Ana içeriğe geç

Dış Ticaret

İran'a İhracat Yapmak İstiyorum. Nasıl Yapılır

BaşlatanadaadaTarih12/07/2011 19:53:52Yorum101

İlk mesaj
Yeni Üye1 yazı
iran mal gönderen kişilerden bilgi almak istiyorum.lütfen yazın

Yerleşim Türkiye / MalatyaMeslek İthalat / İhracat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
101 yorum
Yeni Üye65 yazı
Merhabalar İrana ürün satmak isteyen arkadaşlara yardımcı olabiliriz.

İranla iş yapmak ve para transferleri oldukça sıkıntı yaşanmaktadır. Her ne kadar ambargolar kaldırılmış gözüksede işin aslı amargonun kalkmadığıdr.

İranlı partnerlerimiz sayesinde doğru firmlara ulaşmaınızı temin ediyor ve malınızı güvenle satışını yapabiliriz
Taylan ŞENDUR

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Di?er
Yeni Üye7 yazı
Merhaba,
KBG tekstil olarak İstanbul merkezli çocuk ve bebek kıyafetleri üretimi yapan köklü ve kaliteli bir firmayız.İran pazarında ufak çaplı satışlarımız vardır.Bizler bu pazara daha aktif şekilde girip ürünlerimizi buraya yaymak istiyoruz.Bu konuda bilgi ,deneyim ve işbirliğini paylaşmak isteyen kişiler lütfen benimle iletime geçsin...

Adnan BAYRAKTAR (Satış Müdürü)
adnan@kbgbaby.com
(212) 415 6115

www.kbgbaby.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Yeni Üye4 yazı

Firmamız Ankara Merkezli aynı zamanda da İran/Tebrizde de ayrı bir şirket olarak kurulmuş bir firmadır.
İran ile Türkiye arasında ekonomik, kültürel ve bilimsel çalışmaları dostluk çerçevesinde geliştirmek amacıyla çalışmaktayız.
burakkygsz@hotmail.com
AMAÇLARIMIZ

• Türkiye’den İran’a yatırımı artırmak
• Türkiye ile İran arasındaki ticari hacmi artırmak
• İki ülke iş adamları arasında sürdürülebilir ilişkiler kurmak
• İki ülkenin de kalkınması ve gelişmesine katkıda bulunmak
• Sanayici ve İş adamlarımıza en doğru şekilde yatırım için yol göstermek

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ticaret
Yeni Üye1 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - bimica
Firmamız Ankara Merkezli aynı zamanda da İran/Tebrizde de ayrı bir şirket olarak kurulmuş bir firmadır.
İran ile Türkiye arasında ekonomik, kültürel ve bilimsel çalışmaları dostluk çerçevesinde geliştirmek amacıyla çalışmaktayız.
burakkygsz@hotmail.com
AMAÇLARIMIZ

• Türkiye’den İran’a yatırımı artırmak
• Türkiye ile İran arasındaki ticari hacmi artırmak
• İki ülke iş adamları arasında sürdürülebilir ilişkiler kurmak
• İki ülkenin de kalkınması ve gelişmesine katkıda bulunmak
• Sanayici ve İş adamlarımıza en doğru şekilde yatırım için yol göstermek

Ben Tahran'da bir ofis ile eğitimli personel değilim. Seninle çalışabilir miyim? Türkiye'de kendi çalışma ilişkilerini genişletmek için çok istekli değilim.

Yerleşim Türkiye / TrabzonMeslek Di?er
Yeni Üye60 yazı
İran a demir Çelik fabrikası kurabilirim . İlgilenen arkadaslar irtibata gecsinler detaylı bilgi veririm . İran ın cok ihtiyacı olan ürün grubunda fabrika var elimde Saygılar
GEÇMİŞİNİ BİLMEYEN AHMAK GELECEĞİNİ İNŞAA EDEMEZ ...

Yerleşim Türkiye / KarabükMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye38 yazı
Merhaba 11 yildir iran tebrizde yasamaktayim turk vatandasiyim is kurmak mal satmak pazar arama isleri olanlara Kalacak Konaklama Ulasim Tercumanlik ve pazarlama is takibi gibi islerinizde goruselim 0098 914 107 3681 den whatsappdan arayabilirsiniz.
suleyman07

Yerleşim Yran / TebrizMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye1 yazı
Merhaba Arkadaslar,
Ben Mahmoud Istanbulda Yasiyorum, Senelerdir Ticaret Yapiyorum. Iranda Ticaret yapmak icin bana danisa bilirsiniz her zaman ve is birligi yapma sansimizda olabilir.
Rahimloo@yandex.com
Saygilarimla

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Ticaret