Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Geri Dönüşüm

BaşlatannidyanaTarih20/08/2011 11:14:16Yorum2

İlk mesaj
Üye122 yazı
ÇOK DEĞERLİ KONİKS ÜYELERİ

KOSGEB DESTEKLİ BİR PROJEM MEVCUT AMA SERMAYEM OLMADIĞI İÇİN PROJMİ GERÇEKLEŞTREMİYORUM,,,
KOSGEPLE İLGİLİ GEREKLİ SERTİFİKA ALINMIŞTIR. YENİ GİRİŞİMCİ OLARAK SERTİFİKAM MEVCUTTUR. PLASTİK GERİ DÖNÜŞÜM ÜZERİNE OLAN BU PROJE KOSGEP TARAFINDAN DESTEKLENMEKTEDİR. 100,000 TL KOSGEB KREDİSİ ALINABİLİNİYOR AYRICA BI KREDİNİN 27 BİN TL Sİ HİBE KONUMUNDA.. BU BÖLÜMÜ HEPİNİZ DUYMUŞSUNUZDUR. KOSGEB İN BU FIRSATLARINDAN FAYDALANMAK İÇİN KOSGEBİN DÜZENLEMİŞ OLDUĞU YENİ GİRİŞİMCİ SERTİFİKASINI ALMANIZ GEREKMEKTEDİR. ODA BENDE MEVCUT. SADECE BAŞLANGIÇ SERMAYESİ GEREKİYOR. AYRICA TESİS KURLUDUĞU ZAMAN 5 YIL GERİ ÖDEMELİ FAİZSİZ KREDİYİ KOSGEBTEN SAĞLAYABİLİRİZ.
İLGİLENEN ARKADAŞLARLA İYİ BİR ANLAŞMA KARŞILIĞINDA ORTAKLIK YAPILABİLİR.
SAYGILARIMLA
nidyanagod@hotmail.com
5397472756
email ve telefondan bana ulaşabilirler.
A. Doğan

Yerleşim Türkiye / İzmitMeslek İthalat / İhracat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
2 yorum
Üye305 yazı
İş fikri ile ilgili detaylı bilgi verirseniz değerlendirebilirim. hotmail ekliyorum. saygılar...
Ticaretin sadece iki basit işlevi vardır: pazarlama ve yenilik
Peter F Drucker

girisimci41@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Emlakçy
Yeni Üye43 yazı
Sayın nidyana ;
Bizim 250,000 € nakit ve teşvikli bölgede yerimiz mevcut. Kuracağımız işin bir kısmı
teşvik bölgesinde bir kısmı İstanbul'da olacaktır. Kurulacak olan işte plastik işidir.Matbaa
baskı laminasyon gibi. Geri dönüşüm yerine bu işi düşünürseniz ve sermayeye katkı dağlayabilirseniz
( teminat mek, ipotek ) ortaklık yapabiliriz.
İyi çalışmalar dilerim

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat