Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Bursa Da Yenı Is Kurmak

BaşlatankaraelmasTarih31/07/2011 03:09:29Yorum36

İlk mesaj
Yeni Üye59 yazı
Merhaba degerli koniks uyeleri;

Bursa da ikamet eden bir yakinim yakin bir zamanda emekli oluyor.Yasida genc sayilir, emekli olduktan sonra bir is kurmak istiyor, 100 bin tl sermayesi var.

Bursa da su anda hangi sektorlerde yatirim yapmayi tavsiye edersiniz, bu miktarla dusuk riskli nasil bir is kurulabilir.

Tekstil uzerine bir yatirim dusuncesi var; imkanlar olcusunde bir atelye kurup, buyuk tekstil fabrikalarindan is alip fason uretim yapmak.

Bu baslangic sermayesiyle kucuk olcekte bir atolye kurulabilinir mi?

Bu sektorden anlayan arkadaslardan ogrenmek ogrenmegi arzu ettiklerim;

Bu is sizce cazip bir yatirimmi dir, kazanci nasildir, duzenli bir sekilde fabrikalardan is alinabilirmi,riskli yonleri nelerdir

Ozellikle bursa yerleskeli arkadaslarin fikir ve tecrubelerini paylasmalarini rica ediyorum. Yorumda bulunacak butun arkadaslarin fikirleri degerlidir.

Saglicakla kalin.

Yerleşim Belçika / BelcikaMeslek Satış / Pazarlama
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
36 yorum
Yeni Üye49 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - karaelmas
Bu ertugrulkent - ozluce dediginiz yerler nilufer taraflarinda saniyorum.Peki bu bolgede, biraz elit gruba hitap edecek, bayan giyim ve moda aksesuarlarini iceren bir magaza nasil olur sizce???

Merhaba ,Mudanya da eşimin böyle bir işyeri açma isteği vardı ,daha sonra benimde aklıma yatan " bayanlara özel cafe " açma düşüncesi belirdi.ilgilenirsenizdetayları konuşabiliriz saygılarımla

göksel er 0530 8271723
Göksel ER                               
 Genel Koordinatör            
*PROJACK Endüstriyel Yalıtım Sist.Taah. San.Tic.Ltd.
*BURSA BLOK Yapı Malzemeleri San.Tic.Ltd.(Yalıtımlı Tuğla)
 *ThermoLOCK Kimfor Yapı Kimyasalları San.Tic.Ltd.(Yalıtımlı Sıva)
Merkez Ofis      : Yunuseli mah.Akyıldız Cad.No:3/2 Osmangazi / BURSA
Fabrika             : MKP Org.San Bölgesi 3.Cd. No:14 16100 MKP / BURSA
Tel                   : 224 - 2487842
GSM                : 533 – 074 14 55 
Email                :    info@projack.net
Web                 :    www.projack.net
Referanslar          :http://www.projack.net/basarilarimiz/ 

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Mühendis
Yeni Üye18 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - aykt
görukleyı bı zıyaret etsın derım..burada tahmınlere göre 20 bın ogrencı yasıyor..ve bıldıgınız bızı durtuyorlar...kazanmak ıstıyorsanız tawsıye ederım:)))

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Di?er
Yeni Üye32 yazı

herkes özlüce tarafına yoğunlaşmış anlaşılan bende oradan bir örnek vereyim :) o tarafta veya altınşehir,görükle tarafında tatlı dükkanı açabilirsiniz mesela bursanın en ünlü tatlı frmasnı hepiniz bilirsiniz isim vermek istemem onun isim hakkını alıp özlüce bir dükkanda satış yapıp para kazanabilirsiniz. hem çok maliyetli olmaz hemde çok zorlamaz sizi sonuçta kurumsal kimliği ve alt yapısı olan firma onlar ancak bilmediğiniz işe pek girmeyin.
'' Beynini kullanan, parayı kazanır..''

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Esnaf
Üye450 yazı
Şöyle söyliyim ben uzunca bir faktöring şirketlerinde yönetici ve pazarlamacı olarak görev yaptım..En ballı faktöring müşterisidir.Son zamanlarda 30 yıldır atöyle işletenler bile yukarıda arkadaşın söylediği gibi vadelere dayanamıyor..Vadelerin kısa olduğu işlerde fiyat çok düşük..Sigorta vs masrafın çok yüklü..
çook çok uzun süredir bu işleri yapanlar bile batmaya başladı son zamanlarda.Çok spesifik çalışan çok iyi yerlere iyi fiyatla iş yapan ve sermaye gücü yüksek olan kişiler belki iyi kazanıyordur.
... ... ...

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Bankacylyk-Finans
Yeni Üye59 yazı
Bütün Bursalılar Burada Galiba Fikri Bey Gözümüz Sende :))
korkmaz

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ticaret