Klavyem almanca oldugu icin bazi kelimelerde anlasilmasi zor veya yanlis olabilir onun icin simdiden özürdilerim.
Kisaca Kendimi ve isimi taktim edeyim.. Ben özel sektörde Almanyanin en önde gelen FiEGE VAKIF´i Lojistik´te görev almaktayim. (Hakkimizda Websitemizden arastirma yapabilirsiniz)
Dünyada 18 Ülkede yer almaktayiz. Yaklasik 3,0 Mio. metrekare kapali alana (AMBAR) sahibiz. Sirketimizde 20.000 kisi calismaktadir. Yillik geliri yaklasik 2 milyar euro üzerindedir.
brancimizda cok üstün teknolojiye sahibiz.
Böyle bir sirketin Türkiyedede yer almasini istiyorum ve bunun en cok Türkiyedeki Ithalat Ihracat yapan sirketlerin isine yarayacagini düsünüyorum.
Türkiye´den Avrupa bilhassa Almanya pazarina acilmak ve lakin güclü bir Lojistiginiz olmadan basarmak cok zor oldugunu biliyorum..
Bunu yillardir Türkiyede bulunan Sirket sahipleri ve is adamlarindan sürekli duymaktayim. Profesiyonel, Güvenilir, sorunsuz ve basiniz agirmatan takip (Müsterihizmeti e-takip programindan rahatca) edebilecek, ürünlerin vaktinde teslim edilmesi herzaman sorun olmustur.
Fiege gibi bir sirketin Türkiye´de gerektigini bir cok kez duydum.
Yönetim Kurulunun verdigi karar üzerine Türkiye proje calismalarina basladik. Organize ve menajerligini üstlendigim bu proje hakkinda sizlere danismak ve fikirlerinizi almak istedim.
Fikirlerinizi bekliyorum
Saygilarimla
(www.fiege.com)