Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Aksamları Evde Yapabileceğim İş Arıyorum!!!

BaşlatantayfunseyrekTarih03/05/2010 13:11:59Yorum4

İlk mesaj
Yeni Üye79 yazı
merhaba arkadaslar 31 yasında ve sabah 8 aksam 8 saatleri arasında çalışan biriyim.ancak aldığım maas sizde hak verirsinizki maalesef yetmiyor.birde üstüne evlilik hazırlıkları eklenince hiçmi hiç yetmiyor:(aksamları evde yapabileceğim bir iş arıyorum.bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.şimdiden tesekkürler...

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Bilgisayar-Bilişim
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
4 yorum
Yeni Üye18 yazı
prim usulü ile haftalık ödeme bazında , kendi evinden çalışacak ; bay , bayan , öğrenci , emekli , full time yada part time çalışabilecek herkes!!

işimiz hakkında bilgi ve gereken şartlar :

DÜZGÜN TÜRKÇE KULLANIMI EN ÖNEMLİ ŞARTTIR .

1. internet bağlantısı olan bir bilgisayar .

2. kulaklık ve mikrofon.

3.çağrı alabileceği sessiz bir ortam .

iş tanımı :

evinizden , ofisinizden nerede olursanız olun , 09.30 - 20.00 arası ne zaman isterseniz , size tarafımızdan gönderilen çağrıları cevaplamak ve satış gerçekleştirmek .
0549 549 9960

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Halkla ili?kiler
Yeni Üye34 yazı

Gündüz Saat: 09:00 - 18:00 saatleri arasında ben de bu işi yapabilirim. Ürün nedir acaba ? Detaylı bilgi alabilirmiyim ?

Yerleşim Türkiye / YstMeslek Muhasebe
Yeni Üye18 yazı
ürün çamaşır topu yada bitkisel ürün satışıdır arkadaşlar . sesli mesaj müşteriye dinletilir , müşteri konuyla ilgili ise size çağrısı size düşer . sonrası size kalmış . bir dakikanız boş geçmez çağrılar yoğundur . ayrıca ; 5 - 6 saat sürekli kalırsanız sistemde ; aylık 1000 ile 2500 arası kesin kazanırsınız . garantisi var ,herkes çalışsın , borçlar kapansın diye ....
evdencalismak@hotmail.com ekleyiniz msn den konuşalım yada
0549 549 9960 arayınız .

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Halkla ili?kiler