İlk mesaj
Dış Ticaret
İran'a İhracat Yapmak İstiyorum. Nasıl Yapılır
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
101 yorumT
Yeni Üye65 yazı
12/04/2016 : 20:20:37#91
İranla iş yapmak ve para transferleri oldukça sıkıntı yaşanmaktadır. Her ne kadar ambargolar kaldırılmış gözüksede işin aslı amargonun kalkmadığıdr.
İranlı partnerlerimiz sayesinde doğru firmlara ulaşmaınızı temin ediyor ve malınızı güvenle satışını yapabiliriz
Taylan ŞENDUR
A
Yeni Üye7 yazı
13/04/2016 : 12:32:05#92
KBG tekstil olarak İstanbul merkezli çocuk ve bebek kıyafetleri üretimi yapan köklü ve kaliteli bir firmayız.İran pazarında ufak çaplı satışlarımız vardır.Bizler bu pazara daha aktif şekilde girip ürünlerimizi buraya yaymak istiyoruz.Bu konuda bilgi ,deneyim ve işbirliğini paylaşmak isteyen kişiler lütfen benimle iletime geçsin...
Adnan BAYRAKTAR (Satış Müdürü)
adnan@kbgbaby.com
(212) 415 6115
www.kbgbaby.com
B
Yeni Üye4 yazı
22/06/2016 : 14:53:38#93
Web sitesi
Firmamız Ankara Merkezli aynı zamanda da İran/Tebrizde de ayrı bir şirket olarak kurulmuş bir firmadır.
İran ile Türkiye arasında ekonomik, kültürel ve bilimsel çalışmaları dostluk çerçevesinde geliştirmek amacıyla çalışmaktayız.
burakkygsz@hotmail.com
AMAÇLARIMIZ
• Türkiye’den İran’a yatırımı artırmak
• Türkiye ile İran arasındaki ticari hacmi artırmak
• İki ülke iş adamları arasında sürdürülebilir ilişkiler kurmak
• İki ülkenin de kalkınması ve gelişmesine katkıda bulunmak
• Sanayici ve İş adamlarımıza en doğru şekilde yatırım için yol göstermek
A
Yeni Üye49 yazı
23/06/2016 : 12:45:21#94
A
Yeni Üye1 yazı
14/09/2016 : 08:17:33#95
Web sitesi
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - bimica Firmamız Ankara Merkezli aynı zamanda da İran/Tebrizde de ayrı bir şirket olarak kurulmuş bir firmadır. İran ile Türkiye arasında ekonomik, kültürel ve bilimsel çalışmaları dostluk çerçevesinde geliştirmek amacıyla çalışmaktayız. burakkygsz@hotmail.com AMAÇLARIMIZ • Türkiye’den İran’a yatırımı artırmak • Türkiye ile İran arasındaki ticari hacmi artırmak • İki ülke iş adamları arasında sürdürülebilir ilişkiler kurmak • İki ülkenin de kalkınması ve gelişmesine katkıda bulunmak • Sanayici ve İş adamlarımıza en doğru şekilde yatırım için yol göstermek |
Ben Tahran'da bir ofis ile eğitimli personel değilim. Seninle çalışabilir miyim? Türkiye'de kendi çalışma ilişkilerini genişletmek için çok istekli değilim.
B
Yeni Üye60 yazı
14/09/2016 : 11:14:46#96
İran a demir Çelik fabrikası kurabilirim . İlgilenen arkadaslar irtibata gecsinler detaylı bilgi veririm . İran ın cok ihtiyacı olan ürün grubunda fabrika var elimde Saygılar
GEÇMİŞİNİ BİLMEYEN AHMAK GELECEĞİNİ İNŞAA EDEMEZ ...
S
Yeni Üye38 yazı
22/09/2016 : 01:29:37#97
Merhaba 11 yildir iran tebrizde yasamaktayim turk vatandasiyim is kurmak mal satmak pazar arama isleri olanlara Kalacak Konaklama Ulasim Tercumanlik ve pazarlama is takibi gibi islerinizde goruselim 0098 914 107 3681 den whatsappdan arayabilirsiniz.
suleyman07
R
Yeni Üye1 yazı
21/11/2016 : 11:20:54#98
Merhaba Arkadaslar,
Ben Mahmoud Istanbulda Yasiyorum, Senelerdir Ticaret Yapiyorum. Iranda Ticaret yapmak icin bana danisa bilirsiniz her zaman ve is birligi yapma sansimizda olabilir.
Rahimloo@yandex.com
Saygilarimla
Ben Mahmoud Istanbulda Yasiyorum, Senelerdir Ticaret Yapiyorum. Iranda Ticaret yapmak icin bana danisa bilirsiniz her zaman ve is birligi yapma sansimizda olabilir.
Rahimloo@yandex.com
Saygilarimla
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz