Ana içeriğe geç

Dış Ticaret

Ayakkabı İhracatı

BaşlatanEnerjiCTarih23/08/2011 00:36:12Yorum36

İlk mesaj
Üye191 yazı
Ya ben şimdi kendim için ihracat kapılarını aralamak istiyorum işyerim için biz konyada bir ayakkabı üreticisiyiz ihracat olayına nasıl gireriz bunun dışında gümrük vergileri falan neye göre çıkar 50 tl lik ayakkabıya ortalama ne kadar vergi öderiz çiftinde veya koli bazında mı çıkar nedir bilmiyorum bunun dışında bana ne gibi masraflar çıkar kargo dışında bilen varsa anlatabilir mi

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Sanayici
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
36 yorum
Yeni Üye1 yazı
Merhabalar ,

Almanya ya ayakkabi ihraci yapabilecek kundura üreticileri ariyoruz. Ilgi duyan arkadaslar lütfen mail adresimize ürün fotolarini ve fiyat listenizi atiniz.
mail:drerbe@t-online.de
Tekstil ve ayakkabi sektörü Almanya.
drerbe@t-online.de

Yerleşim ALMANYA / HeilbronnMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye18 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - efsane27
gaziantep te ayakkabı üretimi yapmaktayız özellikle erkek klasık model üzerine çalışıyoruz. arnavutluğa yılın belli aralıklarında kargo yoluyla mal gönderiyoruz. başka ülkelerle de çalışmak istiyoruz. http://www.facebook.com/AtlasAyakkabi atlas_ayakkabi@msn.com

selamlar bana mail atabilirmisiniz ?
Ukrayna - altantradeltd@gmail.com

Yerleşim Ukrayna / KievMeslek Ythalat / Yhracat
Üye170 yazı

merhabalar,
uzun zamandır uğraştığım bir konudur Çin'de ayakkabı ürettiren bir Rus firmasını Türkiye'ye çekmek ve bizim ürünlerimizi de denemeleri konusu.. Sonucta bir şekilde ikna oldular ve bizim için ayakkabı bul deneyelim dediler.. Tabi ben işin uzmanı olarak değil sadece ülke menfaati için söylemiştim ve bu konu bana kaldı.. ihraç edilmek istenen ayakkabılar sadece kadın ayakkabıları.. 35 yas altı için güncel moda firmalarının ürünlerinin benzerleri çabuk tüketilen pahalı olmayan ayakkabılar.. Bu konuda internetten araştırma yapmak zulüm çoğu firmanın web siteleri ya yok ya da aktif değil..Benim de kapı kapı dolaşıp arama şansım yok mevcut işimden dolayı.. Bilenler lütfen nereden başlamam gerektiğini söylerse çok sevinirim

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ticaret
Üye109 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - vokri
merhabalar,
uzun zamandır uğraştığım bir konudur Çin'de ayakkabı ürettiren bir Rus firmasını Türkiye'ye çekmek ve bizim ürünlerimizi de denemeleri konusu.. Sonucta bir şekilde ikna oldular ve bizim için ayakkabı bul deneyelim dediler.. Tabi ben işin uzmanı olarak değil sadece ülke menfaati için söylemiştim ve bu konu bana kaldı.. ihraç edilmek istenen ayakkabılar sadece kadın ayakkabıları.. 35 yas altı için güncel moda firmalarının ürünlerinin benzerleri çabuk tüketilen pahalı olmayan ayakkabılar.. Bu konuda internetten araştırma yapmak zulüm çoğu firmanın web siteleri ya yok ya da aktif değil..Benim de kapı kapı dolaşıp arama şansım yok mevcut işimden dolayı.. Bilenler lütfen nereden başlamam gerektiğini söylerse çok sevinirim

Türkiyede maalesef kapı kapı dolaşmalısınız.

Yerleşim Türkiye / Tekirdag
Yeni Üye2 yazı
Merhaba ARKADAŞLAR Biz ADANA ilinde TOPTAN AYAKABI imalatı yapıyoruz.hertürlü ihtiyaca cevap verecek pozisyondayız..Yurt Dışında bağlantılar oluşturup ihracat yapmak istiyoruz.bu konuda önerisi olan görüşü olan,ve ya yardımcı olacak olan rakadaşlar orhanbasik@gmail.com bana ulaşabilirler.
Fİ AYAKABI TEKS.İNŞ.TURZ.İHR.SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Esnaf