Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

50. 000-60. 000 Tl Cironun Aylık Net Getirisi???

BaşlataniykTarih18/08/2011 12:31:40Yorum6

İlk mesaj
Yeni Üye5 yazı
Arkadaşlar formu uzun süredir takip ediyorum ve burdan çıkan fikirler yada yorumlar inanın bir çoğumuz için yeni bir başlangıç olabiliyor..Bende uzun yıllar ticaretle uğraştım.Yanlış ortaklık ve şanssızlıklar sonucunda oluşması yıllar alan hem emegim hemde sermayem gitti.Şimdi İstanbulda yeniden düzene girebilmek için bir restaurant(içkisiz) açmayı yada devralmayı planlıyorum..Görüştüğüm birkaç yerin aylık cirosu 50.000 tl civarında..kirası 5000 tl..6-7 personel çalıştırılıyor..Deneyimli arkadaşlardan ricam böyle bir işletmenin net kazancı ne olur,yada ortalama cironun yüzde kaçı kardır..

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Ticaret
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorum
Üye920 yazı
değerli arkadaşim.
50.000tl ciroda
kirasi 5000tl çik.
el,su,tel vs 1000tl
7 kişinin maaşi ve tabiki kulandiğimiz malzemelerin giderini...
görumnyen masraflar da olur...
en önemlisi bu restorant için nekadar yatirim bedeli verceksen devir için ?
iyi hesapla ve doğru karar ver ... senin başarmasini isterim ve gürür duyacağim...
senin ticaretde maddi ve manevi kayibini üzülürüm...
başarilar dilerim ve bol şans...
elindeki sermaye doğru işe yatirim yaparak en az iki katini katlamalisin...
eğer başka ticaretde adim atilmasini cesaret ve karar verisan? yardimci olabilirim ve desteklerim.
YAŞAMAK İÇİN SAVAŞ,SAVAŞMAK İÇİN YAŞA...
TİCARET! Cesaret, Sermaye, Azim, Güven ve Sabir işidir.
Birlik ve ilkler daima kazanır.

http://granitsanat.com
https://www.facebook.com/granitsanat
http://engramac.com
email:granitsanat@hotmail.com
05427672476

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ymalat
Yeni Üye1 yazı
Ingilterede uzun yillardir bu isi yapiyorum, suan halen yapmaktayim, sorularina cok net cevap verebilirdim fakat Turkiye piayasasini bilmiyorum. Bu arada Ingilterde fast food cafetarya uzerine yatirim yapmak isteyen olursa Turkiyeye 18 yil sonra kesin donus yapmak istedigimden mekanimi satiliga cikarttim. Ilgilenen olursa daha detay bilgi verebilirim, haftanin 6 gunu aciktir, sabah 10:30 aksam 19:00.
Aylik 16bin sterlin cirolu olup 47bin TL ediyor. Kira, elek,su,gas,iscilik ve malzemeler, vergi vs tum masraflar ciktiktan sonra net ayda 5bin sterlin yani 14bin TL kar kaliyor.
Satis fiyati 300bin TL, ingilterde is yeri alacak Turklere vize kolayligi geldi, sorunsuz aliniyo

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - iyk
Arkadaşlar formu uzun süredir takip ediyorum ve burdan çıkan fikirler yada yorumlar inanın bir çoğumuz için yeni bir başlangıç olabiliyor..Bende uzun yıllar ticaretle uğraştım.Yanlış ortaklık ve şanssızlıklar sonucunda oluşması yıllar alan hem emegim hemde sermayem gitti.Şimdi İstanbulda yeniden düzene girebilmek için bir restaurant(içkisiz) açmayı yada devralmayı planlıyorum..Görüştüğüm birkaç yerin aylık cirosu 50.000 tl civarında..kirası 5000 tl..6-7 personel çalıştırılıyor..Deneyimli arkadaşlardan ricam böyle bir işletmenin net kazancı ne olur,yada ortalama cironun yüzde kaçı kardır..
Ingilterede satilik Cafeterya acnslss@yahoo.com

Yerleşim Türkiye / Mugla
Yeni Üye83 yazı

arkadaşım bende az çok senin durumundayım ve buna benzer iş düşünüyorum istersen beraber yapabiliriz veya karşılıklı düşünebiliriz benimde bu işlerle ilgili araştırmalarım var
gökay

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye12 yazı
kazim bey kardeşim öncelikle gurbette iyi çalışmalar diliyorum benim size ingiltere türk lokantası konusunda sorularım olucak benim bir müvekkilin yeğeni londrada 4 adet lokantası varmış ikisi döner fastfood diğer ikisi lüx lokanta şeklinde imiş kendisi tıp doktoru 17 sene önce ihtisasa gitmis ama doktorluğu bırakmış bu işde büyümüş şimdi ise işe yetişemez olmuş ve dayısına gelmesini söylemiş oda bana idelim lokantaların durumuna karına bakalım işine gelirse birkaçını alalım beraber işletelim diyor benim sorum londrada yaşam nasıl ve lokantaların kar ve geleceği nasıl türkiyede avukatlığı bırakıp bu işe girmeye değermi çocukları orda oxforda hukuk eğitimi aldırabilirmiyiz bu konularda yardımcı olursanız sevinirim

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Hukukçu
Üye410 yazı
sn arkadaşım daha önce restaurant işinde tecrüben varmı? bu işte çalışanşarla ugraşmak zordur diye biliyorum, ayrıca eger devir alırsan seninle çalışacakları kendinin işe almanı ve çalışanların birbirinin akrabası olmamasına dikkat etmeni tavsiye ederim

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye34 yazı
Sayın kazımbey ingilterenin neresinde cafeteryaniz? Selamlar

Yerleşim Yngiltere / NottinghamMeslek Ula?ym / Ta?ymacylyk