teşekkürler
İlk mesaj
teşekkürler
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - omerseven Erman bey merhaba. Size yardımcı olmak isterim. 2 yıl İzmir'de günde 5 ile 10 bin arası kazanan 2 cafe işlettim. Ürünlerin alımını ben yapardım. Ve hafta bir çok bu işi yapan firma gelirdi fiyat listeleriyle. Rekabetin çok olduğu kesin. ve işletmeciler rakamsal düşünür. Ürünün çok kaliteli olması, farklı olması genelde ilgilendirmez. sadece ilgilendiren ürünün sonunda yazan fiyattır. Sizden uygun fiyat verecek bir çok firma olacağına emin olunuz. Size tavsiyem fiyat listeniz diğer listelerle karşılaştırılınca, en uygun olacağınız kalem ürünlere odaklanmalısınız. Küçük çaplı üretim yapabilirsiniz ya da gıdayı çiftçiden diğer ürünleri merkezinden almalısınız. sadece fabrikadan almak değil, İzmir'de üretilen bir kuru yemiş ile Antep'teki aynı olmayacaktır fabrikada olsa. Ayakta uzun süre kalmanız buna bağlıdır. Çeşit çok olmasından çok, en iyi fiyattan ürünlere sahip olmalısınız. ve bu kalem ürünleri belirlerken tüketimi gözardı etmeyiniz. Tavuk ürünlerini araştırabilirsiniz, İzmir çevresinde gedik piliç büyük tavuk firmalarından çok daha ucuz maliyete verebiliyor ürünlerini. cafeleri feth edenler büyük firmalar olur genelde maliyetleri yüksektir. Bu kapıdan alabilirsiniz cafeleri. Gedik piliç örnekti daha iyisini kaliteli, ucuza başka firmalarda da bulabilirsiniz. Ve birde cafelerin en sevdiği şeylerden birisi promosyon ürünlerdir. hem uygun fiyat hem de promosyon isterdim. Buna yönelik politika yaparsanız kazanırsınız. ve benimde Muammer bey gibi Altın kural olarak tavsiyem açık hesap çalışmayın. Hele ki kaliteden çok fiyata önem veren yerlerde. Saygılarımla Ömer SEVEN |
Yazıyı gönderen - bariskosay açık hesap çalışmazsan mal satamazsın; bu devirde fiyatlar herkezde hemen hemen aynı; hepsi dipte; çok firma ayağa gidiyor; haliyle müşteride kendini yere göğe sığdıramıyor; sen gel de bu adama parayı mal tesliminde alırım de; suratına bakmaz :)) |
Yazıyı gönderen - essorte kesinlikle açık hesap çalışma kardeşim. acından ölsen bile açık hesap çalışma .adamın arkasından koşmak para istemek hesap toplamak adamın ömrünü bitiriyor. akşam evinde rahat rahat oturup yemeğini yiyip yatmak uyumak istiyorsan açık hesap çalışma .parası olan adam alsın .riskini sen niye taşıyacaksın .sen ufak sözü dinle açık hesap çalışma ...hayırlı işler. başarılar.... |
Yazıyı gönderen - essorte kesinlikle açık hesap çalışma kardeşim. acından ölsen bile açık hesap çalışma .adamın arkasından koşmak para istemek hesap toplamak adamın ömrünü bitiriyor. akşam evinde rahat rahat oturup yemeğini yiyip yatmak uyumak istiyorsan açık hesap çalışma .parası olan adam alsın .riskini sen niye taşıyacaksın .sen ufak sözü dinle açık hesap çalışma ...hayırlı işler. başarılar.... |