Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

İnternet Cafe Düşüyorum. .

BaşlatankarakalemTarih17/10/2007 02:26:33Yorum6

İlk mesaj
Yeni Üye1 yazı
selam.arkadaşlar.ben bir internet cafe açmak istiyorum.6000-7000 ytl nakit param var ve eğer böyle bir işletme kurmak isteyen arkadaşlar olursa ortak olmak istiyorum.ilk düşüncem devir güzel bir yer almak ikinci düşüncem ise baştan kurmak.sizinde önerilerinizi bekliyorum.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Öğrenci
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorum
Yeni Üye77 yazı
Bu siteyi bir incele arkadaşım.

www.internetcafeciler.net

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Serbest meslek
Yeni Üye76 yazı
Selam Karakalem,
İnternet cafe işi muhitinde iyi iş yaparda, yorucu ve sorunları bol biş iştir, benim gibi çalışma saat lerinin belirli olabileceği ,nakit akışının hızlı olacağı ,makinaların çalışıp senin de anca onları ve çalışanların yönetiminde bulunacağın bir iş düşünsene , düşünmekten kafam şişti zira.
Saygılar.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye2 yazı

selam

internet kafelerle ilgili olarak yeni düzenlemeler yapıldı, 3 yeni yönetmelik çıktı. bunları incelemeden, oh karlı bir iş diyipte sakın internet kafe açayım demeyin, baya sıkı koşullar getiriliyor.

bilginize,

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Kamu sektörü
Yeni Üye9 yazı
Selam.
Ben de bu konuda birkaç şey söylemek istiyorum.
Öncelikle, sanırım bu senin ilk işin olacak, bu iş yada başka bi iş olsun en azından ticarete atıl derim.İleride önüne başka iş fırsatları da çıkabilir, iş işi açar.

Gerçeği söylemek gerekirse maalesef bu işin geleceği yok.Bunu bil.Ama eğer kendine vede çevrene güveniyorsan bunu ticarete atılman için bir fırsata çevirebilirsin.

Artık Türkiyenin heryerinde hatta her sokağında bir internet cafe var.O yüzden öncelikle açmayı düşündüğün kafeyi diğerlerine (rakiplerinle rekabet edebilmen için) göre bazı ayırt edici özelliklerde kurmalısın.Yani parana göre az olsun öz olsun ama kaliteli olsun derim. Ekranları muhakkak lcd olsun.(önerim: phillips 170C7FS) masalar geniş kullanılır olsun.sandalyeler büro tipi rahat olsun.
daha sonra yavaş yavaş bunları çoğaltırsın.

Eğer sormak istediğin birşey olursa yardımcı olurum.
KİM KAZANMAZSA BU DÜNYADA BİR EKMEK PARASI,
DOSTUNUN YÜZ KARASI DÜŞMANININ MASKARASI (M.AKİF ERSOY)

Yerleşim Türkiye / AydynMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye76 yazı
selam pcked , ben bilgi işlemciyim, bir bankanın gayet hızlı dönen dişlisiyimde denebilir, hemde yağ su istemeyen cinsinden , eve online oynardım , şimdi ogame e daldım.
saygılar.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye1359 yazı
bu devirde büyük cesaret gerçekten
Satılık Ziftin Olsun,

Selanik'ten Kel Gelir

Yerleşim Türkiye / ÖzelMeslek Di?er