Ana içeriğe geç

Dış Ticaret

İran'a İhracat Yapmak İstiyorum. Nasıl Yapılır

BaşlatanadaadaTarih12/07/2011 19:53:52Yorum101

İlk mesaj
Yeni Üye1 yazı
iran mal gönderen kişilerden bilgi almak istiyorum.lütfen yazın

Yerleşim Türkiye / MalatyaMeslek İthalat / İhracat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
101 yorum
Yeni Üye3 yazı
abi merhaba
tlf nimaran benim icin gundere bilirmisin?
lotfen
0098 914 963 3410
mzeynali.kh@gmail.com

Yerleşim Yran / HoyMeslek Ö?renci
Yeni Üye23 yazı
Merhabalar;
adresinizi koniks.com sitesinden aldım.
Biz Bayan Abiye üreticisiyiz. Firmamızın ihracatını arttırma amaçlı, yüksek komisyon karşılığında bizimle iş birliği yapmak isteyen ekip arkadaşları aramaktayız. İlgilenen kişiler kısa bir özgeçmişle birlikte iletişim bilgilerini gönderirlerse kendilerine geri dönüş yapılır.

Firma bilgileri;

Faaliyette bulunduğumuz sektör: Bayan Abiye Kıyafetleri, Gece Kıyafetleri, Nişan elbiseleri İhracatı yapmaktayız. (Tamamında Üretici Firmayız)

Markamız: Evro, Robella, Ogibay

Web Sayfamız: www.evro.com.tr<www.evro.com.tr/>" rel="nofollow" target="_blank">http://www.evro.com.tr/>

Şirket Bilgi: Kuruluş 1994 ,Ciro %70 İhracat,

Evro Abiye Ltd. Osmanbey/ İstanbul

İletişim:

Tel: +90 212 230 69 54

Fax: +90 212 219 26 04

mail: evroabiye@gmail.com

Saygılarımla;

Yücel Gündem
Uluslararası Portföy
ve Ticaret Danışmanı
www.evro.com.tr
evroabiye@gmail.com
+90 555 995 13 39
www.evro.com.tr
evroabiye@gmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye48 yazı

İran ticaret konusunda danışmanlık hizmeti verebilirim.

05310220220 Türkiye-Ankara'dayım.
İbrahim Emre
0531.0.220.220 Emre İbrahim

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye4 yazı
mrb arkadaslar ben 10 yildir tebrizde ikamet ediyorum is takibi urun arastirmasi vs islerinizin takibini yaparim ayrica iran tebriz de isi olup gelmek isteyene (kalacak yer,ulasim)kilavuzluk saglanir.saygilarimla suleyman duman viber ,whatsupp no:0098 921 413 7812 suleyman duman.saygilarimla...
suleyman

Yerleşim Yran / TebrizMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye38 yazı
merhaba koniks uyeleri ben suleyman duman 10 yildir burda yasiyorum her turlu alim-satim islerinize pazar imkani saglanir ayrica buraya gelecek olan arkadaslara kilavuzlik hizmeti ayrica(kalacak yer,ulasim imkani)da saglanir sitede her turlu yazi yazmislar kafaniz karismasin arayin yardimci olalim cep no:0098 914 107 3681 viber no 0098 921 413 7812 saygilar...
suleyman07

Yeni Üye1 yazı
Vibrasayon Motorları üretimi yapmaktayım.Çeşit olarak sektörde en fazla çeşide sahip olduğum kadar da özel imalatlar konusunda hizmet veriyorum.

Ürettiğim ürünleri İran'a pazarlamak niyetindeyim.Konuyla alakalı sektörde olan arkadaşlarla işbirliği yapabilirim.İlgilenen olursaz ve yazarsa memnun olurum.

www.vibraturk.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis
Yeni Üye2 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - adaada
iran mal gönderen kişilerden bilgi almak istiyorum.lütfen yazın

ben hem irana mal goneriyorum hemde irandan turkiye mal gonderiyorum sen istersen bu numaradan bana ulasha bilirsin
eyer viber ya line yada her hangi sistemle ulashmak isterseniz bu numarayla gorushe bilirsiniz her turli islerdede size yardimji ola bilirim
00989143638325
m.m.b

Yerleşim Yran / BazarganMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye4 yazı
Merheba ben irandan vahid. Sizin satis elemaniniz ola bilirim iranda. Turk dilini hem anniyip hem konusa biliyorum. Sizin mal icin musteri bulup sata bilirim. 00989141649404
Va

Yerleşim Yran / MakuMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye4 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - milkilic
Salam Mr Mostajabi, Iranda benimde bir sirketim var. ozellikle insaat malzemeleri, oto ve kamyon yedek parcalarini İran'a gondermek, oradan da compozit, fiber ve plexiglass gibi urunler getirmeyi istiyorum. nasıl işbirliği yapabiliriz ?
selamlar
Va

Üye329 yazı
irandan bana tuzlanmış kırkbayır yada kırkkat getirebilicek olan varsa görüşelim..kurdoglu24@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / TrMeslek Serbest meslek
Yeni Üye1 yazı
Iran da ürünlerimizi satabilirsiniz

Türkiye’de birçok kategoride 50000 farklı ürünün dağıtımını ve satışını yapmaktayız. Bu ürünleri İran’da satmak isteyenler için aşağıdaki linkteki AVM kategorisi altında göreceğiniz 50000 ürünü temin edebiliriz. (Sitede gördüğünüz ürünler kargo dahil parekende satışlar olup Iran'daki satıcılar için toptan fiyatdan - indirimli olarak verilecektir.)

http://www.oneryavuz.com/avm-kat46602.html

Öner Yavuz

www.oneryavuz.com Müzik Aletleri
www.oneryavuz.com.tr Alışveriş AVM
www.oneryavuz.net Alışveriş AVM
Nurtepe Mh. Tabya Cd.Kağıthane-İST
tel:02123215010 mobil:05077394652
Öner Yavuz

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye1 yazı

Muhammed bey sizinle tekstil yan kimyasalları irana satış konusunda görüşebilirmiyiz.
saygılar
0514 5443232

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
Yeni Üye13 yazı
ARKADAŞLAR BENDE İRAN A BİR ŞEYLER ÜRETİP SATMAK İSTİYORUM

SİZE ÜRETTİĞİM MALZEMENİN RESMİNİ ATIYORUM BUNLAR FİBERGLASTAN YAKIT TASARRUFU SAĞLIYOR VE İRANA ÖZEL TIR VE ÇEKİCİLER VARSA ONLARADA KALIP ÇIKARIP ÜRETİM YAPABİLİRİM BANA İRANDA YARDIMCI OLACAK beraber çalışabileceğimiz ARKADAŞLAR BEKLİYORUM
TEL : 0507 455 72 44 VE MAİL m.blackhead@hotmail.com

BLACKHEAD

Yerleşim Türkiye / Nev?ehirMeslek Muhasebe
Yeni Üye30 yazı
İran ile ticaret yapmak isteyenlerin dikkatine…
Son 5 senedir İran ile enerji, tahıl ürünleri, petrokimya, inşaat sektörlerinde sürekli olarak çalışıyoruz.
- Doğalgaz tribünleri için yedek parça satışı,
- Geçiş güvenlik sistemleri, X-Ray scannerlar,
- İran-Türkiye ve İran-Rusya arasında tahıl ticareti (buğday, arpa , soya fasulyesi gibi),
- Petrokimyasal ürünlerin İran’dan ithalatı (PVC, polietilen, polipropilen gibi),
- İnşaat malzemelerinin satışı
konusunda firmamız direk olarak İran devlet ve özel firmaları ile çalışmaktadır.
Ayrıca son 3 senedir İran ile ithalat-ihracat yapmak isteyen firmalara danışmanlık hizmeti vermekteyiz ve bazı Türk firmalarının İran’da resmi temsilciliğini yapmaktayız.
İran ile ithalat-ihracat yapmak isteyen firmalara danışmanlık yapabiliriz.
Konuyla ilgili irtibata geçmek isteyenler www.eryagroup.com ve +903124190542/ +905436061234 nolu telefonlardan ulaşabilirler.
Nafiz KOÇAŞ
Nafiz KOÇAŞ
+90 543 606 1234
www.iranticaretdanismanlik.com

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye30 yazı
Post Pic

Son 5 senedir İran ile enerji, tahıl ürünleri, petrokimya, inşaat sektörlerinde sürekli olarak çalışıyoruz.

- Doğalgaz tribünleri için yedek parça satışı,
- Geçiş güvenlik sistemleri, X-Ray scannerlar,
- İran-Türkiye ve İran-Rusya arasında tahıl ticareti (buğday, arpa , soya fasulyesi gibi),
- Petrokimyasal ürünlerin İran’dan ithalatı (PVC, polietilen, polipropilen gibi),
- İnşaat malzemelerinin satışı
konusunda firmamız direk olarak İran devlet ve özel firmaları ile çalışmaktadır.

Ayrıca son 3 senedir İran ile ithalat-ihracat yapmak isteyen firmalara danışmanlık hizmeti vermekteyiz ve bazı Türk firmalarının İran’da resmi temsilciliğini yapmaktayız.

İran ile ithalat-ihracat yapmak isteyen firmalara danışmanlık yapabiliriz.

Konuyla ilgili irtibata geçmek isteyenler nkocas@eryagroup.com ve +903124190542/ +905436061234 nolu telefonlardan ulaşabilirler. [...]
Nafiz KOÇAŞ
+90 543 606 1234

Yeni Üye9 yazı
iyi gunler
her turlu mal resmi halinde irana gumruk kapisindan getire biliriz ve goture biliriz
eger isterseniz bizim le irtibata geciniz - sozlesmeyle calismaga haziriz-
ve her turlu mal irandan almak icin irana gelmenizin bir gereyi yok - her turlu numunemiz mevjut
Xan Group
+98 919 793 8205 viber - cep
+98 921 076 1530 cep
+98 44 3437 6400 ofis
A.rajabzadeh
ofis 1 : iran -maku free zone ( bazargan - d.bayazit siniri- mili bankasinin yaninda )
ofis 2 : tahran - tajrish - bahar binasi - kat 8
#9650;Amir Rajabzadeh#9650;

Yerleşim Yran / Turkiye YranMeslek Ticaret
Yeni Üye30 yazı
Bu sıralar 5+1 ülkeleri ile İran arasındaki nükleer anlaşma ile birlikte, İran'a Avrupa ve Amerika' nın uyguladığı yaptırımlarda hafifleme olacak bildiğiniz üzere. bu yüzden firmamıza da İran ile ticaret yapmak isteyen çok sayıda firmadan talep gelmekte. şöyle bir açıklama yapmanın uygun olacağını düşündüm.
Türkiye ile İran arasında zaten uygulanan çok sıkı bir ambargo yoktu. sadece İran bankacılık sistemi içerisinde yer alan bir ülke olmadığı için ödemeler için bazı yöntemler kullanılıyordu. İnşaat, mobilya, Tekstil, gıda, turizm, tarım ürünleri gibi ürünlerde zaten uygulanan bir ambargo yoktu. Makine ve teçhizat için ise bazı izinler alınıyordu. Hatta bir çok Türk firması İran'da Türkiye'yi ve Türk markasını gururla temsil etmekteydi.
Şu an Tehran'daki oteller Avrupalı, Çinli, Koreli, Rus vs firmalar ile dolu. Çünkü bu ülkelerdeki çoğu firma acenta vasıtasıyla çalışıyordu.
Ancak Türk firmaları şunu bilmelidir ki, biz Türkler ambargo boyunca da İran'da ticaret yaptığımız için hem avantajlıyız hem de İran ile bu konuda bir gönül bağımız bulunmaktadır.
Ticaret yapmak isteyen firmalara tavsiyem, internet başında araştırma yaparak değil, diğer yabancı tüccarlar gibi mevcut pazarı yerinde görerek çalışma yapmaktır.
Saygılarımla

Nafiz KOÇAŞ
ERYA GROUP
nkocas@eryagroup.com
+90 543 606 1234
Nafiz KOÇAŞ
+90 543 606 1234

Yeni Üye4 yazı
ben iranli olarak turkiyeyle is yapmak istiyorum,is fikri olanlar beni arasin 00989141649404
Va

Yeni Üye13 yazı
iran taraktör tenteleri pazarlamak istiyorum yardımcı olabilecek varmı
BLACKHEAD

Yerleşim Türkiye / Nev?ehirMeslek Muhasebe
Yeni Üye54 yazı
otomotiv yedek parça pazarında iranda fiyatların Türkiyeye nazaran daha düşük olduğunu duydum konu ile ilgilenen arkadaşlar varsa İran'dan yedek parça alıp Türkiye ve komşu ülkelere satabiliriz.
Ayhan AKÇİN

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye1 yazı
Iran'da iş kurmak ve fuara katilmak isteyen turk firmalara,
çevirmen ve tercümana ihtiyacı olan iş adamların hizmetindeyiz.
Email: irandatercumanlikGmail.com
TEL: +98935 905 38 46

Yerleşim Yran / tehranMeslek Çevirmen
Yeni Üye38 yazı
merhaba ben suleyman iranda yasiyorum 10 yildir iran ic piyasasiyla yakinligim var tukiyeli hemserilerden gelmek isteyen yada mal satmak isteyenler 0098 914 107 3681 den whatsapp dan yazabilirler tesekkurler.
suleyman07

Yeni Üye75 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - Vahid
ben iranli olarak turkiyeyle is yapmak istiyorum,is fikri olanlar beni arasin 00989141649404

mail adresiniz nedir vahid bey...
varolum1969@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Yeni Üye75 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - detatic
merhabalar ben iran ve k.ıraka dewamlı olarak ihracat yapmaktayım ve her türlü ürün konusunda yardımcı olunur. komisyon olarakda mal gönderebilirim.

detatic mail adresin nedir?

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Yeni Üye1 yazı
merhaba ben reza mohammadoust iran turkey sinirinda turk tarafi gur bulak iran tarafi bazargan da ithalat ihracat islmleri gumrukleme ve nakliye yapiyurom
customs broker reza mohammaddoust
tel:00989141648653

Merhabalar , biz gurur duyariz ki sizler gibı iş adamlarıyla güvenılır bır ortamda çalışmalarımız olsun . herhangı bir gümrükleme işlerı ve ihracat- ithalat ve ihtiyacınız olduğu ürünler temınatı ve iranda kurulan fuarlarda sizlerın katılımınızı sağlamak bizim görevlerımızden sayılır . hayırlı işler...

( İran _ bazargan ) = ( türkiye _ gürbulak ) gümrük kapisi .

İrtibat tel : +905399407715 _ +989143618780 _ +984434377700

Yerleşim Meslek Ticaret
Yeni Üye2 yazı
selam

ben de ıran, dan
ben de türk şırketlerı ıle çalışmak ıstıyorum
mesela meyve veya kafes kuşu konusunda. mesela t]rkiyeden ispinoz ve finch t]rleri almak istiyorum
bana yardım ede bılırmısınız

shurafarin@gmail.com

Yerleşim Yran / KhoyMeslek Di?er
Yeni Üye24 yazı
Merhaba,

Yaklaşık 4 yıldır İran da; maden sondajı yapmaktayız.
Bir yıldır da yenilenebilir enerji-RES,GES- yatırımlarımıza başladık.

İran da çalışmak diğer ülkelere oranla çok zordur..Kimse itiraf etmese de, her firma İran da mutlaka sıkıntı yaşamıştır.

Bizde her Türk Firma gibi, bizde iran da dolandırılıldık ve para kaybettik..
Doğru kişi ve firmayı buluncaya kadar, sürekli birilerine para kaptırdık.

Ancak yaklaşık 1,5 yıldır doğru kişi, doğru firmalar ile işimizi düzeltebildik.

Sizlerinde İran da bu sıkıntılara düşmemeniz,doğru ilerleyebilmeniz için elimizden geldiğince yardıma hazırız.

Bize;

park@parkdanismanlik.com.tr adresinden özel mail göndererek yardım alabilirsiniz..

İyi günler..

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye8 yazı
Türkiye'den İran'a parsiyel ve komple konteynır taşımacılığı resmi olarak ithalat ve ihracatı yapılır
iletişim:0090 212 506 47 86 / 0090 543 456 47 86 / 0090 531 499 09 16
mail adres:metocargo@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat