Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Akıllıca Bir Seçim İcin Fikir İstiyorum

BaşlatangenjetsuTarih30/06/2011 18:02:56Yorum1

İlk mesaj
merhaba arkadaslar.
20 mılyar parayla ne yapabılırım. 2 secenek var aklımda uzun zamandır dusundugum.
1 cisi kırtasıye 2 cisi pastane acmak

kırtasıye ılkogretım ve lısenın karsısında 3200 toplam ogrencı olan cevrede sadece okula donuk olarak acmayı dusunmedıgım sırketlerın yogun ınsan trafıgının oldugu ıslek 1 cadde. kira bedeli 1250 tl 270 m2 kare dukkan.

2 cisi pastane olarak dusunuyorum baska 1 dukkan var gene ıslek 1 caddede kırasi 1500 tl 300 m2 pogaca sımıt cay ıcecek borek mesrubat yas pasta tarzı satabılecegım bıyer. bunda sakıncam sadece bu urunlerı dısardan alcak olmam. ımalatı ben yapmıcam.

her 2 ıs kurmakta eleman sıkıntım yok. her 2 sektordede calısmıs ve deneyımı olan bırıyım. masraf olarak urunlerı aldıgım fırmalar- dukkan kiras, elektırık su vergi ) dusunursek sızce nasıl1 yonde hareket etmelıyım acelem yok. dusuncelerınızı paylasırsanız gercekten sevınırım.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Bilgisayar-Bilişim
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
1 yorum
Yaptığın işlerle ilgili bir bilgim olmadığından nacizane sana tavsiyem bu siteyi enine boyuna saatlerce konuları oku çok mantıklı bulduğun yorumların sahiplerine özelden mesaj göndererek bilgi al. Bence bu sitede gerçekten çok yardımsever yapıcı fikirlerini paylaşmaktan mutluluk duyan bir çok değerli yorumcu var belki ilginç ama kazanmak için mücade etmeye bence başlamalısın.
Saygılarımla...
Bugün geriye kalan hayatımızın son günü..

Yerleşim Türkiye / Ystanbul