Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Akülü Araba İşi İçin Yardım. . . (acil)

BaşlatangurultuuTarih30/07/2011 16:52:54Yorum6

İlk mesaj
Yeni Üye28 yazı
Merhaba arkadaşlar ben çok acil olarak akülü araba alıcam bununla ilgili bana yardım edicek olanınız varmı acaba sahilde falan yada belediyeden izin alarak çocukları bindirip ek gelir kazanmak istiyorum ancak akülü arabayla ilgili pek bi bilgim yok bana 3-4 saat şarz gidicek arabalar lazım yada bunların aküsü deişiyormu yedek akümü almalıyım şarzı nasıol doluyor bilgi verirseniz sevinirim sartanınız varsa ondanda alabilirim çok teşekkürler şimdiden...

Yerleşim Türkiye / Kocaeli
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorum
Üye138 yazı
eğer akülü araba çalıştırmak istiyorsan "Az Para İle Çok Kazanç. Yanılıyor Muyum? " başlıklı yazıyı da oku belki oradan birşey bulursun.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Y?siz
Yeni Üye28 yazı
şimdilik 4 tane alıcam çok fazlaya gerek yok çok teşekkürler dier konuyu buldum inşallah yardım ederler çok saolun...

Yeni Üye59 yazı

Dün sahilde bisikletimle turlarken gördüm, adamın bir tane akülü aracı vardı yaklaşık 3 5 dakikalık sürüş için 1 lira alıyordu. İzin aldığınıda sanmıyorum. İkinci el araç alıp yapılabilir bu tarz şeyler. Yedek akü olayı faydalı olabilir.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye28 yazı
evet ben kocaelide oturuyorum bizim burada böyle bişe yok oyüzden bunu yapmak istiyorum ikinci ele güvwenemiyorum ben burda 10 dk 3 tl yapıcam öle düşünüyorum 4 arabadan yarım saatte 36 tl 1 saatte 72 tl 5 günde 360 tl bana yeter

Yeni Üye9 yazı
Gebze'de akü konusunda yardımcı olabilirim. Temmuz 2011 miş konu gerçi.
Pil, akü, batarya satışı, temini yapılır.

Yerleşim Türkiye / GebzeMeslek Bilgisayar-Bili?im