşlı çalışmaya alımışım dışarda bişey yapamadım.sizce nasıl para kazanabilirim ne iş yapmalıyım?
tolga

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Elektrik / Elektronik
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
4 yorum
Yeni Üye40 yazı
GOZUNE KESTIRDIGIN BIR YERIN BELEDIYESINDEKI ICRA ODASINA GIT VE YARI FIATINA BIR DAIRE AL ICINI YAPTIR VE SAT KAZANMAYI OGREN TEKRAR AYNI SEYI YAP VE DEVAM ET..
Almanyada Emlak

Yerleşim ALMANYA / KasselMeslek Mühendis
Yeni Üye68 yazı
arkadasım ankarada devlet destekli kentsel dönüsümde arsa al 333 metre arsaya bir daire sözlesmesi yapılıyo 2015 teslimi dairelerin fiyatı 250 bin den baslıyo arsaya ödeyecegin bedel ise 48 bin civarıı hesabını sen yap ben bekleyemem diyosan toki mahkenenin belirledigi fiyuatdan sana paranı veriyo her tarafdan karlı bi yatırım
cihan gürbüz

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Gyda
Yeni Üye34 yazı

Merhabalar,

Eğer distribütörlük almak isterseniz özel mesaj iletin detaylı görüşelim sonra kararınıza göre isterseniz distribütör kaydınızı yapabiliriz.
İş kurmak isteyenler eklesinler.

denizli@denizlijenerasyon.com

( Ciddi iseniz iletişim kurunuz ! )

Hazır web sitesi kurulumu, alan adı ve hosting hizmeti verilir.

Yerleşim Türkiye / DnzlMeslek Di?er
Üye170 yazı
cihandereli biraz daha açarmısın konuyu anlaşılmadı
Dost için sırtımı köprü yapmaya hazırım ben; yeter ki beni satmayacak yürekleri taşıyan ayaklar geçsin üstümden.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Di?er