Yeni Üye Toplam 2 yazı |
| ||||||||
UYARI: Sitede yer alan ilanların doğruluğundan ilan sahibi sorumludur. Tanımadığınız kişilerle ticaret yapmayınız, yapıyorsanız dikkatli olunuz, tedbiri elden bırakmayınız, denemeden görmeden almayınız, alışveriş yöntemi olarak garanti yöntemler seçiniz. Hiçbir zaman kesinlikle birilerine para yada mal göndermeyiniz veya hesabına para aktarmayınız! |
haac Yeni Üye Toplam 2 yazı | 16/04/2015 : 19:19:17 Alıntı
Almanyada Kuruyemis,Kurumeyva ve Lokum isine baslamak istiyoruz. Perakende ve Toptancilik seklinde. Bu konuda Tecrübe sahibi olan varmi? Yurtdisina Kuruyemis ihracat eden? Yardimlar icin simdiden Tesekkür ediyorum.. Acinal@gmx.de Yerleşim : ALMANYA / Münih | Meslek : Serbest meslek |
ozer80 Yeni Üye Toplam 15 yazı | 17/04/2015 : 09:27:29 Alıntı
Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Öğretim görevlisi / Asistan |
erme84 Yeni Üye Toplam 48 yazı | 19/04/2015 : 12:22:10 Alıntı
kaju türkiye için olabilir. paketleme sistemi yaparsanız daha doğru bir satış olur. 0531.0.220.220 Emre İbrahim Yerleşim : Türkiye / Ankara | Meslek : Danışmanlık |
cengizhansahin0 27 Yeni Üye Toplam 1 yazı | 12/05/2015 : 14:45:16 Alıntı
Yerleşim : Türkiye / Gaziantep | Meslek : Gıda |
cindl Yeni Üye Toplam 2 yazı | 15/09/2015 : 16:12:58 Alıntı
Merhaba, Ben Ingilteredeyim, kuruyemis fiyatlari hakkinda ozelden bilgi gonderebilir misiniz? Tesekkurler Yerleşim : İngiltere / Londra | Meslek : Bilgisayar-Bilişim |
volcanmlx Yeni Üye Toplam 5 yazı | 20/10/2015 : 10:38:32 Alıntı
İhracat yapmak isteyen arkadaşlar ; kuruyemiş ürünlerini toptan fiyatlar ile temin edebilirim size. volkanbagdatli@live.com VB Yerleşim : Türkiye / Malatya | Meslek : Esnaf |
monsta61 Yeni Üye Toplam 36 yazı | 22/10/2015 : 10:34:34 Alıntı
Merhaba haac, Mail attım görüşmek üzere. Yerleşim : Ukrayna / Herson | Meslek : İthalat / İhracat |
bthorasan Yeni Üye Toplam 1 yazı | 24/10/2015 : 04:36:16 Alıntı
Merhaba bende Almanyada bayern bölgesinde toptancilik isine baslamayi düsünüyorum ürün arayisi icerisindeyim cochineal@hotmail.de den mail üzeri iletisime gecebilirsiniz. Yerleşim : ALMANYA / Münih | Meslek : Satış / Pazarlama |
pasa35 Yeni Üye Toplam 1 yazı | 05/01/2016 : 23:05:13 Alıntı
mrb haac munıhtemı dusunuyosun bende düşünüyorum ben suan tr deyım oraya gelcem burda o işi yapmaktayım oraya geldıgımde istersen buluşup konusabılırız sen bu işi bılıyormusun pekı hıc kuruyemıs ısını Yerleşim : Türkiye / İzmir | Meslek : Esnaf |
kuzeyburakylcn Yeni Üye Toplam 29 yazı | 12/01/2016 : 12:14:36 Alıntı
kuzey.kby@gmail.com Dış tüccar FEDAKARLIK YOKSA, ZAFER DE YOKTUR. Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : İthalat / İhracat |
Tezumut Yeni Üye Toplam 2 yazı | 06/05/2017 : 23:44:58 Alıntı
Hayirli günler Ben almaya Duisburg kentinde yasiyorum ve türkiyede yakladik 10 ile 20 Ton findik var simdi und findik nasil avrupaya getirebilirim Yerleşim : ALMANYA / Duisburg | Meslek : Diğer |
bdemir Yeni Üye Toplam 28 yazı | 22/05/2017 : 01:22:08 Alıntı
- Tezumut Bey, özelden mesaj attım. Bakıp gönderseniz memnun olurum. - İkon Yatırım İnş. İth. İhr. San ve Tic. Ltd. Şti. Yerleşim : Türkiye / Ankara Afyon | Meslek : Mühendis |
Rose nuts Yeni Üye Toplam 3 yazı | 19/04/2020 : 23:50:18 Alıntı
Iyi günler Ben avusturyada yaşıyorum yaklaşık 1 senedir kuruyemiş kuru meyve lokum vs. Çeşitlerimiz ile satış yapmaktayız. Uzun vadeli kaliteli ve güvenilir bir firma ile çalışmak istiyoruz. Nasipse yakin zamanda şubemizin açılışı olucak. Yurt dışına toptan satış yapan firmalar ariyoruz. Kuruyemiş lokum kuru meyve pestil vs. Şimdiden teşekkür ederim kolay gelsin Necmettin ÜNSAL Yerleşim : Avusturya / Linz | Meslek : Gıda |
perge.import Üye Toplam 244 yazı | 20/04/2020 : 21:19:29 Alıntı
https://balbankuruyemis.com/tr/ leblebileri cok guzel temiz ve durust esnaflar http://www.yenigungida.com.tr/ 110 yillik firma TR'deki az sayida firmalardan biri aile sirketi yanilmiyorsam 5 nesil su an . Recel ve lokumlari efsane Antalya'yi ziyaret etmis yabancilar zaten taniyor firmayi. Pardus Food 10 Rue Waldeck Rochet Bat 521 3eme etg 93300 Aubervilliers/ France Yerleşim : Fransa / Aubervilliers | Meslek : Satış / Pazarlama |
|
| ||||
Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz. | ||||
© 2000-2024 Koniks.com İletişim || Kullanım Şartları | Kurallar | Sitenin Kullanımı | Gizlilik | Yardım |