Yeni Üye Toplam 2 yazı |
| ||||||||
UYARI: Sitede yer alan ilanların doğruluğundan ilan sahibi sorumludur. Tanımadığınız kişilerle ticaret yapmayınız, yapıyorsanız dikkatli olunuz, tedbiri elden bırakmayınız, denemeden görmeden almayınız, alışveriş yöntemi olarak garanti yöntemler seçiniz. Hiçbir zaman kesinlikle birilerine para yada mal göndermeyiniz veya hesabına para aktarmayınız! |
heskey34 Yeni Üye Toplam 6 yazı | 22/07/2011 : 14:57:56 Alıntı
mail attım. cevabınızı bekliyorum. Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Danışmanlık |
ihsanoglu Yeni Üye Toplam 16 yazı | Konuyla ilgili mail gonderilmistir.Daha ayrintili gorusmek isterseniz eklerseniz size yardimci olmak isterim. İyi calismalar harunihsanoglu@msn.com İhsanoğlu Yerleşim : Türkiye / Gaziantep | Meslek : İthalat / İhracat |
essorte Üye Toplam 122 yazı | 07/08/2011 : 17:12:46 Alıntı
essorte Yerleşim : Türkiye / Aydın | Meslek : Gıda |
seldataskin Yeni Üye Toplam 46 yazı | 15/09/2011 : 23:51:11 Alıntı
Yerleşim : Türkiye / Balıkesır | Meslek : Reklam |
Kral35 Üye Toplam 286 yazı | 16/09/2011 : 13:31:24 Alıntı
El_ Frenny konu hala güncel mi? Güncel ise Bulgaristan dan birçok üründe toptan satış yapabilirim. Yerleşim : Bulgaristan / İzmir | Meslek : Ticaret |
El_Frenny Yeni Üye Toplam 2 yazı | 25/09/2011 : 23:46:12 Alıntı
Merhaba Kral35. Evet konu hála güncel. Hangi Kuruyemis cesitlerini gönderebilirsiniz? Cesit basina 100 er kiloluk Fiyat verirseniz sevinirim. Yerleşim : ALMANYA / Stuttgart | Meslek : Ticaret |
hkan58 Yeni Üye Toplam 67 yazı | 26/09/2011 : 17:33:02 Alıntı
slm .kuruyemiş işi ile ilgileniyorum . bayilik düşünüyorum ve bu konuda yardımların bekliyorum . hkan58@hotmail.com hakannnnn Yerleşim : Türkiye / Sivas | Meslek : Satış / Pazarlama |
hkan58 Yeni Üye Toplam 67 yazı | 26/09/2011 : 17:37:25 Alıntı
El_frenny istediğin kuruyemiş çeşiitleri neler ? hkan58@hotmail.com. hakannnnn Yerleşim : Türkiye / Sivas | Meslek : Satış / Pazarlama |
rcp-ozturk Yeni Üye Toplam 2 yazı | 12/10/2011 : 12:51:29 Alıntı
slm bende siteye yeni katıldım bulgaristanda tarım ve uluslar arası turuzmle uğraşıyorum bir kuruyemiş firmasının bayiiliğini almak istiyorum yardımlarınız için teşekkür ederim. Yerleşim : Türkiye / Tekirdağ | Meslek : Turizm |
coldblooded Yeni Üye Toplam 4 yazı | 12/10/2011 : 18:52:06 Alıntı
Yerleşim : Türkiye / Yalova | Meslek : Mühendis |
kubay Üye Toplam 201 yazı | 18/01/2012 : 02:44:32 Alıntı
selamlar, bende kuzey avrupadanim, kuru yemis fiyatlari hakkinda bilgi alabilirmiyim. findik ceviz vs .. Yerleşim : / İsvec | Meslek : İthalat / İhracat |
wireless Yeni Üye Toplam 28 yazı | 26/01/2012 : 00:51:04 Alıntı
merhaba bende fransadayim bende bilgi almak istiyorum. Yerleşim : Fransa / Mulhouse | Meslek : Diğer |
ser_kad Yeni Üye Toplam 23 yazı | Türkiye'deki kuruyemişçilere pişmaniye,lokum,cezerye satışımız mevcut..Eğer ihraç etmeyi isterseniz görüşebiliriz... İsterseniz ürünlerimizin resimlerini gönderebilirim..Email dorliongida26@hotmail.com Yerleşim : Türkiye / Eskişehir | Meslek : Gıda |
menaba Yeni Üye Toplam 6 yazı | 09/04/2012 : 04:58:09 Alıntı
WIRELESS sana mail attim ararsan sana bilgi veririm. Yerleşim : ALMANYA / Köln | Meslek : Gıda |
maviveyesil Yeni Üye Toplam 25 yazı | Slm Kardes telefonla irtibat kurarsan yardimci olabilirim ben hollanda,da kuruyemis isi yapiyorum saygilar 0031 641 9724 30 Yerleşim : Hollanda / Utrecht | Meslek : Gıda |
krymş_toptan Yeni Üye Toplam 1 yazı | 04/05/2012 : 15:05:14 Alıntı
istanbul dan avrupaya talep çoğunluğu üzerine kuruyemiş ithalat etmeyi planlıyoruz irtibat no : 0 538 516 01 52 ramazan demir rrrrrr Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Satış / Pazarlama |
44bay44 Yeni Üye Toplam 2 yazı | 26/09/2012 : 20:48:43 Alıntı
Merhabalar. Ben Almanyada kuruyemis isinede girmek istiyorum, perakende ve toptan, bu isi yapan üstatlardan tavsiye bekliyorum. Yerleşim : ALMANYA / Freiburg | Meslek : İthalat / İhracat |
Kral35 Üye Toplam 286 yazı | 26/09/2012 : 23:57:02 Alıntı
Sayin 44bay44 oncelikle hayirlisi olsun dilerim. Bulgaristan dan istediginiz cesit kuruyemis,kuru meyve,lokum cesitleri temin edebilirim. Almanya teslimati yapabilirim. Miktar ve cesit konusunda bilgi veriniz lutfen. megashop.bg@gmail.com Yerleşim : Bulgaristan / İzmir | Meslek : Ticaret |
SouL Üye Toplam 286 yazı | 27/09/2012 : 13:41:25 Alıntı
Cok ciddi bir bosluk var bu sektörde.Dortmunda bu isi cok güzel yapan bir yer var .Biz sadece antep fistigi ithal ediyoruz. Rızkın 10 da 9 u Ticarettedir. Hadis-i Şerif Yerleşim : ALMANYA / Stutgart | Meslek : İletişimci |
THY2685 Yeni Üye Toplam 28 yazı | 27/09/2012 : 20:14:50 Alıntı
http://www.koniks.com/topic.asp?TOPIC_ID=68493 Ürünün Türkiye'ye satışına başladık. Açıkçası, bu kadar kısa zamanda sipariş alacağımıza inanmıyordum. Bu forumdan da sipariş alıcaz inşallah birgün :) Avrupa'da, Balkanlar'da, Rusya'da, Türki Cumhuriyetler'de, Orta Asya'da kuruyemiş işi yapan ya da yapacak arkadaşlar, bu ürün oralarda var mı, varsa nereden temin ediyorlar? Eğer yok ise, bizim oralara satmak gibi bir şansımız olur mu? Şimdiden teşekkürler... Yerleşim : Kenya / Nairobi | Meslek : Yöneticilik |
nrkrky Yeni Üye Toplam 1 yazı | 27/06/2013 : 14:10:43 Alıntı
Arkadarşlar Türkiyeden yurt dışına kuruyemiş ihracatımız vardır. ilgilenenler karakakayanuri@gmail.com adresime mail atabilirler. Saygılar Yerleşim : Türkiye / Denizli | Meslek : Gıda |
nochrreq Yeni Üye Toplam 69 yazı | 13/07/2013 : 16:13:00 Alıntı
Erdinc Bey, Bir web siteniz v.s var midir sirketiniz ile ilgili? Italya'da yasiyorum ve burada satilan bir sey Macademia Nut. Ilgilenebilirim fakat daha fazla bilgi almak isterim sirketinizle ilgili. Iyi calismalar, Yerleşim : Türkiye / Bodrum | Meslek : Ticaret |
sedatyalcin Üye Toplam 258 yazı | 13/07/2013 : 18:19:11 Alıntı
Yerleşim : Ukrayna / Sevastopol | Meslek : Diğer |
buzmavisi68 Üye Toplam 210 yazı | 01/09/2013 : 17:58:20 Alıntı
merhaba fransadayim bende dusunuyorum kaldigim yuz km cevremde bu isle ugrasan kimse yok fransada gercektenbuyuk bir ihtiyac ugrasan kisiler avrupada benimle iltibata gecsin lutfen buzmavisi@hotmail.fr BaNa DarBe AtAni BenDe HaRbE SoKaRiM Yerleşim : Fransa / Mulhouse |
exclusiveman Yeni Üye Toplam 1 yazı | 02/09/2013 : 12:51:56 Alıntı
merhabalar, Fransa-Paris bolgesinde ikamet etmekteyim. Kuruyemis uzerine isyeri acmak istiyorum. Turkiye den ihracat yapmak isteyen arkadaslarin bilgilerine ihtiyacim var. yardimci olabilirseniz memnun olurum. soner_alptuzun@hotmail.com Yerleşim : Fransa / Paris |
Akfirat Yeni Üye Toplam 4 yazı | Merhabalar, Antep fıstığı, fındık, yer fıstığı, badem, zeytinyağı ürünlerinin tüm çeşitlerini satışını ve ihracını yapabiliriz. Bilgi için ulaşabilirsiniz. bogazicililer.gida@gmail.com Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Ticaret |
cyhnrsy Yeni Üye Toplam 4 yazı | 12/11/2014 : 02:27:22 Alıntı
Merhabalar Romanya'dan kuruyemiş, pişmaniye, türk kahvesi, toz salep almayı düşünüyorum. Romanya'dan veya komşu avrupa ülkelerinden toptan alım yapabileceğimiz satıcı arkadaşların cevaplarını bekliyorum... Teşekkürler Yerleşim : Romanya / Constanta | Meslek : Manken / Fotomodel |
dehagumrukleme Yeni Üye Toplam 19 yazı | merhaba gümrükleme konusunda yardımcı olabiliriz bize ulaşabilirsiniz Deha Gümrük Müşavirliği Lojistik Ve Danışmanlık Hizmetleri Ltd.Şti. www.dehagumrukleme.com.tr | info@dehagumrukleme.com.tr Merkez : İnönü Mah.Alpkaya Cad.No:18-20 D:4 Ataşehir-İstanbul-TR T: 0216 573 65 04 F:0216 575 42 57 Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : İthalat / İhracat |
Akıllı Ceviz Yeni Üye Toplam 1 yazı | 11/04/2015 : 21:12:13 Alıntı
Yurtdışı Ceviz ve ceviz ürünleri taleplerini karşılayacak fabrikamız Temmuz sonu itibariyle Polatlı Org.san.bölgesinde faaliyete geçecektir. 600 ton (aylık) kapasitelidir. Türkiyede tek olarak faaliyette bulunacak fabrikamız ürünlerinden bağlantı kurmak isteyen tüccar ve işadamlarımıza duyrulur. Karşılıklı değerlendirmelerde bulunarak Avrupa ülkelerine mal gönderebiliriz.Üretim zamanına kadar tanışmayı arz eder , hayat boyu başarı ve esenlikler dileriz SS Poyrazköy Tarımsal Kalkınma Koop Polatlı - Ankara Bşk.Yard. Ali Akbayır aliakbayir@msn.com Yerleşim : Türkiye / Kırşehir | Meslek : Öğretmen |
haac Yeni Üye Toplam 2 yazı | 16/04/2015 : 19:08:14 Alıntı
Merhabalar. Siteye Yeni katildim, Paylasimlarinizi cok Faydali buluyorum. Belki banada yardimci olabilecek birisi vardir :) Almanyada Kuruyemis,Kurumeyva ve Lokum isine baslamak istiyoruz. Perakende ve Toptancilik seklinde. Bu konuda Tecrübe sahibi olan varmi? Yurtdisina Kuruyemis ihracat eden? Yardimlar icin simdiden Tesekkür ediyorum.. Acinal@gmx.de Yerleşim : ALMANYA / Münih | Meslek : Serbest meslek |
|
| ||||
Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz. | ||||
© 2000-2024 Koniks.com İletişim || Kullanım Şartları | Kurallar | Sitenin Kullanımı | Gizlilik | Yardım |