Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Metro , Pamukkale , Ulusoy - Ajentası Açmak

BaşlatanmarlonTarih03/12/2010 17:19:10Yorum9

İlk mesaj
Yeni Üye5 yazı
Öncelikle herkese iyi günler dilerim aranıza yeni katılmış biri olarak yardımlarınızı bekliyorum.

Başlıktada yazdığım gibi metro , ulusoy , pamukkale vb... gibi firmaların ajentasını açmak istiyorum daha önce bu işi yapmış veya hala yapan arkadaşların bilgilerini bekliyorum neler gerekiyor ne gibi bir gider gelir oluyor

şimdiden teşekkürler..

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Turizm
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
9 yorum
Yeni Üye5 yazı
Yardımcı olacak bi arkadaş varmı acaba ? önerilerinizi bilgilerinizi bekliyorum şimdiden çok teşekkürler

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Turizm
Yeni Üye10 yazı
bildiğim kadarıyla gece saat 24:00 kadar açık oluyorlar ve sattığı bilet başına %10 komisyon alıyorlar. 40 tl de 4 lira. ama iş yapacak yerde açmalısın. iyi iş yapan var yapamayan var kapatan var. bende düşünmüştüm biara. başarılar.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Di?er
Yeni Üye4 yazı

Bence güzel bir iş sadece o firmalardan değil başka firmalarında biletini kesmen için görüş kriterler mesela Erzurum da Esadaş Palandöken ve Dadaş Turizm çalışıyosa bunların sadece birini alman gerek komisyon olarak %10 kar var gayet iyi gelir veriyo günde 10 bilet satsan bile yeter yani fazla online olamıyorum detaylı bilgi almak istersen 534 699 00 62 Adım Muhammed Sıtkı

Yerleşim Türkiye / ErzurumkütahyaMeslek Ö?renci
Yeni Üye5 yazı
Ben sadece otobüs firmalarının biletlerini satmak istiyorum.Bunun için türsab'dan falan ajentalık için izin fln almak gerekiyormu yoksa onlardan bağımsızmı acaba ?

Üye194 yazı
otobüs firmaları TÜRSAB a üye değil. İşin içine tur organizasyonları ve uçak bileti gimediğinden gerek yok.

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Turizm
Yeni Üye5 yazı
Teşekkürler Peki otobüs firmaları bayilik için para istiyorlarmı yada bu işe girmek için ne kadar bir para gerekir bilen arkadaşlar yardım bekliyorum. cevaplayan herkese teşekkür ederim

Yeni Üye5 yazı
bilgisi olan arkadaşlardan cevaplar bekliyorum teşekkürler

Yeni Üye11 yazı
bu konu hakkında bende bilgi almak istiyorum.

Otobüs bileti satmak istiyorum ayrıyetten uçak satarsam belge mi gerekiyor
www.firsatharikasi.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ynternet
Yeni Üye23 yazı
ucak bileti satmak istiyorsan Tursab A acenta belgesi olması gerekiyor.Bu da cok para.Sadece bununla da kalmıyot galileo programı kullanmayı bilen birileri gerekiyor resmi olarak.Ucak biletinde de % 10 komisyon mantıgı var.İllegal olarak Tursab A belgesi olan bir acenta ile anlaşıp online onun biletini satabilirsin.% 50 , % 50 kırışırsınız.Otobüs işindsede büyük firmalara metro , pamukkale gibi , diğer küçük firmalar ile aynı yerde bayilik vermiyor.Tek yetkili olmanız lazım.

http://www.koniks.com/topic.asp?TOPIC_ID=51984

burdan bilgi bulabilirsiniz.
“Google’da Armenian Genocide (Ermeni Soykırımı) yazıldığında ilk 100 sayfa gerçek dışı bilgiler içeren diaspora siteleridir. Tarihi gerçekleri anlatan en kapsamlı yayın durumundaki sitemizi Google'da üst sıralara taşımanın tek yolu Ermeni Sorunu sitemize girmek veya her gün en az bir kere tıklamaktır.

Lüften Ermeni Sorunu Sitemizi (www.ermenisorunu.gen.tr) açılış sayfanız yapın

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Ynsan kaynaklary