7 yıldır çalıştırdığım şirketim de işler tersine gitmeye başladı terslikler başladımı ardı arkası kesilmiyor. bir çekim yazıldı ikinci derken 3,4,5 şu an 17 adet çekim ve ayrıyeten senetlerim döndü ve açık hesap olanlarda cabası, bu olayların başlaması ile mantıklı bir tek karar alamadım herşeyimi sattım, iş yerim hariç iş yerimi devrettim bir tanıdığıma iş yerine gidemiyorum doğrumu yaptım bilmiyorum ama ayakta kalmak borçlarımı ödemek için, ama borçluyum elim kolum bağlı her önüne gelen vade ekliyor ödeme istiyor hacize geliyor bir türlü işin içinden çıkamıyorum.
hal böyleyken mahkemeden çağrı kagıtlarının sayısı belli değil karşılıksız çek den, bir kaç mahkemeye girdim **** olsaydım belki bukadar kısa sürede davalar gelmezdi ama şunu biliyorum hiç değerim itibarım kalmadı insanların yanın da ailem bile sırt çevirmek üzere..
sizlere danışmak istediğim. ingiltere vizem var her an gidebilirim. ama ben gitmekle kalmak arasın da çok kararsızım ingiltere de yardım edecek iş konusunda arkadaşlarım var. ama gidersem en az 2 yıl dönemeyeceğim biliyorum ki çeklerim çok kısa zamanda sonuçlanacak eskisi gibi taahhüt de yok ya hapis cezası ya da ödemek şu an ödeme durumum yok işyerimi versem haciz yoluyla alıcaklar kimse malını almaktan yana değil bunuda teklif etmedim değil. sadece yargılandığım çek 200bin tl senet ve açık hesaplar hariç. açık hesap ve senetlerden korkum yok işyerim şuan aktif çalışıp onları ödüyor kardeşimde başında duruyor. ailemi bırakıp ingiltereye çalışmaya gitmelimiyim yoksa kalıp burda olucaklara seyirci mi kalmalıyım. çünkü burada kalıp çalışsam cezalarım çıkacak çok çok 2 yada 3 ay çalışabilirim yoksa gidip zaman mı kazanmalıyım. çok kararsızım lütfen bir fikir yorum yapın arkadaşlar bunaldım yanlış kararlar almaktan sıkıldım.
kapımıza değil, yüreğimize vuran gelsin