Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Kaçırılmayacak Proje!

BaşlatanAktifGirişimciTarih26/05/2011 01:51:22Yorum56

İlk mesaj
Yeni Üye48 yazı
Öncelikle ilgiyle okuyan herkese teşekkür ederim. Uzun bir süredir fizibilitesini yaptığımız e-ticaret projemiz için yatırımcı ortak arıyorum. Proje detayını ne yazık ki veremeyeceğiz fakat genel olarak bahsedebiliriz. Konusunda uzman 2 yazılımcı ortak ve 1 satış/pazarlama müdürü ile beraber tamamen internet tabanlı bir e-ticaret projesinin tüm çalışmalarını hazırlamış bulunmaktayız. Tüm gerçekçi hesaplamalar göz önünde bulundurulduğunda, şirket kurulumu, ofis kurulumu, pazarlanacak ürün tedariği, web sitesi kurulumu ve satış için gerekli tüm yasal yükümlülüklerin yerine getirilmesi için gerekli olan mali tutar 25.000 TL'dir. Öngörülen ciro ise ilk 6 ay için minimum 80.000 TL'dir. Bu tutardan giderler çıkarıldığı zaman tahmini elde edilecek net kâr 60.000TL olup, hissedarlar arasında muntazam olarak pay edilecektir. Tüm satış faaliyetleri internet üzerinden sanal pos iel gerçekleşeceği için gelir gider girdileri veritabanlarında ve banka kayıtlarında istenilen an takip ve kontrol edilebilecektir. Risk analizi de yapılan bu projede, 5 ay boyunca hiçbir ürün satılamadığı farz edilirse(%0.1 ihtimal) bile şirket açılış sermayesiyle hâlâ faaliyetlerini sürdürmeye devam edebilecek seviyede kendini koruyabilmektedir. Projenin ilk hedefi kısa sürede yüksek kâr elde edip, elde edilen kâr ile üzerinde uzun süre düşünülen ve uygulaması kolay olan yeni önemli projeleri hayata gerçirmek ve konsept bir yapı oluşturmaktır. Projeyle ciddi olarak ilgilenmek ve detay almak isteyen yatırımcılar var ise doğrudan iletişime geçebilirler. İletişim sonunda uygun bulunursa kendilerine proje ekibinin özgeçmlişleri ve proje detayları ve stratejileri gönderilecektir ve aynı zamanda yatırımcının da özgeçmişi istenecektir. Şimdiden ilgilenecek olan herkese teşekkür ederiz. İyi çalışmalar.

Yerleşim Türkiye / İzmirMeslek Satış / Pazarlama
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
56 yorum
Yeni Üye7 yazı
Merhaba Aktif Girişimci beni acentelik fikrinden vazgeçirdiniz :) kendim webmasterim e-ticaret olayınada aynı zamanda yabancı değilim bilgileri yollarsanız bir ortaklık kurulabilir saygılar. muharremcey@gmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbylMeslek Ynternet
Yeni Üye48 yazı
mamicey rumuzlu üyeye detaylar gönderilmiştir. Bilgileri inceleyin, aklınıza yatarsa irtibata geçebilirsiniz. İyi çalışmalar dilerim.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye48 yazı

pink rumuzlu üyeye detaylar gönderilmiştir.

Yeni Üye48 yazı
Bir Garip Yolcu rumuzlu üyeye detaylar gönderilmiştir.

Yeni Üye48 yazı
sararrrrr ve omerseven rumuzlu üyelere detaylar gönderilmiştir.

Yeni Üye48 yazı
atilla29 rumuzlu üyeye detaylar gönderilmiştir.

Yeni Üye48 yazı
Ortaklık tekliflerinin değerlendirilmesi için son tarih 10.06.2011 (Cuma) olarak belirlenmiştir. İlginiz için teşekkür ederiz...

Yeni Üye48 yazı
fstreet rumuzlu üyeye detaylar gönderilmiştir.

Yeni Üye48 yazı
Hatırlatma: "Teklifler değerlendirilmektedir. Son iki gün..."

Yeni Üye79 yazı
eğer zengin bir yatırımcı arıyorsanız ben zengin değilim
ama 15-20 bin tl uygun bir işe yatırım yapabilirim
ben detay istemiyorum,yüz yüze görüşme taleb ediyorum
selamlar
HER FİKRE VE GİRİŞİME SAYGIMIZ VAR
HER MEVLANAYA BİR ŞEMS GEREK

Yerleşim Türkiye / Mu?la
Yeni Üye48 yazı
sodra rumuzlu üyeye e-posta gönderilmiştir, detaylar için adresi beklenmektedir.

Yeni Üye5 yazı
ne satılacağını bilmek projeyi öğrenmek kadar ilgilenen herkesin hakkı diye düşünüyorum.bende yuzyuze gorusmek ve ogrenmek isterim.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye48 yazı
Önümüzdeki hafta içi İzmir'e gelebilirseniz yüz yüze görüşebiliriz. Diğer üyelerden de görüştüklerimiz var. Proje detaylarını göndereyim size e-posta adresinizi yazın. Koniks üzerinden yarın itibariyle bu konu hakkında detay göndermeyeceğiz, yatırımcılarla son kez görüşüp yolumuza bakacağız. Haftaiçi bir görüşmemiz var son olarak, siz de gelirseniz iki olur. Başka da kimseyle görüşemeyeceğiz, çünkü projenin bir an önce hayat bulması gerekiyor. İlgi gösteren herkese çok teşekkür ederiz. Hepinize bol kazançlı günler...

Yeni Üye26 yazı
yorum tamamen başarısiz olacaklarına inandıgım....1000lerce örnegi bulunan ve asla hayata gecırılemeyen bir proje anlatıldıgı kadar basit olmayan hukuksal süreç asla aşılamayacak bir sistem.......
yatırım danışmanı

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye39 yazı
Detay verilmeyen isler ile lutfen ilgilenmeyelim arkadaslar...

Yerleşim Ysveç / MalmöMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye9 yazı
benimim anlamadığım nokta şunlar. 2 yazılımcı+pazarlama müdürü olacak olan arkadaş+sen 4 kişide 25000 lira bulunmuyorsa neden insanları ümitlendiriyorsunuz.? üstelik e-ticaret hizmet sektörüdür. yıllık vergi ödeme oranı toplam %72dir. kalanı senindir. 80 bin liralık bürüt kazançta 60bin lira net kar nasıl olur.? bende otomobilbankasi.com sitesini yaptırıyorum. kurban bayramından 1-2 hafta sonra hizmete girecek.bu sitenin adını reklam amacıyla daha hızlı yaymak için elimdeki bir diğer ismime yani internet gazeteme ortak arıyorum fakat hemen bulunamıyor.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Otomotiv
Yeni Üye33 yazı
25.000 TL ile e-alışveriş sitesi kurmak bankalardan sanal pos almak ve mal tedariki yapmak sanki biraz hayal gibi geliyor.

Yerleşim Türkiye / Malatya