Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

İzmir De Araba Büfe

BaşlatanxprojeTarih07/07/2011 13:35:24Yorum33

İlk mesaj
Yeni Üye83 yazı
izmir de bir minibüsü modifiye edip büfe haline getireceğim ve öğrencilerin, işçilerin çok olduğu yerlerde öğlenden akşama kadar hizmet vereceğim.
sorum şu ki tantuni? kızartma,köfte? sandviç? yani ekmek arası ne olsun bilemedim genelde kokoreç, köfte var
biliyorum ki yer çok önemli araştırıp bulacağım ancak aklımda bir sürü soru işareti var örneğin etler pahalı ve ithal etler gündemde ben her nekadar buna dikkat edecek olsamda bunu nasıl karşımda kilere inandıracağım çok bütçem yok ancak gırtlağıma kadar borçtayım yeni iflas ettim ve insanlara olan borcumu ödemek istiyorum artık bana fikirlerinizle yardımcı olursanız sevinirim aklımda bir çok proje vardı ama koniks sayesinde araba büfe projesi mantığıma ve bütçeme en yatkın olanı oldu
saygılarımla herkese bol karlı projeler
parası olanın projesi yok, projesi olanın parası yok

Yerleşim Türkiye / İzmirMeslek Serbest meslek
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
33 yorum
Yeni Üye1 yazı
Bir fikir vermek isterim
Seyyar bufede kolay olabilecek;SAC da çeşitli baharatlar kullanarak (özellikle ''TUZ OT'')kıyma kavurmak ve dürüm yapılarak
servis etmek.Döner yerine uygulanabilir, daha lezzetli ve düşük maliyetli oluyor.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Emekli
Yeni Üye19 yazı
Kuracağınız işyeri ile ilgili reklam işlerini yapmaktan onur duyarız. Tabela, Araç Kaplama, Cephe Giydirme, Kartvizit, Broşür ile ilgili yardımcı olurum. REKLAMA DAİR NE VARSA mahirreklam4@gmail.com
M.mAhir

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Grafiker
Yeni Üye19 yazı

Kuracağınız işyeri ile ilgili reklam işlerini yapmaktan onur duyarız. Tabela, Araç Kaplama, Cephe Giydirme, Kartvizit, Broşür ile ilgili yardımcı olurum. REKLAMA DAİR NE VARSA mahirreklam4@gmail.com
M.mAhir

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Grafiker