Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Ayıptır Sölemesi 2 Milyar Param Var . .

BaşlatanugurkaanTarih17/12/2007 22:23:57Yorum18

İlk mesaj
Yeni Üye34 yazı
Herkese iyi akşamlar ayıptır söylemesi 2 milyar kadar bi param var :D Afyon gibi henüz gelişmişlikten ve yeniliklerden uzak bir ilde okuyorum. Gözlemlerim sonucu buradaki esnafın adeta müşteri ona muhtaçmış düşüncesi içerisinde alıcıları nasıl tersledıklerıne şahit oluyorum. Bir iş yapabilirsem zaten pazarlama ve kalite konusunda büyük bir fark yaratıcağımı biliyorum fakat dediğim gibi tek bir kurşunum var ve boşa atmak kesinlikle istemiyorum. Afyon tüketicisinin teknolojiye çok aç olduğunu ve sanıldığı kadar fakir olmadığını, geçen hafta şehrimize yeni gelen çin işi mp3 çalarların tükenmesinden ve her gencımızın cebine koymak yerine ellerinde taşımasından anlamış olmaktayım. Nacizane fikirlerinizi bekliyorum , ayrıca 'abi madem öyle ben yolliyim sen sat ' tarzında tekliflerinizide büyük bir dikkatle inceliğiceğimden emin olabilirsiniz. Saygılar ..

Yerleşim Türkiye / MuğlaMeslek Satış / Pazarlama
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
18 yorum
Üye639 yazı
Kardeş madem üniversite okuyorsun o zaman al bi müzik kutusu sıfır yada 2, el bak keyfine.koyarsın kantine hem işin olur,hem çevren şekillenir çalışma sistemini görenler bir aya kalmaz senden satın almak için bilgi isteyeceklerdir.
O zaman sen ne demek istediğimi anlayacaksın.
Bu işin tatlı tarafı 1 ay sonra ortaya çıkar.
Yazılarımı okursan 3.000 doları 1 yılda nasıl 60.000 dolar yaptığmı anlarsın.Amaç ufakta olsa risk almak.Ama meyvesi çok güzel.
Ben teklifi sunarım,gerisi sana kalmış.
Saygılarımla
gursoybalo
ya tozu dumana katarsın,yada tozu dumanı yutarsın.

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Serbest meslek
Yeni Üye34 yazı
Ugurkaan, küçük yerlerde elektronik eşyalarını fiyatları daha fazla oldugu için bu yazıyı yazıyorum. başarı veya kvk garantili telefonların (sadece belirli modeller) ikinci elsatışını yapmayı düşünür müsün? ( 2. el dediysem cihazların kutusu bile açılmamıştır ve faturalıdır. ) kesinlikle cihazlar paralel ithalat değildir. eğer düşünürsen ilk önce belirlediğimiz modellerin afyondaki satış fiyatlarını araştırmalısın. ve bizim sana verdiğimiz fiyattan kar marjını hesaplarsın. temiz ve peşin para düşünürsen. elindeki parayı kısa sürede artırırsın.
cevabını bekliyorum...

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Di?er
Yeni Üye55 yazı

sn gürsoybalo iş sırrınız hakkında bilgi verebilirmisiniz hoşçakalın
ali_kemal5@mynet.com

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Y?siz
Üye639 yazı
iş sırrı sadece çok çalışmak kardeşim.
makinayı bir sefer aldık.Piyasayı görünce 2 tane daha
5 tane daha derken müthiş bir fırsat yakaladık.Kimsenin ekmeği ile oynamak değil amacımız.Alın makinanızı koyun çalışmasını görüno zaman bana hak verebilirsiniz.
saygılar.
gursoybalo

Yeni Üye34 yazı
öncelikle ilginizden dolayı teşekkür eder ve fikirlerinizi dikkate alıcağımı bildirmek isterim. Yeni fikirlerinizi ve tekliflerinizi bekliyorum. Saygılar ..

Yerleşim Türkiye / Mu?laMeslek Saty? / Pazarlama
Üye162 yazı
uğurkaan merhabalar benim senden bir ricam var afyonda çok kızılay maden suyu bayisi var onlardan araştırırmısın bir kamyon soda alıcam koli fiyatını kaçtan vericekler.eğer cevap verirsen çok sevinirim saygılarımla

Yerleşim TürkiyeMeslek Di?er
Yeni Üye34 yazı
aspirin bayramdan sonra dönücem bulabilirsem sorucağımdan ve sana dönüceğimden emin olabilirsin iyi günler..

Yeni Üye34 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - GCG.
Ugurkaan Arkadaş öncelikle kurban bayramınızı kutlar okul yaşamınızda derslerinizde başarılar dilerim.
Bilmeni isterim siz yeni kuşak gençlere bizler eski kuşak olarak sizlere çok ihtiyacımız var.para her zaman paradır,paranın büyüğü küçüğü olmaz.İki kuruşta para,iki milyarda paradır.İş iştir işinde büyüğü küçüğü olmaz
emek verilerek çalışılan işin sonunda sabunla eller yıkanınca elin kiri gider.(ayıptır söylemesi sözünede katılmıyorum!!!)Öncelikle okul çevreni araştır bulnduğun bölgeni araştır fiyatı normal sürümü bol insanların alabileceği ne olur sonra para kazanırsın gerektiğinde şahsım olarak yardımcı olurum.Afyon şehrinin neresindesiniz ildemi yoksa ilçedemisiniz bana detaylı yazarsan iyi olur.Okul ve iş yaşamında kolaylıklar dileklerimle...

GCG öncelikle ilginizden dolayı teşekkür ederim . Ben afyon merkezde oturmaktayım ve açıkcası aklımda bir fikir bulunmakta , sizlerinde tahmin edebileceği gibi öğrenci adamın fazla parası olmaz , bu yüzdende 2.el eşyaları alıp satmanın iyi bir fikir olabiliceğini düşünüyorum , çünkü ben 2.elcilere göre bir adım önde başlayacağım . Öğrencilerle yakın ilişki içinde olup daha kaliteli bir hizmet sunucağım fazla bir maliyeti de yok ucuza alıyorum ve pahalıya satıyorum . Fakat bu benim ilk işim olucak ve bu sebepten sanırım birazda korkuyorum . Bu işin zorluklarını bilmiyorum , hangi prosedürler var , neler yapmam gerek hiç bir fikrim yok . Yardımlarınızı bekliyorum . Saygılarımı sunar kurban bayramınızı kutlarım..

Yeni Üye34 yazı
Öncelikle değerli fikirlerinizden dolayı çok teşekkür ediyorum . Açıkcası bu konuda kendi içimde çelişmekteydim. Görüşlerinizi dikkate alıcağımdan emin olabilirsiniz. Tekrar göstermiş olduğunuz ilgilden dolayı teşekkürlerimi sunar geçmiş kurban bayramınızı kutlarım. Saygılar..

Yeni Üye15 yazı
uğurkan merak ediyorum 2 milyarın hala varmı.......

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
Yeni Üye34 yazı
:DD inan içinemi doğdu bilmiyorum ama hiç bir mantıklı fikir bulamadım ve 120 kadarını iddaa da 100 kadarını pokerde 200 kadarını bayramda harcadım :DD acil bir fikir lazım yoksa yakında burada 10 ytl param var iş lazım diye bir başlık açıcam saygılar sevgiler..

Yeni Üye14 yazı
pcked
senin dunyadan haberin yook bee dostum
neden olmasın ki boşuna denmemiş ticarette olan para başka bi işte yook diye

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Ö?renci
Üye639 yazı
RIZKIN 10da9 U TİCARETTE VE CESARETTEDİR.(Hadis)
Kardeş birşeylerle uğraşmayı göze almalısın.Zaman akıyor.Tekirdağda üniversite okuyan bir kardeşimiz 10 tanesini 1 ytl ye aldığı çorapları 3 tanesi 1 ytl ye sattığını söyledi.ama kahve kahve geziyorum abi ne yapayım başka diyor!ne dersin birşeyler yapma zamanı geçmedi mi daha?
gursoybalo

Üye1359 yazı
üniversite şehirlerinde müzik makinası koymak mantıklı evet.
Satılık Ziftin Olsun,

Selanik'ten Kel Gelir

Yerleşim Türkiye / ÖzelMeslek Di?er
Yeni Üye11 yazı
selam arkadaşlar size müzik kutusu bir fikir vereyim.yıl 1997 ben antalyada askerlik yapıyordum.çarşı iznine çıktığım zaman arkadaşlarla sürekli asker,öğrenci ve gençlerin gittiği bir çay bahçesine giderdik orada müzik kutusu denen bu aletten vardı.bizzat kendim bile bu alete çok kez para atıp müzik dinledim ve hiç boş kalmıyordu

Yerleşim Türkiye / AydynMeslek Gyda
Üye187 yazı
kardeş bende 2. üniversitemi okuyorum. okulunuzda kitap standı açmayı düşünürsen çok kısa bir sürede hayal edemeyeceğin parayı kazanırsın...dataylı bilgi almak istersen..

0506 275 39 59

0538 315 16 54

Serkan DİRİL

BAŞARILAR..
ZİHİN FUKARA OLUNCA FİKİR UKALA OLUR...

http://www.kargosubizden.com

Yerleşim Türkiye / ErzincanMeslek Saty? / Pazarlama
Üye283 yazı
kardeşim bende boluda hem üniv okuyorum hemde 2 yıllık esnafım..2 yıl önce cebimdeki 500ytl ile girdim boyumdan büyük borçlara girerek ama Allah'ıa bin şükür altından kalktım ve şuan devretmem için 10 000 ytl teklif ediyolar vermiyorum. üniversite öğrencilerinin yoğunlukta olduğu illerde benim yaptığım gibi film müzik oyun cd dvd işi yapabilirsin.bunun yanında ps pc laptop gibi ürünleride istanbuldan tanıdıklarımdan çok uyguna ediinip kar koyup satıyorum.istersen bu konuda sana yardımcıda olabilirim.
m.mustafa avşar
0554 234 06 76
mr_avsar@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Üye1714 yazı
3000 dolar bir ayda 60.000 dolar yapabiliyorsan sen hemen iş ara kendine zenginlerin yanında 3 milyar doları 60 milyar dolarda yaparsın sen :)

3000 doları sen senede 30.000 dolar yap sana madalye takarlar :)
Bu işte para var! - https://buisteparavar.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik