Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Rusya Da İş Kurmak. . .

Başlatansddm42Tarih23/08/2011 15:02:54Yorum1

İlk mesaj
Yeni Üye27 yazı
Arkadaşlar Konya da treyler üretimi yapıyorum. Rusya da iş kurmak istiyorum. Rusya güvenli mi? Ne iş yapabilirim. Rus ortaklara güvenilir mi? Lütfen bana ulaşın...

0532 688 74 60
0543 678 93 00
Özendiğiniz hayatı yaşamakla meşgulum....[noktA]

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Esnaf
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
1 yorum
Üye129 yazı
buradaki bir yazıda mersin balığından üretilen havyar ile ilgili yorumlar okumuştum. oldukça pahalı bir yiyecek. kilosu 5.000 tl sanırım. fazlası ver eksiği yok bu fiyatın. bir mersin balığı ortalama 400 kilo oluyormuş. en kötü balıktan bile bir seferde en az 2 kilo havyar alınıyormuş. sende araştırabilirsin. dünya üretiminde rusya başı çekiyor ve dünyada iranda azerbaycanda üretim çiftlikleri var. rakip oldukça az yani. en büyük alıcıları arap zenginleri, oteller, lüks restorantlar... gerisini düşünürsen sen araştır.

ben internetten bir bilgiyi buraya kopyalıyorum;

Mersin Balıkları, Asya, Avrupa ve Amerika'nın kuzey yarım küredeki deniz ve tatlı sularında 27 tür ile temsil edilmekte olup bunlardan 5 tür Karadeniz'in Türkiye sularında doğal olarak bulunmaktadır. Mersin morinası dünyanın en büyük tatlı su balığı olup 6 metre uzunluğa ve 1 ton ağırlığa ulaşabilir.

buradaki videoyu da bir izle istersen;

http://www.malatyaguncel.tv/ruslar-oldurmeden-havyarlar-cikartiyor/moskova-video_d42af6f0d.html

bu videonun altında yazan yazı eski bir yazı. rusya bir zamanlar kaçakla başetmek için satışı yasaklamış ama şu an serbest. bir yazı daha;

İnanılmaz kar marjı

1970’lere kadar sınırlı havyar üreten İran ve Sovyetler Birliği, 1977 yılında dövize ihtiyacı olduğu gerekçesiyle üretimi bir anda artırdı. Bir ara ihracat o kadar çok abartıldı ki havyar taşıyacak demiryolu aracı bulmakta bile zorlanılmaya başlandı. Dişi balık yumurtaları New York ve Paris sofralarında yer bulduğunda ise bir kilo 7 bin dolara alıcı buluyordu.
Çok büyük kár getiren marj, kurallara uymak konusunda en hassas balıkçıyı bile yoldan çıkartabiliyordu
.

mmm...

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ö?retmen