-Kötü niyetli insanlar çok fazla olduğu için ailem bana ticaret yaptırmıyor.O kadar sıkı tutmama rağmen başıma orta halli kötü olaylar geldi.Ufak paralarımı hile yoluyla alma gibi vs olaylar geldi.Hatrı sayılır paralarla büyümek istiyorum elbet bu konuda ailem beni anlayacak ve başarılı olacağıma %100 eminim.
-Şirket yönetimi konusunda danışmanlık veren şirketlerle görüştüm yurtdışında da iş yerleri kurmak istiyorum.Tek sorunu yönetmeyi bilmiyorum kaleşlik fazla olduğu için profesörlerden yardım almam şart.Forumda da bir abimiz ile telefonla görüşmüştüm.
-Dedektiflerden çalışacağım çalıştıracağım kişi ve şirketlerin geçmişi hakkında raporlar alacağım.Dolandırılma olaylarını kaldıracağım mutlaka açıkları çıkar.
-Kesinlikle peşin çalışacağım.Veresiye isteyenlerin %70'i dolandırıcıdır.veresiye verenlerin hepsi batmaya mahkumdur.Çünkü şerefli insan olsa gelip senden veresiye istemez.10 kazanacağım 1 kazanırım temiz kazanırım.
-Muhasebe verilerini 2 yerde tutacağım biri bilgisayarda diğeri de silinme riskine karşı usb diskte müdür saklayacak.
-İşi mutlaka bilen kişilerle çalışmak.sürekli çalışacağına dair elinden sözleşme ve senet vs almak.
-Düşündüğüm işler akaryakıt emlak alım satım oto alım satım inşaat gibi işler düşünüyorum.Tık peşin al gülüm ver gülüm.
-Araştırmadan kesinlikle kimseye güvenmeyeceğim.Herkes iyi değil ama herkes de kötü değil.İyi şerefli insanları bulmaya onları başımın tacı yapmaya her zaman hazırım.Elimden geldiği kadar da onlara en iyi maaşı vermek en büyük amacım.
-Yurtdışında iş şirket açarken mutlaka hazırda türkçe bilen avukat ve muhasebeci olmalı.
Düşüncelerim nasıl?Batma riskim var mı?Unuttuğum şeyler neler?Tecrübeleri olanlar yazar mı?