Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

100 Dönüm Ceviz Bahçesi Kurmak. .

BaşlatanhemperiTarih02/06/2011 12:56:45Yorum40

İlk mesaj
Üye508 yazı
Arkadaşlar merhaba;

Adanaya yakın yaylalık bir yerde 100 dönüm ceviz bahçesi kurmayı düşünüyorum, 1-2 kitap aldım okudum baya kafama yattı, devlet teşfiklerinden bahsetmeme gerek bile yok sanırım..

Tabiki her zaman teorik bilgi ile uygulama arasında fark olur, sizlerle biraz beyin fırtınası yapmak istiyorum, sizce 100 dönüm bir bahçe kurmanın ne gibi zorlukları ne gibi dezavantajları vardır, özellikle ceviz bahçesi olan kişiler varsa iletişime geçip tecrübelerinden faydalanmak isterim

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Ticaret
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
40 yorum
Yeni Üye5 yazı
arkadaşlar chandler cevizi ile istenen toprakta ve başarılı dikim ve bakım çalışmları neticesinde 2 yıl sonra meyve vermeye başlıyor biz 3 ay önce diktik 2 sene dolsun tekrar burada yazacağımdan emin olabilirsiniz.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bankacylyk-Finans
Üye450 yazı
Merhaba ,
Bir dönem araştırmalarımda sanıyorum ilk yıl tepe kesimi,3. yılında da şekil budaması var çok çok önemli.bu 3 yıl sağlam geçirildiğinde verim çok artıyor.
Cins seçimi ve vb konularda tarım il müdürlüğü yardımcı oluyor.Hatta desteklemeyi verirken önce araziyi görüyor sonra bu bu cinsleri ekersen veririm diyor.
Bildiğim kadarı ile 4-5. yılda ne kötü masrafını çıkarıyor 8. yılda para kazandırıyor ve sonrasında max verime ulaşyor.
Bence kesinlike güzel bir iş.Ben toprak sahibiyseniz toprak üzerinde yapılacak her yatırımı destekliyorum.
... ... ...

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Bankacylyk-Finans
Üye550 yazı

Balikesir de ceviz yatirimlari hizla buyuyor.yatirim yapmak isteyenlere arazi fidan sulama sistemi hersey dahil yillik bakimda dahil hizmet vermekteyiz.
Bilgi icin
Email:enginberber76@mynet.com

Yerleşim Türkiye / YalovaMeslek Gyda
Yeni Üye2 yazı
deneme
Ceviz arazisine yatırım yapın sizde kazanın.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Üye550 yazı
Merhaba arkadaslar ceviz fidani almak istiyorsaniz mutlaka bana ulasin adan z ye yardimci olurum hemde super fiyatlara kurulumda yaparim enginberber76@mynet.com

Üye550 yazı
Ceviz bahcesi sulama dikim ve havuz sondaj anahtar teslimi yapilir 0532 133 31 13

Üye550 yazı
Turkiye ve dunyanin heryerine en ucuz ceviz fidani channtler fidani bende anahtar teslimi kurulum dahil sulama sistemi ve dikim dahil 0532 133 31 13 engin