Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Kozmetik Tedariğini Nereden Yapabilirim

BaşlatanrestlessTarih02/03/2011 02:06:59Yorum13

İlk mesaj
Yeni Üye4 yazı
Merhabalar,

e-ticaret siteme kozmetik kategorisi eklemek istiyorum. piyasada çok tutulan ürünleri arıyorum. En önemlisi bu ürünler orjinal olmalı. Bu ürünleri distribütörden alırsam şartları nedir? yoksa toptancıdan mı alınır? Bu firmalara nasıl ulaşabilirim? Bu konularda tecrübeli var mı aramızda?

(Bu bir alım ilanı değildir, sadece soruma cevap bekliyorum. Teşekkürler)

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Mühendis
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
13 yorum
Yeni Üye1 yazı
Merhaba

Kozmetik sektörü ağırlıklı olarak distiribütörlerin elinde. Bu tür ürünleri tedarik edebilmeniz için mutlaka onlarla irtibata geçmeniz gerekiyor.
Ufak tefek üretim yapan firmalar var ama onlarda zor durumdalar.
Bazı kozmetik ürünlerini ecza depolarında da bulabilirsiniz.Pek fazla toptancı yoktur.
E-ticaret siteleri için pek fazla şart öne sürmezler, ama hitleriniz önemlidir. Şöyle de bir sıkıntı var, e-ticaret siteleri günlük tek tek ürün sipariş ettikleri için pek çalışmak istemiyorlar.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye4 yazı
teşekkürler cevap için, belli başlı distribütörleri nasıl bulabilirim? bazılarını biliyorum ama toplu halde bulabilir miyim?

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis
Üye422 yazı

Kore kaynaklı bir site mevcut şu anda internette.Orijinal ürün satıoyrlar.İndirim dönemini yakalarsan çok çok daha ucuza alırsın.Henüz ülkemizde bilinmiyor sanırım zira halen sitede emitasyon ürün satışları oluyor.Sizin gibi emitasyon,amiyane tabirle çakma ürünleri ben de sevmiyorum.İnsan paradan önce gelmeli özelliklede kimyasal konular devreye girdiğinde.Siteyi isterseniz özel mesaj atabilirim.
İstiridye Mantarı İstanbul

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye94 yazı
bu konuya bilen biri bi cevap yazsa :) konuyu canlandırsak?
Siracboran

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Bankacylyk-Finans
Yeni Üye57 yazı
Distribütörleri internetten araştırarak bulabilirsiniz.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye515 yazı
Kozmetikcim.com (Sadece kurumsal firmalara bayilik veriyor)
balerin.com (Cari hesap açıyorsunuz.Belli bir miktar yatırıp ordan alışlarınız düşüyor)
Macitler kozmetik (Eticaret için sistemi yok.80 yıllık toptancı.Torium AVM gitmeden solda.Sanırsam istoçtaki yeri daha büyük)
Eminönü Zazahan (Burda bir kaçtane toptancı var gitmedim ben annem gidip kuaföre alıyor)
Nebioğlu kozmetik

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Üye193 yazı
bitkisel kozmetik ürünlerinde yardımcı olabilirim..
Eğrinin gögeside eğridir

Yerleşim Türkiye / K. Mara?Meslek Di?er
Yeni Üye37 yazı
merhaba
cinsel ürünlerde orjinal faturalı ve bandrollü
yardımcı olabiliriz.
www.modaikonu.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Medya
Yeni Üye94 yazı
enes bey, emrah bey iletişim numaralarınızı yazarsanız iletişime geçebiliriz, siracboran@gmail.com
saygılarımla
Siracboran

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Bankacylyk-Finans
Yeni Üye37 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - sirac
enes bey, emrah bey iletişim numaralarınızı yazarsanız iletişime geçebiliriz, siracboran@gmail.com
saygılarımla

mail gönderildi.
www.modaikonu.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Medya
Yeni Üye17 yazı
merhaba bu urunleri spot olarak emınonunden ve kozmetiklcilerden saglayabilirsin.

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Gyda
Üye292 yazı
vamelya.com bunun gibi
toplutedarik.com
toptancılık yapıyorlar .
www.kadinforum.net

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Grafiker