Girişimci Editör Toplam 544 yazı |
|
sonerya Üye Toplam 126 yazı | 27/07/2011 : 22:22:00 Alıntı
hayır bu rakama göre cebinizden 400 tl cıkacagını sanıyorsanız yanılıyorsunuz. çünkü kosgeb hiç bir desteğinde kdv ödemez. Yani %18 mi artık kaç ise onuda ekleyin üstüne. 1000+ 180(%18) = 1180 - (1000* %60) 600 = 580 tl son rakam . eğer bu desteği alabilme gibi büyük bir şans yakalayabilmiş küççük bir yüzde içindeyseniz toplumda bravo alacagınız bilgisayarın yarısını devlete ödetmiş olursunuz. ama temel bir yasa vardır hiç birşey yoktan varolmaz vardan yok olmaz. yada kasaya girmedikçe çıkması mümkün değildir. yani bu para kime nereden kimin hakkına binaen ne için gelmiştir orası ayrı bir konu.. pozitif yaklaşım empati ile mümkündür. Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Diğer |
girisimci41 Üye Toplam 305 yazı | size katılıyorum. Hiç kolay değil bu işler. Bu krediyi alabilen ülkemizde nadir insanlar vardır. Bende girişimcilik kursunu bitirdim. Ancak hibeyi almak için iş planı hazır olacak, şirketi açacaksınız... sıkıntı yok onda açabilirsiniz.(zaten parasız insanların işi değil) Ayda bir düzenlenen kurula girilecek, beğenirlerse olacak vs.. Uzun hikaye. Ancak denemekte fayda vardır. uğraşmak gerek.. Ticaretin sadece iki basit işlevi vardır: pazarlama ve yenilik Peter F Drucker girisimci41@hotmail.com Yerleşim : Türkiye / Kocaeli | Meslek : Emlakçı |
nc-senersa Üye Toplam 346 yazı | 26/09/2011 : 21:48:24 Alıntı
akademisyen41 arkadasim yurt dis derken arkadasim ben yurt disindayim konu acarsan bende burda arastirip bilgi paylasir elimden gelen yardimi yaparim.... Yerleşim : Türkiye / Bolu Almanya | Meslek : Esnaf |
karahanlı Yeni Üye Toplam 26 yazı | 13/11/2011 : 22:50:28 Alıntı
koskeb kredilerini bende çok araştırdım, ve en sonunda bir proje ile gebzede başvurdum, ve sonra beni kursa çağırdılar, kurs bitti, sonra bir sertifika verdiler, ne oldu? hiç birşey..... arkadaşlar kosgeb sadece milleti uyutma projesi, işsizleri umutlandırma ve sonrada umutlarını yerlebir etme projesidir. çok yazık.... benim param olsa sana niye geleyim, dertsiz başımı ağrıtayım,,,yukarıda yorum yazan arkadaşların hepside doğru söylüyor....... Aydın Yerleşim : Türkiye / Gebze | Meslek : Reklam |
haydemir Üye Toplam 148 yazı | arkadaşlar ben 2 sene önce gittim kosgebe kredi için bu kredi falan filan hikaye veriyoruz diyorlar ne veriyorlar Allah aşkına neymiş projeyi öğrenecekmişler işlerine gelirse vereceklermiş yok 7 tane sigortalı personelin varmıymış yok bilmem ne bilmem ne 7 sigortalı personelim olsa, ipotek gösterecek malım olsa kosgebte ne işim var hepsi palavra neymiş kredi veriyorlarmış evet veriyorlar güçlü şirketin varsa hükümette ağbin varsa veriyorlar vallahada veriyorlar billahada yoksada yüzüne bile bakmıyorlar www.turkisletmerehberi.com Türkiyenin En Kapsamlı Kobi Rehberi Yerleşim : Türkiye / Bursa | Meslek : Bilgisayar-Bilişim |
MousT Yeni Üye Toplam 76 yazı | 27/11/2011 : 01:24:22 Alıntı
Yahu arkadaşlar sizinmi bir yanlışınız var bu yorumlarda benimmi bir farkım var. Hiçbir yerde dayım amcam akrabam yok onu belirteyim daha 3 ay oldu biz 27.000 TL lik geri ödemesiz kredi onaylanalı ve sağolsun devlet çok çok rahatlatıyor. Cebinizden 5 kuruş çıkmadan k.bakmayında sakız ticareti bile yapamazsınız ;).. İmza yok parmak bassam? Yerleşim : Türkiye / Afyonkarahisar | Meslek : Emniyet görevlisi |
aydın-aydın Yeni Üye Toplam 71 yazı | 19/12/2011 : 03:08:56 Alıntı
merhaba arkadaşlar; Sizlere daha doğrusu bilgisi olanlara danışmak istediğim bir konu var Konu: Kamu sağlığı çevre sağlığı açısından bir ilk olan patentli ürün hakkında Bu ürün çok ciddi bir pazara sahip ve alternatifi yok ve patentli üretim geri dönüşüm ve bayilikler yoluyla dağıtımı içeriyor,ancak ciddi sermaye gerektiriyor. Çeşitli ortaklıklarda dili yanmış biri olarak ortakla işi yapmak istemiyorum en azından üretimi bir başıma yapmak istiyorum ancak finansman konusunda yada hibe veya teşvik konusunda hızlı ve formalitesi az bir çözüme ihtiyacım var. bu konuda bana yol gösterecek biri varmı? Türkiye yıllık satış potansiylei minimum 25 milyon adet gözükmekte ciro olarak 75 milyon karlılık olarak da %30 fikir ve önerilerinize ihtiyacım var Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : İmalat |
dtajans Yeni Üye Toplam 6 yazı | Merhaba, KOSGEB, ülkemiz KOBİ'lerine ve girişimcilerine farklı başlıklarda birçok destek sunuyor. Ülkemizin şirketlerinin %99,8'inin KOBİ olduğunu düşünürsek, KOSGEB'in oldukça büyük bir hedef kitlesi olduğunu kabul etmemiz gerekiyor. Bu kapsamda da kurumun çok önemli işler yaptığını söyleyebiliriz. KOSGEB, KOBİ'lere önemli ölçüde destek oluyor, bununla ilgili destek miktarlarını vb. KOSGEB'in web sitesinde yer alan yıllık faaliyet raporlarından görebilirsiniz. Girişimcilik programına gelirsek, KOSGEB tarafından verilen eğitimlerden başarılı olanlar ve sertifika almaya hak kazananlar bu destekten yararlanabilir. Yapmanız gereken tek şey, geçerli bir iş planı hazırlamak. Projeniz kabul edilirse, 27.000 TL hibe ve 70.000 TL kredi olmak üzere toplam 97.000 TL'lik destek almaya hak kazanırsınız; ancak bakkal açmak vb. amacıyla bu eğitimlere katılanlara doğal olarak destek olunmamaktadır. Bunun dışında, yerelde yer alan Ticaret ve Sanayi Odaları bünyesinde "Genç Girişimciler" ve "Kadın Girişimciler" Kurulları var. Bu kurulların amacı, il düzeyinde girişimciliği teşvik etmek. Söz konusu kurulların toplantılarına katılmanızı öneririz. www.dtajans.com Yerleşim : Türkiye / Ankara | Meslek : Danışmanlık |
selcuk43 Yeni Üye Toplam 75 yazı | 28/01/2015 : 11:44:09 Alıntı
kosgeb aslında destek veriyor gözüküyor ama 100 kişi başvuruyor bunların 90 nın parası yok işi yok geri kalanları zengin ve iş zaten var bu 90 nına iş kurduruyorlar sonra iş makineleri almaya gelince bankalar devreye gidiyor böylece 1 yıl oyalıyorlar 1 yıl içerisinde bağkur+vergi+muhasebe ücretini siz söyleyin.bunları ödeyin yıllık her ilde 90 kişiden 5 bin tl aldığını düşünün tek bir ilden birde en az 90 kişi * 5 bin tl :) ne kadar güzel para değil mi devlet yardım etmiyor borçlandırıyor.Borçlandırdığı paralar ilede zaten var olan işletmelere destek veriyor Yerleşim : Türkiye / Kütahya | Meslek : Gıda |
mstbro Yeni Üye Toplam 5 yazı | 15/06/2018 : 01:10:29 Alıntı
dediklerinize katılıyorum maalesef davulun sesi uzaktan hoş geliyor ancak prosedür ve şu evrak işleri gerçekten sinir bozucu ve bir süre sonra dediğiniz gibi 'boşa kürek çekiyorum' hissiyatı oluşturuyor Yerleşim : Türkiye / İzmir | Meslek : Satış / Pazarlama |
|
| ||||
Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz. | ||||
© 2000-2025 Koniks.com İletişim || Kullanım Şartları | Kurallar | Sitenin Kullanımı | Gizlilik | Yardım |