Ana içeriğe geç

Dış Ticaret

Kazakistandan Koyun İthalatı

BaşlatantemizelTarih05/09/2011 10:31:54Yorum11

İlk mesaj
Yeni Üye1 yazı
kazakistandan koyun kuzu getirmek istiyorum.kanuni prosüdürü nedir. nasıl getirebilirim. bana maliyeti ne olur.saygılarımla.
günaytemizel

Yerleşim Türkiye / Tekirdağ
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
11 yorum
Üye135 yazı
ben kazakistanda okudum gercekten cok karlı olur getirebilirsen ama gidip köylerden toplamalısın daha ucuza gelir... ama bunun prosedur kısmı ise kazak ayağında parayla cözersin ama TR kısmını burda yetkili mercilere yada bu işi yapanlara sorabilirsin..kolay gelsin..
aaaaaaaaa

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Yeni Üye8 yazı

oncelikle turkiye ayagini arastirmalisin ozellikle gumruk kazakistandan turkiye ye ithalat izni varmi bunun icin istanbul il tarim md ara konus yardimci olurlar kolay gelsin
alkan

Yerleşim Fransa / ToulouseMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye49 yazı
Çok iyi bir f,kir ama önce bunun resmi prosödürlerini araştırmak lazım.Ben yaklaşık 8 yıldır kazakistanda yaşıyoru. savas_23@mynet.com adresim.turkiyedeki 800 tl lik koyunlar burda ortalama 250 lira civarı.

Yerleşim Kazakistan / AlmatyMeslek Tekstil
Yeni Üye2 yazı
Limana teslim koyun ve dana var

Yerleşim Türkiye / MardinMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye6 yazı
liman teslim koyun fiyatını öğrenebilirmiyim sn.MaMoSTe crewneon@hotmail.com fiyatını,hangi liman olduğu ve ödeme şeklinin mail atabilirmisin
saygılarla

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Di?er
Üye762 yazı
Kazakistanı ve Türkiyeyi göz önüne harita olarak getiren birisi sadece nakliye bazında ortaya ınanılmaz bir masrafın cıkacagını anlar.Bu arada elimde koyun var bilmem dana var ne var diye mesaj atanlar;

Siz Tarım Bakanlığını bir kere bile arayıp sordunuzmu hangi ülkeden hayvan alabiliriz diye?
Canlı hayvan ithalatında mevzuatı biliyormusunuz?

Biraz silkelenin ve ciddiyet kazanın.Boş boş mesajlarla uğraşmayın.
Özel mesaj atarsanız daha hızlı iletişim kurabiliriz.

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye38 yazı
exportsrvce haklidir arkadaslar ben yunansitanda yasiyorum ve burda bazi turk is adamlari kazakistandan canli hayvan getiriyor belirli bir sure tuttuktan sonra yunan vatandasi oluyor ve ondan sonra tr ye sokuyorlar

Yerleşim Yunanistan / Komotini
Yeni Üye32 yazı
yün almak istiyorum kazakistan dan dan- pamuk yün ihtiyacım var
05322167219
bey

Yerleşim Türkiye / U?akMeslek Tekstil
Yeni Üye12 yazı
Kazakistan'dan Turkiye'ye hayvan nasil gelebilir bunu dusunmek lazim once. Deniz yoluyla Hazar Denizi'nden Karadeniz'e baglanti var ama bu sekilde getirtmesi cok eziyetli olur. Deniz yoluyla Azerbaycan'a, ordan da kara yoluyla Gurcistan veya Iran uzerinden Turkiye'ye gelir sanirim. Bu kadar yol gelince koyunun ,aliyeti iki katina cikar, gumrukteki vergilerle 5 katina cikmis olur.

Yerleşim Türkiye / TexasMeslek Ula?ym / Ta?ymacylyk
Üye762 yazı
akil mantik isi degil.
Özel mesaj atarsanız daha hızlı iletişim kurabiliriz.

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Ythalat / Yhracat