Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Makina Satip Para Kazanabilirsiniz

BaşlatanteoshakerTarih09/01/2008 22:43:10Yorum5

İlk mesaj
Üye238 yazı

Arkadaslar Merhaba,

Bu ve devam eden mesajlarimda degisik is fikirleri sunmaya calisacagim.

Kime hitap ediyor? Evinden interneti kullanip asagida resmini verdigim makinayi pazarlayabilecek kisiler.

Makina: Sicak Kamara Zamak Enjeksiyon Makinasi, 60 gram'a kadar enjeksiyonla dokum yapar.

Nerelerde kullanilir? Otomotiv, Tekstil, Silah, Aksesuar sanayilerine hitap eder.

Ornek: Metal aksesulari bu makina ile uretilir. Elcikler, tokalar, citcit, dugmeler hep bu tur makinalarda uretilir. Bu urunler zaman denilen malzeme imal edilir.

Makinanin satilabilecegi potansiyel musteriler: Tum metal aksesuarlari ureten firmalar onceliklidir. ( Tabi bunun yaninda cok degisik sektorlerde zamak malzemeden imal edilen tum urunler bu makina ile uretilebilir. Ornegin, otomotivde, elektrik sanayinde, silah sanayinde kullanilan urunler. Bu tur firmalara fason is de yapilabilir.)

%100 yerli yapimdir.
Ilk ihracat Misirli bir metal aksesuarlar ureten firmaya yapilmistir. Bu makinayi ureten firmanin istegi, Turk Cumhuriyetlerine, Arap ulkelerine bu makinayi pazarlamak. Bunun yaninda Istanbuldaki ve diger illerde olan tum metal aksesuar ureticilerine tanitim yapmak.

Anlasma sekli:

1)Siz internetten pazarlama yapan kisi olacaksiniz.
2) Size verilen tanitim metnini emaille arastirip buldugunuz firmalara gondericeksiniz.
3) Sizinle firma arasinda, hakkinizin korunacagina dair bir sozlesme yapilacak.
4) Makinanin satisindan 1.000 YTL kazanacaksiniz.
5) Musteri, makinanin yapilmasi icin siparis verir, siparis tamamlanir, musteri fatura bedeli tamamen odediginde hesabiniza komisyonunuz yatirilir.
6) Ingilizce biliyor olmaniz, sizin gerekli potansiyel musterileri bulmanizda yardimci olur.
7) Yurt icine de tanitim yapabilirsiniz. Ancak bu kisim ile su ana kadar ilgilenen arkadaslarimiz var..Devam edebilirsiniz. Onemli olan musterinin kime dondugundur.

Metal aksesuarlarin bazilarini su sitelerde gorebilirsiniz:

www.efeaksesuar.com
www.tufanmetal.com.com.tr

Firma Izmirdedir. AKSMAK Ltd.
Sahibi akrabamdir. Sorularinizi bana yoneltebilirsiniz.

Ben su ana kadar 130 a yakin firmaya tanitim yaptim.
2 firma geri dondu. 1 tanesi alici cikti. Ben de sizin gibi komisyonumu alacagim is bittiginde. Bu ilgilenenlere guzel bir ornek inancindayim.

Saygilarimla

Yerleşim Türkiye / IzmirMeslek Mühendis
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Üye238 yazı
Konu: Arabalar icin Yangin Sondurme Cihazlari

Turkiye'de bir cok yangin sondurme cihazlari ureten firma bulunmaktadir. Bunlardan bir kaci ciddi uretim yapmaktadir, ve digerleri de merviden alti bu isi yapmaktadir. Buyuk firmalarin mallari tum yapi marketlerde, oto aksesuarlarinin satildigi otocularda satilmaktadir. Ben asagi yukari maliyetleri biliyorum. 8 ay once yaptigim bir arastirma ile bu ureticlerden birine teklif goturmustum. Ancak bu firmanin kapilarini kapatmasi demek olucakti ve cok yatirimlari oldugu bu iste, yapmak istemediler.

Uretici Cin'de ya da Hindistan'da degil, bize cok yakin olan bir Avrupa ulkesinde, Polonya'dadir. Bu ureticiden mal temin edip yurticindeki otoculara bu mal pazarlanabilir. Fiyat, Turk ureticilerin rekabet edemeyecegi bir fiyattir. Imkansizdir hatta diyebilirim. Artisi var. Polonyali olan bu firmanin urunun tum test ve sertifikalari son duzenelemelere goredir. Turk firmalar bundan daha yoksundur. Urunlerin icindeki toz ve diger malzemeler de sertifikalidir.

Girisimciler icin dusunulmesi gereken sunlar var:
1) 1 veya 2 kg'lik urunlerin Polonya'dan ulkemize 20 lik konteydirda en az getirmesi gerekecek.
20 lik konteynir 10.000 adet 1 kg lik tup aliyor. Tupun satis fiyati $5.5. Turkiyedeki maliyeti en az 9.5 YTL. (Elma ile armudu karistirmamak lazim. TSE standartlari ve CE standartlarina gore konusuyorum.)
2) Otoculara malin pazarlanmasi.
3) Yapi marketlere urunun pazarlanmasi ( Yanliz, yapi marketleri odemeleri cok gec yapiyor, 60-90 gunluk cekler seklinde. Pek cazip degil ilk baslangic icin.)

Bilgi icin bana yazabilirsiniz.

Üye238 yazı

Sayin Erol Corap arkadasim,

Ne ar-ge sinden bahsediyorsunuz? Ar-ge lik is yok. Ben zaten yuksek muhendisim. Bu isi yapanlarda da muhendis calismiyor..
Sonra merak etmeyin issiz kalmazlar, pazar cok buyuk. Siz elinizdeki urunle daha ucuza markete girdiginizde, market diger urunleri kapi disari etmiyor..

Üye113 yazı
Yine parası olan kazanacak. 5.5 $ dan 55.000 $ +yol+vergi vs yatıracaksın. Elbetteki o kadarda kazanacaksın. Fakat yinede karlı bir iş parası olana piyasa fiyatlarının altında. Toptan fiyatını bilmem. teoshaker arkadaşıma katılıyorum,herkes rekabet etmek zorundadır. Ürettiği malı fahiş fiyata satma yerine uygun fiyata indirmeli ve dünya ile rekabet etmelidir. Markette kimse aynı kalitede malı iki kat fiyata almaz. Arkadaşım sizi tebrik ederim somut teklifler getirdiginiz için. Herkese saglık, sıhhat ve hayırlı bol kazançlar dilerim.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Reklam
Üye1359 yazı
çevresi olan kişiler için ideal bir öneri
Satılık Ziftin Olsun,

Selanik'ten Kel Gelir

Yerleşim Türkiye / ÖzelMeslek Di?er