Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Uçak Bileti Satışı

BaşlatanphılıpsTarih13/08/2011 23:12:22Yorum10

İlk mesaj
Üye355 yazı
arkadaslar merhaba,bulundugum ilcede 50.000 civarı nufus var.ile 10 km ilin nufusu 100.000 civarı.bulundugum ilcede askeri alay var ve bır cogu dogudan gelıyorlar acemı bırlıgı burası. bulundugum il ve ilçede ucak bıletı satısı yapan hıcbır yek yok.bır cok otobus fırması satıs yerı var ama ucak bıletı satmıyorlar.simdi benım merak ettıklerım ucak bıletı satma yetkısı olan bır yerle anlasılsa ucak sırketlerının bıletlerı satılabılırmı.komısyonu ne kadar olur.ben bu bıletı tekel dukkanımda satabılırmıyım yoksa ayrı bır yermı acmam lazım.bılgısı olan arkadaslar paylasım yaparlarsa çok ıyı olur.saygılar...

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ticaret
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
10 yorum
Üye151 yazı
phılıps, detayını bilmem ama büyük firmalar sana uçak bileti satışından komisyon olarak %5 verirler. Fazlasını da bekleme. Adamların düşüncesi; "sen olmasanda ben o uçak biletini satıcam işine gelirse arkadaş". Turizm firmaları uçak biletinden ziyade parayı yaptıkları paket turlardan kazanıyorlar. Sadece uçak bileti satarak çarkı bile döndüremezsin :((

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye52 yazı
uçak bileti ile alakalı olarak a-b-c grubu seyahat acentası olman gerekiyor.Tekelde satılacak iş olsaydı herkes yapardı belli teminatlar karşısında şubelik ve bayilikler veriliyor.
ezancepte@gmail.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Turizm
Üye172 yazı

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - pusat3555
Uçak bileti, otobüs bileti, tatil paketleri satışı sistemi bayiiliği veriyoruz isterseniz yardımcı olmak isterim.
Ofisinizdeki bilgisayarınıza kurulacak sistem ile rahatlıkla bulunduğunuz ile hizmet verebilirsiniz.
Abdullah Pusat ŞAKI
0505 951 36 88

www.ucuzucakseferleri.com bu domain üzerinden satışı yapmak istermisiniz ?

Yerleşim Türkiye / Tekirda?Meslek Serbest meslek
Yeni Üye1 yazı
uçak bileti ile ilgili görüşebiliriz.bana telefonunu yazarsan sizi arayabilirim.benim telefonumda 0542 5091079

Üye355 yazı
terminalman ben dükkanımı devrettim şu an başka işlerle ilgilileniyorum ama mesela askeri birliğe uçak bileti aracılığı yapılabilirse(firma yetki belgesiyle)neden olmasın saygılar.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ticaret
Yeni Üye23 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - phılıps
arkadaslar merhaba,bulundugum ilcede 50.000 civarı nufus var.ile 10 km ilin nufusu 100.000 civarı.bulundugum ilcede askeri alay var ve bır cogu dogudan gelıyorlar acemı bırlıgı burası. bulundugum il ve ilçede ucak bıletı satısı yapan hıcbır yek yok.bır cok otobus fırması satıs yerı var ama ucak bıletı satmıyorlar.simdi benım merak ettıklerım ucak bıletı satma yetkısı olan bır yerle anlasılsa ucak sırketlerının bıletlerı satılabılırmı.komısyonu ne kadar olur.ben bu bıletı tekel dukkanımda satabılırmıyım yoksa ayrı bır yermı acmam lazım.bılgısı olan arkadaslar paylasım yaparlarsa çok ıyı olur.saygılar...

Bu işi legal yapmak istiyorsan A tipi seyehat belgeli acentan olması gerekiyor.Ustune IATA dan 100.000$ lık teminat karsılıgında yetkilik alman gerekiyor.Sattığın bilet başına ort. 8 - 10 TL komisyon alıyorsun.Artık teknoloji cok ilerledi.Insanlar telefondan bile ucak bileti alabiliyorlar.Askerlerde telefon yok dersen o başka :)
Illegal yapmak istersen de biraz iş yaptıktan sonra şikayet eden cok olur , ya da klasik yan dükkanına da adam levhayı yerleştirir.Bkz dönerciler :)
Burası türkiye.
Umarım yardımcı olabilmişimdir.
syglr
“Google’da Armenian Genocide (Ermeni Soykırımı) yazıldığında ilk 100 sayfa gerçek dışı bilgiler içeren diaspora siteleridir. Tarihi gerçekleri anlatan en kapsamlı yayın durumundaki sitemizi Google'da üst sıralara taşımanın tek yolu Ermeni Sorunu sitemize girmek veya her gün en az bir kere tıklamaktır.

Lüften Ermeni Sorunu Sitemizi (www.ermenisorunu.gen.tr) açılış sayfanız yapın

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Ynsan kaynaklary
Yeni Üye1 yazı
biyiliğiniz hangi ilde bu konu hakkında bilgi almak isterim bayilik vermeniz için gereken kriterler nelerdir.
5325841301
JFK

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yleti?im
Yeni Üye23 yazı
Uçak bileti satmak için acente olmak zorundasınız yurtiçi biletlerde 10-12 TL komisyon alırsınız Yurtdışı biletlerde 25 € ile 45 € aralığında komisyon kazanabilirsiniz

Saygılar
Miletos
www.amsterdamucuzucakbileti.com
www.ucusrotasi.net

Yeni Üye12 yazı
www.tatikucaksor.com
www.bilet10da.com
www.tatil10da.com domainlari satılıktır...
www.indirimde.net
www.facebook.com/kerimogluv
www.twitter.com/kerimogluv

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Dany?manlyk