arkadaslar uzun zamandır bu tarz sayfalara bakarım ama bu siteye kanım bı baska ısındı.Hep hayalımde olan fikirler karsıma cıktı burda, sanırım buda uye olmaya yöneltti beni..benim seneler once yabancı bı kanalda gordugum bi iş imkanını paylasmak istiyorum sızlerle.Gecen sene istanbul'da yapmaya baslamıslar sanırım.. size gerekli olanlar malzemeler cok buyuk paralarda gerektırmıyor.. İş şu 'yürüyen reklam' ama oyle eskılerden kalma uzerınde yazı olan tabelaları insanların ustune gıydırmek değil.. 37ekran plazma,diskman,sırt çantası ve bunlara elektigi saglayan bi akü..Bunların hepsini birbirine baglı**** omuzlarınıza oturtulan bi platformla tw'yi kafanızın üstüden görünecek şekilde sabitliyceksınız..öncelikle işletmelere gidip kısa video'lar halinde reklamları topluyacaksınız,bunların hepsini bi CDye toplayıp diskman'de oynatmaya başlayıp deli gibi geziceksiniz.bi kafeye gidip kahvenizi içiceksiniz,tavuk dönerde sıra beklerken insanlara sergiliyeceksınız.Yok ben utanırım yapamam diyorsanız emin olun yakın zamanda bu iş yaygınlaşıp,zamanında ben bunu biyerde okumustum ama treni kacırmısım dıyeceksınızdır.''Sen niye yapmıyorsun ozman'' diyeceksınızdır muhtamelen.Sebebi şu an yaptıgım işten iyi para kazanıyorum we işimi degiştirirsem daha farklı planlarım war..bence bu işi dikkate alın.1 aylık böyle bir reklamdan firmadan 100ytl alsanız ki çoğu işletmecinin gözüne fazla gelmiycek bi rakamdır bu, 10 firmayla anlaşsanız,haftada 3 gün gösterme şartıyla 1 haftada 2 tane cd yayınlama gibi şansız olur,buda 20 tane reklam yapar.gün boyunca 4 saat geziceksiniz sadece.. haftada 1 günde size kalır dinlenmek için. nekadar para kazanacagınızı bi hesaplayın...Saygılarımla