merhaba ben ağrı diyadin ilçesinde bir çiftlik kurmak istiyorum özelikle yumurta faaliyetleri üzerine bu konuda bilen birinden yardım almak istiyorum bana maliyeti ne olur şartları nelerdir banka kredisinden nasıl faydalanırım kısaca bütün detaylar için yardım istiyorum. şimdiden tşkler...
yumurta işine bence hiç girmeyin. o sektörde büyük firmalar küçük veya orta işletmeye ekmek yedirmez. detayını soran varsa sorulara cevap verebilirim. (sen bu işi yerine gidip araştırdım bilen bilir başmakçı...)
Oosman adli arkadas gunluk 6 tir yumurtayla gurka mi yatacaksin... guncel fiyattan alirmis bilmem ne yav millete laf kalabaligi bari yapma arkadasim... guncel fiyattan 6 tir yumurta al sen PESIN PARA ile ben sana 6 tir alacam
denizlide 30 dönüm arazim var tesis kurmak istiyorum ama salma tavuk culugu düşünüyorum yaptıgım araştırmalar sonucunda yeni düzende kabul gören kapalı sistem değil ülkemizde bununla ilgili bir mevzuat yok ama gelecekte herkesin daha dogal ve bilincli beslenmeye dayalı yumurta tuketecegni düşünürsek artık kapalı sistem tavukculugun ömrü azalmıstır yeni sistem de bu işi ilk yapan insanlardan olmak benim gibi düşünen ileriyi görüp risk alıp yatırım yapabilecek insanlarla görüşmek istiyorum tel 05453858080
mb
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz