Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

İran'da Ne Yapmalıyım

BaşlatanfidayetTarih24/05/2011 12:43:14Yorum3

İlk mesaj
Yeni Üye76 yazı
MERHABA ARKADAŞLAR FİKİRLERİNİZE VE TECRÜBELERİNİZE İHTİYACIM VAR BUNDAN 8 AY ÖNCE SİNE KADAR 3 TANE HİPER MARKETİM VARDI BİRİLERİNİN KURBANI OLARAK İFLAS ETİM ÇOK ŞÜKÜRLER OLSUN RABİMEKİ DİGER İFLAS EDENLERE GÖRE 95.000 TL BORCUM KALIDI ŞİMDİ TÜRKİYEDE CALIŞMAK ÇOK ZOR GELİYOR BANA İRANDA BİR ARKADAŞIM VASITASIYLA BİR FİRMADA ÇALIŞACAGIM 1.200 $ MAAŞ ALACAGIM İNŞALLAH VE AİLEM TÜRKİYEDE KALACAK BEN TEK GİDECEGİM ÖZLEM HASRET ZOR OLACAK AMA ORADAN KALKIŞ YAPMAM LAZIM DİYE DÜŞÜNÜYORUM BURADA KALIRSAM BORCLU OLDUGUM BANKALARA VE BİR İKİ ALACAKLI BURADA ALACAGIM MAAŞLA NE ONLARA ÖDÜYE BİLİRİM NEDE AİLEME BAKABİLİRİM SİZLERDEN RICAM İRANDA NELER YAPA BİLİRİM TASFİYELERİNİZİ VE ÖGÜTLERİNİZİ BEKLİYORUM (İRANIN YAŞAM TARZLARINI BİLİYORUM VE DAHA ÖNCELERİ 3 KERE 3 AY ORADA KALDIM AMA TİCARET AMACLI OLMADIGI İÇİN BİLEMİYORUM NE YAPABİLİRİM TABİKİ ORAYA GİTİMİ HEM AYLIKCI OLARAK CALIŞICAM HEMDE GÖZLEMLEME YAPICAM CALIŞACAGIM YER TAHRAN SAYGILARIMLA
f.s

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Ticaret
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
3 yorum
Yeni Üye9 yazı
merhaba
ben irandan tebriz sehrinde yasiyorum
dogma buyume iranliyim
bana kendiniz den biraz bahs edin
size yardimci olurum
noshad_farzad@yahoo.com
farzad

Yerleşim Yran / TebrizMeslek Mühendis
Yeni Üye55 yazı
tahranda 2 yıl yaşayıp türkiyeye gelmiş bir arkadaşımın dediğine göre tahranda kozmetik işi çok kazandırrmış kadını erkeği kozmetik ürünlerine çok düşkün derdi hep hatta öyle bir düşünceside vardı evlendi çoluk çocuğa karıştı pek uğraşmadı orda dükkan açmanın prosedürünü hiç bilmem ama gözlemlerine güvendiğim nadir insanlardan birisidir bir araştırmanızda fayda var

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Serbest meslek
Yeni Üye9 yazı

merheba fidayet bey

detayli bilgi e- mail le gonderildi
farzad

Yerleşim Yran / TebrizMeslek Mühendis