Deneyen Yada Halen yapan yerlerle görüşürsen Daha faydalı Olur Senin Için... Benim Ilk Aklıma gelen Halen yapan yer Olarak (çapa /istanbul Küçükev Restaurant Var.
O işi çok başarılı buluyorum, çünkü çok lezzetli oluyor. Fiyat /kalite balansini yakalarsaniz bence harika bir fikir. Bir de yer hareketli olucak muhakkak. Ve ya once siz çok hareketli olup pazarlamasina en az 3 ay zaman harcarsiniz. Başarılar!
Biraz daha açıklayıcı yazarmısınız :)) Bende merak ettim bu işi... Köz ateşinde pişen tavuk nasıl oluyor .. Normal bildiğimiz kömürde pişen tavuk değil mi ? Hani kömür üzerinde kurulmuş ızagaralara geçirlmiş tavuklar
Kömürde tavuk döner, Mantıklı gibi görünsede konuyu közde grıll tavuk gibi düşünmemek gerekir döner olarak düşündüğünüzde konu farklı nedeni ise tavuk ateş karşısında çok fire veren bir ettir. Bu nedenle elektrikli ve tüplü döner makinalarında eteşe müdahale edebilir ve işin hızına göre kısıp artırabilirsiniz. Közde durum böyle değildir döneriniz yağ olarak eriyip gidecektir.
Bütün Tavuk Değil de, Tavuk Döner yazılmış; hangisini soruyorsunuz?
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz