Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Bu İşi Yapan Var Mı?

Başlatane.g.e.m.e.nTarih23/07/2011 00:24:20Yorum5

İlk mesaj
Üye138 yazı
arkadaşlar
başlığa ne yazsam karar veremedim. sizlerden bir konuda bilgi paylaşımı rica ediyorum. şöyle ki;
büyük şehirlerdeki avm lerde, (mesela ankara yı bilenler bilir Cepa gibi...) içmekanında bir araç kiralayıp

(burada aracın ne olduğuna takılmayın. soruda önemli olan bu değil. ama yinede söyleyim. başlıkta 5 boyutlu sinema dedim ama sanırım değil. adını tam bilmediğim için tarif edeceğim. birkaç kişilik koltuğu olan kapalı bir oda. içine bindiğinizde bi ekran. ekranda bir yerde hareket edersiniz ve bindiğiniz araç size gerçekten gidiyormuş hissi verir.)

bu aracı çalıştırmak istiyorum. sorum şu ki,
- avm lerden iç mekanda böyle bir iş için nasıl ve nereden izin alınır?
- izin almak kolay olur mu? zorluk çıkarırlar mı?
- yer kirası ne kadar olur? yüzde olarak mı anlaşılır?(pek sanmıyorum ama...) yoksa günlük bir kirası mı olur.
-sitede ankara avm lerde stand için vs. yer kiralayanlar varsa yer kiralarken geçirdiğiniz aşamaları ve yer ücreti hakkındaki bilgilerinizi paylaşırmısınız. yaşadığınız zorluklar oldu mu?

teşekkür ediyorum şimdiden bilgi paylaşımınız için. Allah herkese gölünden geçeni hayırlı eylesin. ve hayırlı olanı nasip eylesin. amin

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek İşsiz
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Üye108 yazı
izin almak hiç zor olmaz artık avm ler seçici davranamıyor cunku bırcok buyuk fırmayı cok dusuk kıra bedellerıyle calıstırıyolar hedeflerı zaten kucuk yatırımcıyı afedersın yolmak.cıkıcaksın yonetıme projenı sunucaksın eger bır ıkıncısı yoksa avmde kesınlıkle ızın alırsın hıc suphen olmasın
Gideceğiniz yeri bilmiyorsanız,vardığınız yerin önemi yoktur

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ula?ym / Ta?ymacylyk
Üye488 yazı
o makineler pahalımı fiyatları nedir.

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Reklam
Üye305 yazı

Sayın egemen,

Aynen dediğiniz 5d sinema... Gebzede, "Gebze center avm" de var. http://www.5dsinema.com/ bu adresten bilgi alabilirsin. Sahibinden.com'dan da fiyatlarını bulabilirsin.
Ticaretin sadece iki basit işlevi vardır: pazarlama ve yenilik
Peter F Drucker

girisimci41@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Emlakçy
Üye138 yazı
arkadaşım çok teşekkür ederim. adı konusunda emin olamamıştım.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Y?siz
Üye127 yazı
arkadaşlar bu meret bursada 5 d cinema olarak tum avmlerde başladı bende gittim gerçekten insana o hissi veriyor 5 dk lık seans 7,5 tl ikinci bileti alırsan 5 tl dir. şimdi ise 7D moda oldu avmler b u konuda kolaylık saglıyorlar kiralam noktasında bir sıkıntı olmaz ama siz oraya hafta sonu haricide bir seyler yapmanız lazım kii... müşteriyi davet edecebilesiniz yoksa inanın bir tek hafta sonları ile kurtarırımı ? bilmiyorum ..
Fakir İnsan yok TEMBEL insan var İhtiyacın varsa ek iş yap ama tembel tembel asla oturma..Allah rızıka kefildir ama Rızık içinde gayret etmek gerekir..

EK İŞ İSTEYENLER’ e KONULU ...
YAZIMIZI TAKİP EDİN GELİN BİRLİKTE KAZANALIM ( Lütfen videoyu izleyiniz )

ersinhatir@gmail.com facebook adresim
http://www.ozgultermal.com
http://www.facebook.com/photo.php?v=2306744037006

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Saty? / Pazarlama