Ingilterede uzun yillardir bu isi yapiyorum, suan halen yapmaktayim, sorularina cok net cevap verebilirdim fakat Turkiye piayasasini bilmiyorum. Bu arada Ingilterde fast food cafetarya uzerine yatirim yapmak isteyen olursa Turkiyeye 18 yil sonra kesin donus yapmak istedigimden mekanimi satiliga cikarttim. Ilgilenen olursa daha detay bilgi verebilirim, haftanin 6 gunu aciktir, sabah 10:30 aksam 19:00.
Aylik 16bin sterlin cirolu olup 47bin TL ediyor. Kira, elek,su,gas,iscilik ve malzemeler, vergi vs tum masraflar ciktiktan sonra net ayda 5bin sterlin yani 14bin TL kar kaliyor.
Satis fiyati 300bin TL, ingilterde is yeri alacak Turklere vize kolayligi geldi, sorunsuz aliniyo
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - iyk Arkadaşlar formu uzun süredir takip ediyorum ve burdan çıkan fikirler yada yorumlar inanın bir çoğumuz için yeni bir başlangıç olabiliyor..Bende uzun yıllar ticaretle uğraştım.Yanlış ortaklık ve şanssızlıklar sonucunda oluşması yıllar alan hem emegim hemde sermayem gitti.Şimdi İstanbulda yeniden düzene girebilmek için bir restaurant(içkisiz) açmayı yada devralmayı planlıyorum..Görüştüğüm birkaç yerin aylık cirosu 50.000 tl civarında..kirası 5000 tl..6-7 personel çalıştırılıyor..Deneyimli arkadaşlardan ricam böyle bir işletmenin net kazancı ne olur,yada ortalama cironun yüzde kaçı kardır..
|