Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

17 Yaşında Temizlik İşi Kurmak

BaşlatantürknavyTarih10/09/2011 12:54:43Yorum4

İlk mesaj
Yeni Üye3 yazı
Öncelikle Merhaba
Ben 17 yaşında bir lise öğrencisiyim ve bu sene lisedeki son senem meslek lisesi okuyorum ama okuduğum bölümde çalışmak pek gelmiyor içimden ve bende bu durumu şöyle değerlendirmek istiyorum çevremde akşamları bankalara turizm acentelerine temizliğe gidenler var bir şirkete bağlı olarak ve bende düşündüm ve bu işe merak saldım sizlerinde engin fikirlerine başvurmak istedim.Evet şimdi benim bu işi yapmam için;

1-nelere ihtiyacım var
2-ne kadar sermaye gerektirir
3-nasıl iş alabilirim
4-şirket mi yoksa bir ticari ünvanla mı çalışmaya başlamak gerekir.

sizlerden bu konu hakkında bi yardım istiyorum.
bu genç girişimci ruhlu kardeşinizi aydınlatırsanız sevinirim.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Öğrenci
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
4 yorum
Yeni Üye3 yazı
yok mu yardım edecek biri :)

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ö?renci
Yeni Üye53 yazı
sana tavsiye edebilecegim tek sey ,once bir temizlik firmasinda calisman .bilmedigin ise girme temizlik diyip cikma eger bir temizlik firmasi acmmayi dusunuyorsan once isi ogrenmelisin simdi sen bana guluyosundur ama isin asli ogle degil bu evdeki temizlik gibi degildir ama kafani kullanirsan dehset para goturursun tabi birde isini iyi yaparsan istersen sana bir kac fikir wereyim bir insaat sirketiyle anlas bitmis insaatin sifir temizligini yapabilirsin nasilmi diyeceksin gerekli bilgiyi sana maille gonderirim istersen ve daha cok fikirler yanlis anlama karsilikli bir sey degil bu sadece bir yardim
saygi en buyuk hazinedir,

Yerleşim Belçika / BurukselMeslek Di?er
Yeni Üye3 yazı

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - anakonda
sana tavsiye edebilecegim tek sey ,once bir temizlik firmasinda calisman .bilmedigin ise girme temizlik diyip cikma eger bir temizlik firmasi acmmayi dusunuyorsan once isi ogrenmelisin simdi sen bana guluyosundur ama isin asli ogle degil bu evdeki temizlik gibi degildir ama kafani kullanirsan dehset para goturursun tabi birde isini iyi yaparsan istersen sana bir kac fikir wereyim bir insaat sirketiyle anlas bitmis insaatin sifir temizligini yapabilirsin nasilmi diyeceksin gerekli bilgiyi sana maille gonderirim istersen ve daha cok fikirler yanlis anlama karsilikli bir sey degil bu sadece bir yardim

temizlik firmasında çalışan çevremde çok insan var yakın olduğum bu işe girişmeye çalışmam da bu yüzden zaten fikirlerinize ve yardımlarınıza da herzaman açığım :)

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ö?renci
Üye515 yazı
Bence 3 sene bekle

sonra aç

17 yaşında bir gencin tek başına bir işe girişmesi pek mantıklı bir yatırım değildir.
hele hele neyi nasıl ve ne şekilde yapması gerektiğini forumlardan araştırıyorsa daha bir işi zordur bu gencin.

yeterli gani gani sermayen yoksa
arkan kalabalık
ensen kalın
yada
yüksek yerlerde dayın yoksa
hele hele
baban muhtar değilse

en az 3 sene bir yerlerde çalış sonra gir yatırım yap

bak konikste erokas diye biri vardı
bööyle bööyle yazmıştı dersin

sonra geri dönüşü zor olur

.