İlk mesaj
İş Kurma Ve Girişimcilik
Toptan Poşet Ve Plastik Hırdavat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
12 yorumM
Üye245 yazı
Y
Üye167 yazı
M
Üye245 yazı
günceldir. fikirlerinizi beklemekteyim
M
Üye245 yazı
İ
Üye464 yazı
Bende Takip Ediyorum.
B.Kaan
A
Yeni Üye23 yazı
murat kardeşim plastik sektörü güzel bi sektör tabi anlarsan.benimde gaziantepte plastik şirketim var ama ben anlamadığım için ortağım ilgileniyor.
market sektöründen çıkacaksın anladığım kadar ama plastik sektörü için altyapın vargibi çünkü satış yapacağın çoğu yer market ve toptancı çoğuda gıda toptancın onlarada satış yapabilirsin.bizde şu an genelllikle kulp lu market ve pazar poşetleri yoğun gidiyor. düzgün bir iki elemanda ayarlarsan bunlarıda baskılı poşet pazarlaması yaptır marketler isimlerini bastırıyorlar onlara yönlendir bide satın alacagın yer önemli sağlık ve gıda bakanlığından izni varmı o alım fiyatın uygunmu mesela şu anda orta boy baskısız g03,5 mamül poşetin tonu 1800 -2000 tl satışta 2500-3000 tl civarında alım ve satım yapacagın yerlerin bi ön araştırmasını yap ondan sonra karar ver kazanmıyorsan hiç yapmam bence
saygılar kolay gelsin
market sektöründen çıkacaksın anladığım kadar ama plastik sektörü için altyapın vargibi çünkü satış yapacağın çoğu yer market ve toptancı çoğuda gıda toptancın onlarada satış yapabilirsin.bizde şu an genelllikle kulp lu market ve pazar poşetleri yoğun gidiyor. düzgün bir iki elemanda ayarlarsan bunlarıda baskılı poşet pazarlaması yaptır marketler isimlerini bastırıyorlar onlara yönlendir bide satın alacagın yer önemli sağlık ve gıda bakanlığından izni varmı o alım fiyatın uygunmu mesela şu anda orta boy baskısız g03,5 mamül poşetin tonu 1800 -2000 tl satışta 2500-3000 tl civarında alım ve satım yapacagın yerlerin bi ön araştırmasını yap ondan sonra karar ver kazanmıyorsan hiç yapmam bence
saygılar kolay gelsin
alkay_gruop
M
Üye245 yazı
alkay_group teşekkür ederim yani az çok ticareti bilen adamım ama mesela g03.5 yazmışın o ne demek bilmiyorum
sermayem yeterli olur mu sizce 80 bin lira ile mesela ?
sermayem yeterli olur mu sizce 80 bin lira ile mesela ?
A
Yeni Üye23 yazı
murat kardeşim öncelikle yazdığım g03,5 sağlık bakanlıgının kabul ettiği hammadde yani atıktan geri dönüşüm yapılan değil.tabi bunu çeşitleri çok mesela fırında kullanılanlar genellikle (hışıl poşet) olarak geçer bakkal ve marketlerdeki genellikle (g03-5) olandır büyük avm lerde olan kulplu poşetlerde genellille (liner) ham maddeden oluşur yani kısaca sana demek istedim mamulu araştır fiyatıda uygun olursa bende yardımcı olurum baskılı poşet işi de çok güzel para kazandıranda baskılı poşetler mesela şimdi bizim marketler dışında giyim mazaları.avm ler kasaplar hatta kuyumcu müşterilerim var ona göre araştır ve çevreni kullanmaya bak.80 bin paran varsa bunun hepsini koyma en az yarısını ayrı tut bence her işin bi zorluğu vardır dışardan kolay gözüküyor ama içine girince anlarsın paranın bir kısmını dar gün olur diye ayır.önce araştırma yap müşteri alt yapını hazırla sonra dükkanı nı tut.benim gaziantep mardin elazığ ve istanbulda işyerlerim var şimdi van iline açmayı düşünüyorum ama yaklaşık 6,7 aydır araştıtıyorum iş var yapıyorum ama hala şirket kurmadım allah nasip ederse kurucam ama herşyin başı sağlam ve dürüst olmaktan geçiyor işte zarar et problem olmaz ama şahsına zarar getirmeme ye çalış.bi abi veya kardeş tavsiyesi.PARANLA ŞEREF KAZANMA,ŞEREFİNLE PARA KAZAN bak sonucu nasıl göreceksin. saygılar kolay gelsin
alkay_gruop
M
Üye245 yazı
Geri kalmasın
E
Üye515 yazı
her alan da tonla almıyor ya.
bunun nakliyesi taşıması falanda var öyle hafif küçük hacimli bir ürün de değil.
Bu işi profesyonelce yapanlar bana bir anlatabilir mi acaba??
.
O
Üye468 yazı
bende takip ediyorum
K
Üye119 yazı
Yahu bu poşet sektöründe 20krş - 30krş kar marjı ile nasıl para kazanılıyor anlamıyorum.
katılıyorum...
katılıyorum...
allah'a(cc) çok şükür parayı kazanan benim paranın beni kazanmasına asla izin vermem.
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz