Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Beynimi Durduramıyorummmm. . . .

Başlatanc.sasmazzTarih07/10/2011 17:49:29Yorum32

İlk mesaj
Yeni Üye70 yazı
Merhaba...

Arkadaşlar siteyi yeni gördüm ve çok sevindim gerçekten böyle bi site olduğu için moderatörlere çok teşekkürler...

Şimdi bi iş yapmak istiyorum Uşak'ta yaşıyorum yani içimdeki bu kıpırtıyı durduramıyorum hergün aklıma yeni bir proje geliyo hergün netten bişeylerin araştırmasını yapıyorum ama bir türlü istediğim sonuca ulaşamıyorum düşündüğüm her sektörün bi eksisi oluyo veyahut eksi bi pozisyon olmasa bile yada sermayem yetmiyo...
Şuan aklımda 10 a yakın projem var bunları burda soylersem yazım destan olur ama bu projelerim ne bileyim bi dönerci dukkanı veyahut kozmetik dukkanı yada lokanta veya gıyım veya çorbacı boyle basıt ısler degıl onları hıc ısı bılmeyende yapıyor cunku ve pazarda rakıplerın cok bıkere gıda ısıne hıc gırmek ıstemıyorum cunku cok rısklı bı ıs ticaret yapayım dıyorum ne alıp satacagımı şaşırmıs durumdayım bana lütfen biraz abilerim kardeşlerim yardımcı olun akıl akıldan herzaman için üstündür....
BİN BİLSEN BİLE BİR BİLENE SOR DEMİŞLER...
bende bi sorayım dedim teşekkürler..... :)

Yerleşim Türkiye / UşakMeslek Ticaret
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
32 yorum
Üye2659 yazı
Bir sektöre girerken sektörün yapısınıda iyi bilmek gerekli herhalde Eğer yüksek başlangıç sermayesi gerektiren bir işe giriyorsak riski başlangıçta göze almışız demektir.
Benim tavsiyem yüksek başlangıç sermayesi gerektirmeyen ,fakat ileride sektörü kavradıkça sermaye koyulabilecek ,daha çok bilginin önplanda olduğu ve piyasa değişkenlerini kontrol etmenin daha kolay olduğu sektörlere girmektir
Piyasa değişkenleriyle anlatmak istediğimi küçük bir örnekle anlatmak istersem Örn: Fırıncıların enbüyük şikayeti üreticilerin un fiyatlarını arttırması olduğunu buyüzden ekmek fiyatlarındaki artışın ellrinde olmadığını söylemeleridir. Yada ithalat yapanların doların artışını örnek göstermeleridir
"BEDAVA PEYNİR SADECE FARE KAPANINDA OLUR"

"Zirvelerde Kartallar da bulunur, Yılanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir."

ßeLki Sandığınız Kadar Ukala,
ßeLkide Tahmin Edemeyeceğiniz Kadar Mütevaziyim
ßiraz SakLıyım ßazen YasakLıyım Kimseyi Örnek ALmam
Kimseye Örnek OLmam Arkama ßakmam 'AsLa' Demem
'Keşke'Leri Sevmem !!
ELeştiri DinLerim Nasihat DinLemem

Şüpheciyim ama kuruntu yapmam Kendimle çelişebilirim ama kafama takmam Dalga geçerim ama kırmam Ciddiye alırım ama kapılmam Huzur veririm ama söz vermem Sahip olurum ama ait olmam....

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Saty? / Pazarlama