Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Evde Yapabileceğim İş Arıyorum

BaşlatanSibel ÖzkurtTarih08/09/2011 01:22:04Yorum16

İlk mesaj
Yeni Üye3 yazı
merhabalar
Bursa'da ikamet ediyorum ben evde yapabileceğim (nrtwork pazarlama hariç) iş arıyorum herhangi birsey olabılır. Bos oturmakla olmuyor dantel, etamin ve tıg ısı yazma kenarı yapabilirim. Nikah sekerleri, fabrikaların evlere verdigi fason ıslerıde yapabilirim. İlgilenen olursa bana burdan ulasabılırler. şimdiden tesekkur ederım.
sibel

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ev kadını
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
16 yorum
Yeni Üye5 yazı
Merhabalar,

Çeşitli ürün gruplarında satış yapan bir firmayız. Eğer dilerseniz ürünlerimizin satışı için bize müşteri yönlendirmeniz halinde sizinle komisyon karşılığı çalışmak isteriz. Düşünürseniz bizimle iletişime geçebilirsiniz. partimesatis@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Üye488 yazı
yazılan yazılara bakarmısınız.
pazarlama yapmak istemiyorum demiş ısrarla hanfendiyi pazarlamacı yapmak istiyorsunuz.

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Reklam
Üye236 yazı

Sayın "Fikri". Hanımefendi (nrtwork pazarlama hariç) demiş, gerçekten ilanını iyi okumak lazım. :) Dantel, etamin ve tıg ısı yazma kenarı yaptığın da satması gerekecek değil mi. :)
_______/)______./¯"""/')
¯¯¯¯¯¯¯¯¯\)¯¯¯¯¯'\_„„„„\)

Yerleşim Türkiye / IspartaMeslek Gyda
Yeni Üye3 yazı
ilginiz için teşekkurler ama benım zaten bu tur pazarlama yapacak cevrem yok. tekrar tesekkurler
sibel

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ev kadyny
Üye816 yazı
Sibel hanım ın istediği iş türü;

evde fason üretime katkıda bulunmak örneğin tığ dantel örtü vs.. işleri vev paketleme işleridir örnegin nikah şekeri paketleme vs.. yani esnek zaman dilimleri arasında ev işinide aksatmadan günde birkaç saat çalışıp ev ekonomisine katkıda bulunmak istiyor zaten oda belirtmiş .. YANİ avon oriflame yada birtakım ürünleri konu komşuya pazarlamak istemiyor..

Bursa da olupta koniks te yazan arkadaşlar varsa yardımcı olsunlar çevrenizde belki vardır Sibel hanıma yardımcı olun..
dortler

Yerleşim Türkiye / DiyarbakyrMeslek Yleti?im
Üye1091 yazı
NETWORK PAZARLAMA DERKEN ARAYA VİRGÜL KOYMAYI UNUTMUŞ .

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Tekstil
Üye488 yazı
Sibel hanım boncuk havlu yapabilirmisiniz yada ona benzer şeyler.
Birkaç örnek yaparsanız web siteme resimlerini ve irtibat bilgilerinizi koyup satmanıza yardımcı olabilirim.
yesilsayfalar@hotmail.com

Yeni Üye3 yazı
Arkadaşlar hepinize teker teker teşekkür ederim. ''dortler21'' ve ''Fikri'' size ayrıca teşekkür ederim gerçekten yardımcı oldunuz. ''Fikri'' en kısa zamanda el işlerimin resimlerini sitenize göndereceğim. (Bu arada noktalama işaretleri konusunda cıdden ıyı degılım((: )
sibel

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ev kadyny
Üye816 yazı
ben kendi adıma tşk ederim .. umarım yakın bir zamanda aile ekonomine katkıda bulunacak bir iş bulursunuz..
dortler

Yerleşim Türkiye / DiyarbakyrMeslek Yleti?im
Yeni Üye53 yazı
Merhaba bende Eskişehir de böyle bir iş arıyorum.evde şeker paketleme,boncuk süsleme,düğme dikme gibi..Bana bu konuda yardımcı olabilecek biri var mı?
gojiberry

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Di?er
Yeni Üye87 yazı
Fikri bey bende esimin ve arkadaslarinin yaPtiklari elişlerinin fotograflarini yollayacgim umarim iyibirseyler cikar..
Bu arada eger boyle isleri sitesinde alip satacak birileri varsa guzel biseyler cikabilir...
Herkese hayirli calismalar...
tossbaa@live.com

Hubbul Vatan Minel İman...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek
Üye101 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - Sibel Özkurt
merhabalar
Bursa'da ikamet ediyorum ben evde yapabileceğim (nrtwork pazarlama hariç) iş arıyorum herhangi birsey olabılır. Bos oturmakla olmuyor dantel, etamin ve tıg ısı yazma kenarı yapabilirim. Nikah sekerleri, fabrikaların evlere verdigi fason ıslerıde yapabilirim. İlgilenen olursa bana burdan ulasabılırler. şimdiden tesekkur ederım.

Sibel Hanım,merhaba.Arzu ederseniz,bu siteleri inceleyin.Sanıyorum;faydası olacaktır.İyi çalışmalar.

http://elisidunyamiz.com/one-cikan-calismalar/elisi-satisi-siteleri/

http://elisi.com/

http://www.elisipazari.com/

http://www.kadinlarkulubu.com/portal/

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek
Üye488 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - tossbaa
Fikri bey bende esimin ve arkadaslarinin yaPtiklari elişlerinin fotograflarini yollayacgim umarim iyibirseyler cikar..
Bu arada eger boyle isleri sitesinde alip satacak birileri varsa guzel biseyler cikabilir...
Herkese hayirli calismalar...

Sizin için ve Sibel hanım için sitemde birer sayfa ayırabilirim.
içerik olarak sınırsız yazı, resim, video neyiniz varsa koyarız.
iletişim için yesilsayfalar@hotmail.com

Yeni Üye18 yazı
prim usulü ile haftalık ödeme bazında , kendi evinden çalışacak ; bay , bayan , öğrenci , emekli , full time yada part time çalışabilecek herkes!!

işimiz hakkında bilgi ve gereken şartlar :

DÜZGÜN TÜRKÇE KULLANIMI EN ÖNEMLİ ŞARTTIR .

1. internet bağlantısı olan bir bilgisayar .

2. kulaklık ve mikrofon.

3.çağrı alabileceği sessiz bir ortam .

iş tanımı :

evinizden , ofisinizden nerede olursanız olun , 09.30 - 20.00 arası ne zaman isterseniz , size tarafımızdan gönderilen çağrıları cevaplamak ve satış gerçekleştirmek .
0549 549 9960

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Halkla ili?kiler
Yeni Üye92 yazı
sn ozlemo38 bu işin mailimebilgi gönderebilirmisiniz

gkales@gmail.com

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Bilgisayar-Bili?im