Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Halı Saha Kurulumu

BaşlatanhizirhisimTarih08/08/2011 11:50:21Yorum5

İlk mesaj
Yeni Üye18 yazı
Ben halı saha ve bu sahada spor okulu kurmak istiyorum ancak merak ettiğim bir kaç konu var.
Aranızda bu konuda bilgi birikimi yada tecrübe sahibi olanlardan paylaşımlarını rica ediyorum.
1.Halı saha kurulumu için gerekli izinler hengi makamlardan çıkmakta(belediye mi spor müdürlüğümü)
2. Bu işle alaklı olarak spor okulları için spor bakanlığından destekleme alınabiliyor mu?
3. sizce karlılık oranı nasıl olabilir.

Birikimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Saygılarımla
a.ç

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Yeni Üye3 yazı
belediyedende spor müdürlüğünden de izin alıyorsunuz...eğer belediyede açmanı istemezse çok başını ağrıtıyor. destekleme olmuyor bildiğim kadarıyla. az bir yatırım yapmıyorsunuz o yüzden dikkatli olmalısınız.. müşteri bulabilirmsiniz baştan onun hesabını yapın... eğer işler yolunda giderse çok karlı bir iş..
saygılar
zamrud

Yerleşim Türkiye / Tekirda?Meslek Ö?retmen
Yeni Üye2 yazı
nerden izin alındığını bilmiyorum fakat iş karlı. Yalnız sizinde bu işe birşey katmanız lazım. Sizi diğer halı sahalardan önde tutacak birşeyler lazım

turnuvalar
halınızın diğer sahalardan büyük olması
üstü kışın kapanır yazın açılabilirlik
Halı saha içinde kafe gibi bir yerde 2-3 tane playstation. Bedavaya oynatabilirsiniz oynayacak olanlara.

Bu tarz yeniliklerle kazanabilirsiniz. İlk kurulum masrafından sonra halı değişimi ve elektrik gideri var başka birşey yok.
internetten ticaret deneyimleri

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Üye134 yazı

ilk kurulum masrafı yaklaşık olarak ne kadar acaba? bilen varmı

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ö?retim görevlisi / Asistan
Üye381 yazı
bilgisi olan yok galiba?

Yerleşim Türkiye / MardinMeslek Reklam
Yeni Üye4 yazı
Yapacağın büyüklüğe ve mektekare ye göre değişir ama en uygun kurulum maliyeti 125.00 tl civarında ama daha yüksek de olması muhtemeldir. Bu kurulum işini türkiye de en iyi yapan firmalradan biri dinarsportif. Direk anahtar teslim yapabiliyorlar. Yatırım maliyetini bazen yüksek çıkabiliyor ama arsana yani yerine güveniyorsan kazanmama şansın yok...

http://www.dinarsportif.com.tr/

Yerleşim Türkiye / YstMeslek Ö?renci