Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

İş Yeri İçin Güvenilir Müdür Bulmak İçin Dedektif

BaşlatanersanayazTarih12/09/2011 01:09:22Yorum32

İlk mesaj
Üye192 yazı
İş Yeri İçin Güvenilir Müdür Bulmak İçin Dedektif.
1-Dedektifler odasına kayıtlı dedektiflerin birkaçı ile görüştüm.İş yerinde çalıştıracağım güvenebileceğim kişileri bulmam konusunda araştırma yapabiliyor musunuz diye sormuştum.Onlarda detaylı araştırma yaptıklarını polis savcılık kayıtlarına kadar kişini detaylı geçmişine sahip olduklarını anlattılar.En kısa zamanda görüşmeye gideceğim
2-Büyümek için birilerine güvenmek zorundayım.Herkes dolandırıcı ve kötü değil.Mutlaka çok iyi insanlar var.Geçmişini araştırdığım kişinin bana yanlış yapmayacağını düşünüyorum.En küçük adli bir olay kavga dolandırcılık yahut icralık olmamış bir kişiden zarar geleceğini düşünüyorum.Herkes kötü değil.Güvenilir kişileri böyle detaylı bir şekilde araştırıp bulmak için bu nasıl yöntemdir?düşünceleriniz benim için çok önemli.Yöneticimiz konuyu üst konu yaparsa sevinirim.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Otomotiv
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
32 yorum
Üye816 yazı
damra6666; ersanayaz ın açtıgı konulara bakarsan bulabilirsin arkadaş icralık araba ve ev işiyle ugraşıyor..
dortler

Yerleşim Türkiye / DiyarbakyrMeslek Yleti?im
Yeni Üye66 yazı
aslinda arkadas kendine ve isine karsi epey bir sorumluluk duydugu icin en ince noktaya kadar arastirmak istiyor bunuda dedektiflik burosunun cozecegine inaniyor, peki dedektiflik burosu sana adam hakkinda piril piril bir rapor verdi ve sende adami ise aldin, pekiiiiiiiiiiiiii adam sizde ise basladiktan sonra evrim gecirir ve o tertemiz kisiligini bir kenara atip tam tersi isler yapmaya baslarsa ve sizde maddi ve manevi olarak zarar gorurseniz bundan dolayi, bundan sonra ise alacaginiz insan hakkindaki gbt yi kime guvenipte kimden soracaksiniz,
bence o bahsettiginiz buro size iyi is yaptiracak adami bulamaz, siz kendi hislerinize, bilgi ve tecrubelerinize guvenin
sonucta mudurle siz calisacaksiniz, kendizin hazirladigi bir test yapin ,verdigi cevaplara gore karar verin, mulakata alin kisiyi,
keremcan

Yerleşim Ukrayna / Kiev