Ana içeriğe geç

Dış Ticaret

Turkiye`den Ingiltere`ye Tekstil İhracati!!!!!

Başlatanat72Tarih01/09/2011 22:29:53Yorum2

İlk mesaj
Yeni Üye3 yazı
Iyi Gunler,

Ben 13 senedir Ingiltere`de yasiyorum.Daha once hic bir bilgi ve tecrube edinmedigim bir is alanina merak saldim son zamanlarda. Ihracat-Ithalat! Turkiye`de tekstil konusunda tecrubeli toptancilara freelance yani broker olarak is yapmak arzusundayim ama biraz bilgiye ihtiyacim var.
Benim odaklandigim nokta, cocuk bornozu,el havlusu,yuz havlusu,mutfak havlulari(kitchen towels) etc.
Bu isler nasi olur, nerden baslanir, Turkiyede boyle toptanci is yapmak isteyen saglam firmalar nerden bulunur, sozlesme nasi yapilir, odeme nasi alinir, bu basic konularda benden daha tecrubeli kisilerden beni aydinlatmalarini rica ediyorum.
Simdiden ilginize tesekkurler,iyi calismalar.

Yerleşim İngiltere / South YorkshireMeslek İlaç Sektörü
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
2 yorum
Yeni Üye34 yazı
Merhaba sayın at72. Malum yaziya yardımcı olan yok gibi. Peki siz kendinizce bir şeyler ogrenebildinizmi? Eğer öğrenebildiyseniz benimlede paylasabilirmisiniz? Bende konuyla ilgileniyorum ve ingilterede ikamet ediyorum. Saygılar.

Yerleşim Yngiltere / NottinghamMeslek Ula?ym / Ta?ymacylyk
Yeni Üye14 yazı
sayın at72 ve i.gokdur, biz istanbul'da yerleşik bir tekstil-promosyon şirketiyiz, firma sahiplerimiz denizli'li, ve bornoz, havlu gibi ürünleri de isteğinize bağlı olarak temin etmemiz mümkün. Bu konuda taleplerinizi en uygun şekilde karşılayabiliriz, sizde satışlarınızdan prim alabilirsiniz. ilgilenen olursa bugrahan_turgut@hotmail.com adresinden ulaşabilirsiniz, detayları konuşabiliriz.

www.assaltd.com.tr

Buğrahan Turgut
İhracat Satış Yetkilisi

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil