Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Gençlerin Giyim Tarzları Üzerine Mağaza.

BaşlatanargrnTarih25/09/2011 15:13:43Yorum13

İlk mesaj
Yeni Üye11 yazı
Merhaba arkadaşlar siteyi google den buldum ve şimdiye kadar bi çok şey kaçırdığımı gördüm.

Benim çok işlek ve oldukça kalabalık bir semtte hazır vaziyette bir dükkanım var bu dükkanımdaki malzemeleri daha ara sokaklara taşıyıp orada burada kazandığım parayı kazanabilirim.
Buradaki dükkanımı gençlerin giyimine yönelik spor bir mağaza yapmak istiyorum fakat elimdeki tek sermaye bu cadde de olan dükkanım. Bu işlerde önce malı alıp satıp sonra parasını vermek gibi bişey söz konusumu yada bu şekilde çalışan şirketler biliyomusunuz. Bi kaç işi bilen arkadaşlarla konuştum dükkanı çok beğendiler bu işin burada çok iyi gideceğini (zaten onlar böyle söyledikten sonra ben araştırmaya başladım) söylediler. Lütfen bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim.
Çok girişimci.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Bilgisayar-Bilişim
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
13 yorum
Yeni Üye11 yazı
Yokmu arkadaşlar yardım edecek fikir verecek??
Çok girişimci.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye30 yazı
merhabalar..

üstat cadde üstü dükkan süper bi şans..
ama sıfır sermayeyle ne deyim..
yani var mal veren yerler.. birkaç kez gidip geldikten sonra zaten hepsi verir.. ilk aşamada cek senet falan da verenler var.. adresi burayı arastırıp bulabilirsin..
ama sonradan odemeli de.. o adama gebe kalırsın.. tek adamdan ürün almak dezavantaj.. adamın kot pantolonları guzel olur tshirti kotu olur.. almak zorunda kalırsın.. ve adamlar sana lot lu satarlarelinde patlayabilir mal..

ki daha dekorasyonunda var.. bi ton işin var usta para sart..
dukkan 50 metrekareyse hiç olmazsa bi 10 000 15 000 sart baslangıc için..

Aallah herkesin gonlune gore versin

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Hazyr giyim
Yeni Üye11 yazı

Cevabın için teşekkür ederim nosale. Bi toptancı arkadaş buldum bakalım olursa onunla ortak yapma fikrindeyim hem piyasayıda bilen birisi inşallah güzel olur.
Çok girişimci.

Yeni Üye23 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - nosale
merhabalar..

üstat cadde üstü dükkan süper bi şans..
ama sıfır sermayeyle ne deyim..
yani var mal veren yerler.. birkaç kez gidip geldikten sonra zaten hepsi verir.. ilk aşamada cek senet falan da verenler var.. adresi burayı arastırıp bulabilirsin..
ama sonradan odemeli de.. o adama gebe kalırsın.. tek adamdan ürün almak dezavantaj.. adamın kot pantolonları guzel olur tshirti kotu olur.. almak zorunda kalırsın.. ve adamlar sana lot lu satarlarelinde patlayabilir mal..

ki daha dekorasyonunda var.. bi ton işin var usta para sart..
dukkan 50 metrekareyse hiç olmazsa bi 10 000 15 000 sart baslangıc için..

Aallah herkesin gonlune gore versin

Arkadaş gerçekçi bir rakamdan bahsetmiş.Fakat burada önemli olan malın alacağın yerin kalitesi.Bu işten anlayan biriyle git görüşmelere...Yoksa bi yıkamadan sonra çöpe atılacak mal aldığın vakit müşteri verimliliğin olmaz.O yüzden kaliteli secim yapmanı nacizane önerebilirim.
“Google’da Armenian Genocide (Ermeni Soykırımı) yazıldığında ilk 100 sayfa gerçek dışı bilgiler içeren diaspora siteleridir. Tarihi gerçekleri anlatan en kapsamlı yayın durumundaki sitemizi Google'da üst sıralara taşımanın tek yolu Ermeni Sorunu sitemize girmek veya her gün en az bir kere tıklamaktır.

Lüften Ermeni Sorunu Sitemizi (www.ermenisorunu.gen.tr) açılış sayfanız yapın

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Ynsan kaynaklary
Yeni Üye11 yazı

Dükkanım böyle bi dükkan yaklaşık 150metre kare buranın dekoru nekadar masraf çıkarır bana.
Çok girişimci.

Yeni Üye30 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Arkadaş gerçekçi bir rakamdan bahsetmiş.Fakat burada önemli olan malın alacağın yerin kalitesi.Bu işten anlayan biriyle git görüşmelere...Yoksa bi yıkamadan sonra çöpe atılacak mal aldığın vakit müşteri verimliliğin olmaz.O yüzden kaliteli secim yapmanı nacizane önerebilirim.

üstat artık o kadar da fiyat farkı kalmadı kaliteli kalitesiz falan..
Sonucta bayilik almıyo.. vakko açmıyo.. 5-10 alacak 20-40 tlye satacak..
300 çeşit mal alsa.. 4 lotlu (s.m.l.xl.) 1200 mal ..
1200 x 7 lira desen en baba.. 8.400 eder.. kalanıda diğerlerine.. yani orta şekerde bu olur.. he senin dediğin 1 kere yıkamadan sonra solanlar varya.. usta onların tanesi 0.75 - 2 lira arası.. kiloyla satıyolar:)

Yeni Üye30 yazı
usta bende yakında açacğım inşALLAH giyim dukkanı..
senin dukkanı gorunce kanım kaynadı valla.. kolonsuz 10 numara dukkan.. Allah gonlune gore versin..
usta tam bi rakam veremem ama prof. adamların soylediği senin dukkana 12-15 lira gider.Ama cillop gibi olur..Uzun vadeli dusunuyosan harcanır..Ama sen işi bilmiyosun..Ortakta olsa babanda olsa sonucta kendin bilmen en iyisi.. bence 7-8 e idare eder ..hatta zevkliysen gayet idare eder bi duzenleme yapsan.parayıda mala versen sanırım daha mantıklı..
ama dukkan buyuk..bence duvar kağıdı kesin yaptır..
nerede olduğunu cevrenin alım gucunu bilsem daha fikirlerim olabilir ama..

Yeni Üye23 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - nosale

[/quote]

üstat artık o kadar da fiyat farkı kalmadı kaliteli kalitesiz falan..
Sonucta bayilik almıyo.. vakko açmıyo.. 5-10 alacak 20-40 tlye satacak..
300 çeşit mal alsa.. 4 lotlu (s.m.l.xl.) 1200 mal ..
1200 x 7 lira desen en baba.. 8.400 eder.. kalanıda diğerlerine.. yani orta şekerde bu olur.. he senin dediğin 1 kere yıkamadan sonra solanlar varya.. usta onların tanesi 0.75 - 2 lira arası.. kiloyla satıyolar:)
[/quote]
müdür bi kilo alsana bana ..sevabına =))
“Google’da Armenian Genocide (Ermeni Soykırımı) yazıldığında ilk 100 sayfa gerçek dışı bilgiler içeren diaspora siteleridir. Tarihi gerçekleri anlatan en kapsamlı yayın durumundaki sitemizi Google'da üst sıralara taşımanın tek yolu Ermeni Sorunu sitemize girmek veya her gün en az bir kere tıklamaktır.

Yeni Üye23 yazı
dekor işini internetten iyi ce bir araştır...Buralarda da okumuştum...Renk seçimi , müzik sistemi bunlar etkin şeyler....Tavsiyem ucuz olacak diye ilk başta müşterinin önem vereceği şeylerden kaçınmaman.....

Yeni Üye30 yazı
en az 10kilo satıtolar ozan :)

ya usta muzik soft yabancı koku vanilya bilmemne.. 1000tane ıvırı zıvırı var.. al dök yere sat değil illaki..

Yeni Üye11 yazı
Arkadaşlar Click Bomp markasını ve ürünlerini bilen varmı, O firma bayilik falan veriyormu bilgisi olan bilgilendirme yapabilirmi.?
Çok girişimci.

Yeni Üye11 yazı
Arkadaşlar yaptığım tüm görüşmelerden olumsuz sonuç aldım ve birde buradan sizlere sesleneyim dedim. Dükkanım İstalbul Şirinevler kapalı cadde de Şirinevlerde bu işi yapmak isteyen arkadaşlar olursa burdan veya pm yoluyla bana ulaşabilirler.

Çok girişimci.

Yeni Üye23 yazı
argrn konuyla ilgili bir gelişme olduğunda bizi de haberdar et..Umarım kafandaki gibi olur