İlk mesaj
Dış Ticaret
Hindistan'a Davetiye Mektubu Göndermek
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
4 yorumH
Yeni Üye23 yazı
TÜRKİYE BAŞKONSOLOSLUĞU VİZE BÖLÜMÜNE
YENİ DELHİ/ HİNDİSTAN
Hindistan’ın yerleşik matbaa makineleri üretici firması ........................ yetkilisi Sayın ...................., Korkuteli Gündem Gazetesi’nin yayıncı şirketi M.H. Matbaacılık Yayıncılık İnş. Turz. Gıda. San. Tic. Ltd. Şti. ile ticari görüşmeler ve yatırımlar yapmak için 20.07.2011 tarihi ile 30.07.2011tarihleri arası ülkemizi ziyarete edeceğinden, ülkemizde bulunduğu süre boyunca tüm seyahat masraflarını şirketimiz tarafından karşılanacak olup vize bitiminden önce ülkesine döneceğini taahhüt ederiz. İlgili kişiye gerekli vizenin verilmesini arz ederiz.
M.H. Matbaacılık Yayıncılık.
Turz. Gıda. San. Tic. Ltd. Şti.
Adına Korkuteli Gündem Gazetesi İmtiyaz Sahibi
Hüseyin ÜNAL
Davet Edilen Kişinin ,
Name as in Passport :
PASSPORT NO. :
DATE OF ISSUE :
VALIDITY :
F
Üye488 yazı
önemli konu
S
Yeni Üye1 yazı
Çok teşekkür ederim. Bu forma sadece sana teşşekkür etmek için üye oldum. Eline sağlık , çok saol.
H
Yeni Üye23 yazı
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - skylord Çok teşekkür ederim. Bu forma sadece sana teşşekkür etmek için üye oldum. Eline sağlık , çok saol. |
Estafurullaf, ben teşekkür ederim. bilgilerin bir işe yaradığını görmek sevindirici. ama bu forum bana çok güzel fikirler verdi asıl teşekkürü sen yine forum'a yap kardeşim
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz