Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Ne Olabilir???ne Olabilir???. . .

Başlatanömer10Tarih24/01/2015 23:26:22Yorum3

İlk mesaj
Yeni Üye56 yazı
Bu aralar küçükte olsa bir girişimde bulunmam lazım.
Ben kendime bir motor alıp bununla para kazanmak istiyorum.benim amacım bu işi tek başıma idare etmek .döner,kebap,köfte vs işler dışında birşeyler düşünüyorum.çünkü o işlerde adama ihtiyacım olacak.ve dükkanımın konumu iyi olmak zorunda.ben ise sokak arasında kirası düşük bir dükkan bulup,(dükkandan bir beklentim olmayacak)satıcağım ürünle ilgili broşür dağıtıp,motorla servisini yapmayı düşünüyorum.gıda üzerinede olabilir ama sürekli başında durulması ve sıcak olarak servis edilmesi gerekmeyen bir ürün olmalı .veya gıda dışı ne olabilir

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
3 yorum
Yeni Üye54 yazı
arnavut ciğeri yapıp kasalı panelvanda sat derim
AYİNESİ İŞDİR KİŞİNİN LAFA BAKILMAZ...!

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Serbest meslek
Yeni Üye94 yazı
Ömer bey, pazarlama ve tanıtım konusunda kendinize güveniyorsanız, Türkiye'de ilk olarak şirketimizce piyasaya sürülen, hem maddi hemde manevi olarak kazanç sağlayacak bir ürün önerebilirim. İsmi ESANSMATİK, internetten esansmatik diye araştırıp internet sitemizden de detaylı bilgi edinebilirsiniz. Kısaca ürün hakkında bilgi vermek gerekirse, esansmatik camilerde kapı önüne konulmakta, camiye namaz kılmaya gelen cemaat esansmatikten bir miktar esans alarak hem kendisinin, hem caminin güzel kokmasını sağlamasının yanı sıra Peygamber Efendimiz (SAV) 'inde sünnetini yerine getirmiş olabilecek. Sünneti yerine getirmeyi sağlayan tek cihaz, ayrıca az önce de söylediğim gibi hem maddi hemde manevi olarak size dönüşü olacaktır. Bu ürünü isteyen vatandaşlar hayrat olarak camiye bağışlayabileceği gibi, özellikle faydalı işler yapmayı planlayan dernek, vakıf, kooperatifler, bazı hayır yapmak isteyen hayırsever vatandaşlar ile tüm belediyelere ürünü tanıtarak hizmet amacıyla bu ürünü camiye koymalarını sağlayabilirsiniz. Ürün satışından elde edeceğiniz karın yanı sıra biten esansların dolum işiyle de uğraşarak kazancınızı artırabilirsiniz. Detaylı bilgi için beni arayabilir yada mesaj gönderebilirsiniz.
İman camilerde, silah korkaklarda, para cimrilerde, karar zayıflarda olursa bu iş yürümez . Hz. Ebu Bekir

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Di?er