Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Spor Salonu Kar Ortakligi

BaşlatanredpoverTarih25/09/2011 03:16:38Yorum2

İlk mesaj
Yeni Üye97 yazı
Arkadaslar Merhaba bir fikrimi sizlere sunmak istiyorum.iyi veya kotu yorumlarsaniz sevinirim. Emegimin az gecmedigi bir hocam ve 120 mk civarnda bir spor salonu var.bu salona farkli kollardan dahi olsa ogrenci getirip kar ortagi olmak istiyorum.onun yani sira ornegin bir universite ogrencisinin cok guzel dans yetenegi ve cevresi vardir ama ders verecek ortami yoktur.bu brans ve ornekleri cogaltabiliriz.oyle arkadaslar bulup her daldan salona adam cekmeyi dusunuyorum.fikirleriniz nelerdir acaba bu konuda???
İbrahim KIZILIRMAK

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Satış / Pazarlama
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
2 yorum
Üye410 yazı
yapabiliyorsan çok iyi,ancak bu yapmayı düşündügün konu çok para kazandırabilecek ancak çok zor bir konudur ,kime gidersen git müşteri getirecegim komisyon isterim desen hayor demez ancak bir getirirsin iki getirirsin ama devamı gelmez,yani bir meslek olması zordur

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Üye117 yazı
salon zaten kucukmuş, bu salonda dans için ayrı bir yer ayıramayacağınıza göre mevcut saatleri bölmeniz gerek bu da iyi olmaz. Ama sonuc olarak bu girişimde kaybedeceğin bir şey yok. bence dene, en azından tecrübe edinirsin.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yleti?imci