Merhaba. boraumut ile e-posta ile mesajlaştık. Olayın aslını açıklayayım sırasıyla da kafalarda yanlış anlaşılma oluşmuşsa silinsin. Anlattıklarımda en ufak bir yanlışlık veya sıra hatası var ise de boraumut arkadaşımız tekrar cevap yazarak düzeltebilir. Detay isteyen herkese standart bir mesajla beraber gerekli dosyaları gönderiyorum. boraumut'a da aynı dosyaları ve yazıyı gönderdim ve bana cevap yazdı. Cevabında, bizim düşüncemizin farklı olduğunu anladığını fakat internette bir sürü sanal mağazanın olduğunu ve bu konunun kendisine biraz uzak olduğunu bildirdi. Daha sonra ilgimize teşekkür edip, iyi temennilerini iletti sağolsun. Ben de kendisine cevap olarak zaman ayırdığı için teşekkür ettim, piyasada satış sitesinin çok olduğunu fakat bizim satmayı planladığımız ürün ile ilgili satış yapan site sayısının az talebin ise fazla olduğunu belirttim ve gönderdiğimiz dosyalarla da çok detaylı anlatamayacağımız için konu biraz havada kalmış olabilir deyip kendisine hak verdim. Daha sonraki mesajında bana: "Halil bey, sizin satacağınız ürün NET OLARAK nedir ?" sorusunu yöneltti. Ben de bunun üzerine, ürün detayı ve konsept oluşum ismini söyleyemeyeceğimizi, ancak yüzyüzüe görüşme esnasında detaylı olarak anlatabileceğimizi ve hali hazırda İstanbul ve Kayseri'den yatırımcılarla görüşmeler yaptığımızı da söyledim. Bunu söylememin sebebi de, ürünü ve konsept ismini söylemememizin birtek kendisine karşı yapılan bir uygulamaymış gibi algılamaması içindi. Bu cümleden sonra da tüm görüşmelerden olumsuz yanıt alırsak(ki kendisi konuyla zaten ilgilenemeyeceğini belirttiği halde) detaylı görüşme için kendisiyle irtibata geçebileceğimizi söyledim. Bu yazışmalardan sonra herhangi bir yazışma geçmedi aramızda. Bakın şu forumda bilgi paylaşımı yapıyoruz, iş arayanı var, ortak arayanı var, ürün satanı var, fikri olan var herkes ufak tefek birşeyler yapmaya çalışıyor kendi bireysel çabalarıyla ve diğer insanlardan, tecrübe sahibi kişilerden fikir alıyor, onlarla ticaret yapıyor ve daha birçok konu konuşuluyor. Böyle bir ortamda şu yazdığım proje için 8-9 tane detay talebi gelmiş. Yani tabii ki bir fikir için birden çok kişiyle görüşmeler yapılacak, kararlar verilecek, oluru olmazı konuşulacak. Biz elimizden gelen iyi niyeti gösterdiğimize inanıyoruz ve kimsenin değerli vaktini çalmaya uğraşmıyoruz. Öyle olsa şu yazdığım yazıyı bile saçma sapan anlam ve imâ hatalarıyla umursamadan yazar geçerdim; ama ben karşımdaki adama değer veriyorum bu şekilde yazarak. Karşımdaki kişilerden de aynı şekilde karşılık beklemek en doğal hakkımdır. Rumuzunu vermeyeceğim bir diğer üye ile de önümüzde haftaiçi yüzyüze görüşeceğiz mesela. Kısacası boraumut'un yaptığı yoruma üzüldüğümü belirtmek istiyorum. Yine de yanlış anlattıysak kendimizi özür dileriz. Kalın sağlıcakla...