hindistan dan 1 konteyner granit getirticem. birim fiyatı 25$/M2 olarak anlaştık. ancak bu fiyat cnf izmir olarak verildi. bu fiyat haricinde vergiler vesaire eklendikten sonra birim fiyatı ( M2) kaça mal olmuş olur. teşekkür ederim
gümük müşaviriyim,gümrük işlemleri ile ilgili birlikte çalışmak isterim. Vereceğiniz bilgiler doğrultusunda vergileri tahmini olarak çıkarabilirim. eminekose_33@hotmail.com 05072209045
Gümrük müşaviri yada, ithalat konusunda deneyimli arkadaşlara soruyorum; Doğal granit değil de, fabrikasyon granit (porselen karo, porselen seramik, seramik granit vs diye tabir edilen) getirmemiz mümkün mü,? Gözetim belgesi vs. gerekleri vardı, hala varmı varsa bir kaç konteyner ile başlayacak küçük ithalatçı için bu konu atlatılabilecek bir husus mudur? Yardımlarınızı bekliyorum...
merhabalar.çinde yasıyorum.turkıyedekı sırketler ıcın granıt ıthalatında urun kontrolu fıyat arastırması yapıyorum.çince ınglızce ve her turlu urun hakkında bılgım var.yardım talep edenler ıcın
00 135 559 283 68
RUSTEM DEMIRKAN
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz